Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2014

Οι περίφημες 700 σελίδες τις πρότασης Ντογιάκου δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια μεγαλειώδης απάτη. Η αμηχανία των συστημικών ΜΜΕ για την έλλειψη σοβαρής αιτιολόγησης της πρότασης είναι τέτοια που δεν αναφέρουν κανένα συγκεκριμένο στοιχείο παρά μόνο ότι έχει έκταση 700 σελίδων. Συγκεκριμένα, οι 600 σελίδες αφορούν την επανάληψη του ίδιου κειμένου, δηλαδή του κατηγορητηρίου δύο φορές για κάθε κατηγορούμενο ξεχωριστά (4 περίπου σελίδες επί 78 κατηγορούμενοι επί 2 φορές). Δηλαδή επαναλαμβάνει ό,τι ξέραμε από την ανάκριση, το ίδιο γενικόλογο και αόριστο κατηγορητήριο.

Άλλες 50 περίπου σελίδες περιέχουν επίσης τυπικά στοιχεία, όπως το ιστορικό της πορείας της ανάκρισης, το κείμενο της νομοθεσίας περί εγκληματικής οργάνωσης, σωματικές βλάβες, ληστείες, εμπρησμούς κλπ.

Η αιτιολογία για την ουσία της υπόθεσης είναι όλη και όλη μόλις 50 περίπου σελίδες, στις οποίες ο Ντογιάκος παραθέτει αποσπάσματα ομιλιών των Βουλευτών μας και από εκεί βγάζει το συμπέρασμα ότι οι δράστες των εγκλημάτων ενήργησαν σύμφωνα με το πνεύμα αυτών των ομιλιών! Αυτή είναι η (κατά τον Ντογιάκο) περίφημη σχέση των Βουλευτών μας με εγκληματικές πράξεις!

Ε.Κ.

H πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής με τον Ηλία Κασιδιάρη #176

Αγαπητοί φίλοι της Χ.Α. Δεν ανήκα ποτέ στο δικό σας χώρο. Υπήρξα ψηφοφόρος και μέλος απλό  του ΠΑΣΟΚ για χρόνια. Όμως αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στη χώρα και στο λαό μας, η ανάλγητη επίθεση στα μικροεισοδήματα, η καταλήστευση του πολίτη, η εξαφάνιση των ελπίδων και ονείρων των παιδιών μας, η διάλυση οικογενειών, οι αυτοκτονίες συνανθρώπων μας και η βάναυση καταπάτηση του Συντάγματος με τις απίστευτες διώξεις κατά του πολιτικού σας χώρου με οδήγησαν στις πρόσφατες εκλογές να επιλέξω την Χ.Α. Δεν μετάνιωσα καθόλου και με τούτες τις λίγες γραμμές σας καλώ να αντέξετε με θάρρος και κουράγιο τις βρώμικες επιθέσεις του συστήματος (πολιτικο μιντιακού).Περνώντας με συνέπεια, υπομονή και ακάματη θέληση τις θέσεις σας για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών και την ανεξαρτησία της χώρας να είστε βέβαιοι ότι η δικαίωση θα έλθει και η αληθινή δικαιοσύνη (όχι φυσικά του Αθανασίου) θα αποδοθεί. Με δύναμη και συνέπεια για την επικράτηση της αλήθειας. Πολλούς χαιρετισμούς

Θ. Σ.
ΚάτοικοςΑιγάλεω
Άνεργος

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ – Μπαλτάκος: Ο Ντογιάκος είναι υποχείριο του Σαμαρά

Η παραπομπή σε δίκη όλης της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Χ.Α. ήταν αναμενόμενη. Από την στιγμή που έχουν βάλει φυλακή ανθρώπους πασιφανώς αθώους, δεν μπορούν πλέον να κάνουν πίσω. Δυστυχώς, φαίνεται ότι η Κυβέρνηση αργά και προσεκτικά έχει αλώσει την Δικαιοσύνη και έχει τρομοκρατήσει ότι δεν άλωσε. Μετά από αυτά, εγώ δεν μπορώ να θεωρήσω απίθανο ακόμα και καταδίκες με απίστευτες δικαιολογίες και κατηγορίες φανταστικές. Οι άνθρωποι αυτοί είναι αδίστακτοι, γνωρίζουν ότι διώκουν αθώους, αλλά πλέον  έχει ξεφύγει η κατάσταση και θα το πάνε μέχρι τέλους, διότι αλλιώς θα βρεθούν οι ίδιοι κατηγορούμενοι. Καλή δύναμη στους ανθρώπους που ίσως να δικαστούν λόγω μίσους του συστήματος και όχι λόγω ποινικών πράξεων.

Κ.Σ.

Ομολογία πολιτικής δίωξης με το μανδύα δικογραφίας η καταγέλαστη πρόταση Ντογιάκου

Αυτό και αν είναι σύμπτωση! Ξέρουμε όλοι πολύ καλά πως το ΠΑΜΕ διοργανώνει τα συλλαλητήριά του με τον κρατικοδίαιτο θίασό του κάθε δίμηνο περίπου, συνήθως στην πλατεία Ομονοίας. Το ΚΚΕ που κινεί τα νήματα πίσω από την σφραγίδα ΠΑΜΕ, αποφεύγει να κάνει τις συγκεντρώσεις του σε άλλη πλατεία προφανώς επειδή ο συμβολισμός της πλατείας Συντάγματος είναι πολύ “εθνικός και πατριωτικός” για το κόμμα του προλεταριάτου και του επαναστατικού μαρξισμού όπως είναι το ΚΚΕ. Άλλωστε ο σεβασμός στο Σύνταγμα της Ελλάδος και το πολίτευμά της δεν είναι από τα δυνατά σημεία του, αφού το ΚΚΕ αποφεύγει έως σήμερα να υπογράψει στον Άρειο Πάγο την τυπική συμμόρφωση με το πολίτευμα!

