Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα στελέχη της ΝΔ δεν θέλουν να βγουν στον κόσμο, επειδή τρέμουν την οργή του Λαού

Τα στελέχη της ΝΔ δεν θέλουν να βγουν στον κόσμο, επειδή τρέμουν την οργή του Λαού

Από το «θέλω» μέχρι το «μπορώ» υπάρχει μια τεράστια απόσταση, ειδικά αν δεν είσαι μαθημένος στα δύσκολα. Ο Σαμαράς λοιπόν, και το επιτελείο του «θέλουν» να παρουσιασθούν δυνατοί και ενωμένοι στις εκλογές που είναι προ των πυλών, αλλά δεν «μπορούν». Μπορεί «με εντολή Σαμαρά» να διατάχθηκαν τα στελέχη της ΝΔ να ξεκινήσουν περιοδείες στην επαρχία, προκειμένου να υπερασπίσουν (…) το κυβερνητικό έργο, αλλά κανείς, εκ των κορυφαίων στελεχών του κόμματος δεν είναι διατεθειμένο να αναλάβει το πολιτικό κόστος, καθώς ο κόσμος είναι εξαγριωμένος και η εναπομείνουσα βάση της ΝΔ φυλλοροεί συνεχώς.

Η οργή των Ελλήνων για τις απαράδεκτες κυβερνητικές επιλογές και μεθοδεύσεις είναι τόσο μεγάλη ώστε όλα τα προβεβλημένα στελέχη της ΝΔ δεν δείχνουν διατεθειμένα να χρεωθούν την απαράδεκτη άκρως μνημονιακή πολιτική που ακολουθεί το κόμμα τους. Καταλαβαίνει, λοιπόν ο οποιοσδήποτε ότι η ψυχολογία των βουλευτών και των στελεχών της ΝΔ δεν είναι απλώς πεσμένη, αλλά κινούμενη σε σύνδρομα ηττοπάθειας και πανικού οδηγεί σε μοιρολατρικές καταστάσεις.

Περισσότερο πλέον σκέφτονται την επόμενη μέρα των εκλογών, με την εκπαραθύρωση του Σαμαρά από την ηγεσία της ΝΔ, καθώς και το πώς ο καθένας απ΄ αυτούς θα προωθήσει τα ατομικά του συμφέροντα προσκολλημένος στη νέα ηγετική κλίμακα. Εάν, φυσικά, υπάρχει η ΝΔ ως κόμμα, γιατί η αναμενόμενη εκλογική συντριβή μπορεί να απελευθερώσει ένα τέτοιο «ωστικό κύμα» ώστε να είναι αδύνατη η συνέχιση λειτουργίας ενός πρώην κόμματος εξουσίας, το οποίο δεν θα έχει καμία προοπτική και θα βρίσκεται στην ίδια (και χειρότερη) παρακμιακή κατάσταση με το ήδη «πεθαμένο» πολιτικά ΠΑΣΟΚ.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-stelechh-ths-nd-den-theloun-na-bgoun-ston-kosmo-fobountai-thn-orgh-tou-l#ixzz3GIbTYKOB

Exit mobile version