Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Λεφτά υπάρχουν” για τους σκευωρούς: Νέο δάνειο 14,6 εκατ. ευρώ πήρε το 2013 η καταχρεωμένη Ν.Δ

“Λεφτά υπάρχουν” για τους σκευωρούς: Νέο δάνειο 14,6 εκατ. ευρώ πήρε το 2013 η καταχρεωμένη Ν.Δ

Την ώρα που τα νοικοκυριά υποφέρουν, και η στρόφιγγα των τραπεζών έχει κλείσει προς τον απλό Λαό, η ΝΔ αποτελεί τον προνομιακό πελάτη της που εξυπηρετείται άμεσα. Μέσα στο 2013 η ΝΔ έλαβε δάνειο 14,6 εκατ.ευρώ, αν και χρωστούσε ήδη το υπέρογκο ποσό των 146,3 εκατ. ευρώ. Στην ουσία, δηλαδή, έλαβε ένα νέο δάνειο για να μπορέσει να εξυπηρετήσει το παλαιό και προφανώς του χρόνου θα λάβει ένα ακόμη δάνειο για να αποπληρώσει το φετινό. Είναι χαρακτηριστική η απάντηση που έδωσε ο Υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος σε σχετική ερώτηση που του επεβλήθη: «όποια δάνεια έχει πάρει η ΝΔ τα έχει πάρει με διαφάνεια», ενώ λίγο αργότερα υποστήριξε ότι «η ΝΔ εξυπηρετεί τα δάνεια και τα χρέη της».

την ίδια λογική κινήθηκε και ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης, ο οποίος βρήκε «λογικό» να δίνονται νέα δάνεια για να εξυπηρετηθούν τα παλιά, σχολιάζοντας μάλιστα ότι αν ένα κόμμα είναι «καλοπληρωτής», η Τράπεζα θα το δανείσει. Η δικαιολογία του Ντινόπουλου περί «διαφάνειας» θυμίζει την περίφημη ατάκα του παρελθόντος από τον Βουλγαράκη «ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό».

Η «διαφάνεια» της ΝΔ είναι η δύναμη που αντλεί από την κυβερνητική εξουσία που διαθέτει ώστε να παίρνει εκ νέου τεράστια δάνεια από τις τράπεζες, την ίδια ώρα που η Κοινωνία έχει γονατίσει οικονομικά. Η ΝΔ, λοιπόν, «εξυπηρετεί τα δάνεια και τα χρέη της» όχι εξοικονομώντας πόρους από τα μέλη της, αλλά «φεσώνοντας» εκ νέου τον ελληνικό Λαό με τα δάνεια που παίρνει και επομένως εκζουμίζοντάς τον οικονομικά, αφού αυτά τα λεφτά προέρχονται από το υστέρημά του.

Η ΝΔ, όπως και το ΠΑΣΟΚ εννοείται, είναι ένα κόμμα καταχρεωμένο όχι μόνο οικονομικά αλλά και πολιτικά, κοινωνικά, ηθικά. ΄Εχει δε το θράσος να ομιλεί περί «εγκληματικής οργάνωσης» για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την ίδια ώρα που είναι πολιορκημένη από κάθε είδους σκάνδαλα. Ταυτόχρονα, φροντίζει να καλύπτει το συνεταιράκι της στην ανθελληνική εξουσία, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ, με τόσο προκλητικό τρόπο ώστε να προκαλεί την οργή και την αηδία ακόμη και στους εναπομείνοντες οπαδούς της. Κάποια στιγμή όταν, η Αληθινή Πολιτική θριαμβεύσει και η Δικαιοσύνη ανεπηρέαστη από τις διάφορες μικροκομματικές σκοπιμότητες κάνει το έργο της, τα «θαλασσοδάνεια» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ θα βγάλουν ειδήσεις που θα προκαλέσουν πάταγο.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/lefta-uparchoun-gia-tous-skeuwrous-neo-daneio-146-ekat.-eurw-phre-to-2013-h#ixzz3GIUOruyz

Exit mobile version