Το μεθεπόμενο Σάββατο 01 Νοεμβρίου ανακοινώθηκε λοιπόν ακόμα ένα συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην πλατεία Συντάγματος (μεγαλεία), με το εξής ιδεολογικό (και υλιστικό πάντοτε) στίγμα: Δε θα αποδεχτούμε να ζούμε με τον εφιάλτη της ανεργίας! Δε θα δεχτούμε να ζούμε σαν σύγχρονοι σκλάβοι! με άλλα λόγια το τρίπτυχο “ψωμί, ψωμί και… περισσότερο ξεκούραστο ψωμί”! Προσέξτε όμως την παρακάτω σύμπτωση:

Την ίδια ημέρα το απόγευμα η Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας και μνήμης για την δολοφονία των δύο στελεχών της στο Νέο Ηράκλειο, ακριβώς έναν χρόνο από την εν ψυχρώ δολοφονία δύο αθώων νέων από την κομμουνιστική τρομοκρατία (απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου 2013). Παρεμβάλλω εδώ την αλάνθαστη ρήση “δεν είναι όλοι οι αριστεροί τρομοκράτες, είναι όμως όλοι οι τρομοκράτες αριστεροί”, προσθέτοντας όμως πως αριστεροί μπορεί να είναι όλοι οι τρομοκράτες εκτελεστές, αλλά οι εργοδότες των τρομοκρατών ήταν πάντοτε, όπως και σήμερα, οι φιλελεύθεροι του σιωνισμού και του καπιταλισμού.

Διάβασα σήμερα εν μέσω της ακατάσχετης φημολογίας σχετικά με την εκλογή του προέδρου της  δημοκρατίας τον Μάρτιο 2015, την εικασία πως το κυβερνητικό στρατόπεδο συζητά το όνομα της Αλέκας Παπαρήγα. Εάν προταθεί λοιπόν η πρώην γενική γραμματέας και βουλευτής του ΚΚΕ είναι βέβαιο πως και οι 12 κομμουνιστές βουλευτές του ΚΚΕ θα υπερψηφίσουν την υποψηφιότητά της. Έτσι θα δώσουν ακόμα μία ώθηση στο όνειρο των φιλελεύθερων εξουσιαστών της μνημονιακής συγκυβέρνησης για παράταση ζωής της ιδιότυπης χούντας τους για άλλα δύο χρόνια περίπου.

Αυτή είναι λοιπόν η υπηρεσία του ΚΚΕ στους φιλελεύθερους ευεργέτες του. Το ευχαριστώ που τόσα χρόνια μπορεί και καταστέλλει τους εργάτες και τα δικαιολογημένα αιτήματά τους, με τον στείρο συνδικαλισμό της ξύλινης γλώσσας περασμένων δεκαετιών. Αφού δεν μπορούν να κάνουν επίσημα αντισυγκέντρωση στην εκδήλωση μνήμης του Νέου Ηρακλείου, η κυβέρνηση παραχωρεί την πλατεία Συντάγματος στο ΠΑΜΕ για την επαναστατική του γυμναστική. Έτσι θα δουλέψει και το τυπογραφείο του ΚΚΕ με χιλιάδες αφίσες, ενώ παράλληλα θα αποσπάσει την προσοχή των Αθηναίων από την ούτως ή άλλως θαμμένη από τα ΜΜΕ εκδήλωση μνήμης της Χρυσής Αυγής.

Τί να πει κανείς λοιπόν; Νέες εποχές νέα ήθη; Όχι δεν θα το έλεγα, απλώς τέτοια ήταν τα ήθη από το 1974 και εντεύθεν. Η νεκρανάσταση του ΚΚΕ τότε από την ΝΔ είχε συγκεκριμένο σκοπό και αυτός παραμένει αναλλοίωτος έως σήμερα. Ας αναφωνήσουμε όλοι λοιπόν “Greece 2015 – Aleka for president”!

Νίκος.Β.

Δήλωση Ηλία Κασιδιάρη για πρόταση Ντογιάκου και αποκαλύψεις Μπαλτάκου – ΒΙΝΤΕΟ

Σε δίκη παραπέμπονται ΟΛΟΙ και οι 18 βουλευτές της Χρυσής Αυγής… Ειιιιιιιι!!!! είμαστε και εμείς εδώ, 1.000.000 που τους ψηφίζουμε!!!  Ελάτε!!! Σας περιμένουμε να μας παραπέμψετε σε δίκη! Είμαστε Έλληνες πατριώτες! Εθνικιστές!!! Δεν υπογράψαμε ούτε μνημόνια, ούτε Δουβλίνα! Δεν ξεπουλήσαμε ούτε εθνική κυριαρχία, ούτε Ελληνικά εδάφη!  Δεν υποδεχόμαστε ΛΑΘΡέποικους, ούτε δωρίζουμε Ελληνική ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ! Δεν οδηγήσαμε την Ελλάδα στα χέρια των ξένων τοκογλύφων, τους Έλληνες στην απόγνωση με τις χιλιάδες αυτοκτονίες και τα παιδιά μας στη μετανάστευση! Δεν υπηρετούμε και δεν προσκυνάμε τα διεθνή αφεντικά και τη ΝΤΠ! ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΑΙ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ”ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!!

Μ.Γ. Πολιτικός επιστήμων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-16-oktwbriou-2014#ixzz3GLqRje5Y

Exit mobile version