Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πολιτική δίωξη υπό το μανδύα δικογραφίας με «όπλα» από το google – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Πολιτική δίωξη υπό το μανδύα δικογραφίας με «όπλα» από το google - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Έντονη ήταν η αμηχανία των καναλαρχών και των δημοσιογράφων εμπρός στην φαιδρότητα που απέπνεε η πολυαναμενόμενη «πρόταση Ντογιάκου», η οποία γράφτηκε (με την μέθοδο του copy – paste) εν μία νυκτί, με προφανή πολιτικό κίνητρο την διεξαγωγή μίας έκτακτης «Χρυσαυγιάδας», προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάρρευση του χρηματιστηρίου, η εκτόξευση των spread και (συνεπαγωγικά…) η παταγώδης κατάρρευση της χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά. Οι δημοσιογράφοι εστίασαν, ελλείψει στοιχείων, στον όγκο που δημιούργησε η συνεχής επανάληψη του κατηγορητηρίου, επειδή αν τολμούσαν να αναφέρουν τις ανοησίες που παραθέτει μέσα στην πρότασή του ο «Παναθηναϊκάκιας» θα γελούσε για άλλη μία φορά ο κόσμος…

Γράφει, λοιπόν, ο Ντογιάκος στην πρότασή του: «Αποδεικνύεται, χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία, η παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών από το συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα και από μέλη του, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι, παρά τις εκτεταμένες και επίμονες έρευνες, δεν κατέστη εφικτό να εντοπιστεί από τις αρμόδιες Αρχές».

Θυμίζουμε ότι οι αστυνομικές αρχές, κατ’ εντολή Δένδια, είχαν τότε φτάσει μέχρι και την εκθεμελίωση μονών, προκειμένου να βρουν το «οπλοστάσιο» της Χρυσής Αυγής. Το αποτέλεσμα των ερευνών ήταν ένας τραγέλαφος που απαξίωσε την Ελληνική Αστυνομία. Μέχρι και ο ίδιος ο Δένδιας μιλώντας στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχουν όπλα. Συγκεκριμένα, προσπαθώντας να υπεκφύγει της ερωτήσεως είπε ότι «εγώ δεν είπα ποτέ για όπλα».

Τι είναι αυτό, όμως, που κατά Ντογιάκο «αποδεικνύει» την «ύπαρξη» και την «παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών από το συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα και από μέλη του»; Απάντηση: Τα «όπλα» για τα οποία μιλάει ο Ντογιάκος βρίσκονται στο Google!

Θυμίζουμε: Ειδήσεις για λοβοτομημένους στον ΑΝΤ1: Το ίδιο παραμύθι με το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής από το… Google!

Το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 κατά το παρελθόν έχει δώσει δείγματα γραφής εμπάθειας, μονομέρειας, παραπληροφόρησης, υπερβολής, ψεύδους και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας κατά της Χρυσής Αυγής. Χθες, όμως ξεπέρασε τον κακό του εαυτό και έδωσε ρεσιτάλ!

Το θέμα με τις φωτογραφίες από το Google που βρέθηκαν σε υπολογιστές ανθρώπων της Χρυσής Αυγής (και αποτελούν υλικό της δικογραφίας και ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που παρανόμως διαρρέονται στον Τύπο) το έχουμε εξαντλήσει.

Με πολλαπλές αναρτήσεις έχουμε αποδείξει πως οι εν λόγω φωτογραφίες που αποτελούν τα “αδιάσειστα” και “συγκλονιστικά” ντοκουμέντα κατά της Χρυσής Αυγής που απεικονίζουν όπλα και ασκήσεις δεν είναι φωτογραφίες που τράβηξαν οι κατηγορούμενοι, αλλά ψηφιακές εικόνες του Google.

Κατά συνέπεια και η εν λόγω φωτογραφία με τα δεκάδες όπλα που πολυσυζητήθηκε και υπερπροβλήθηκε είναι μια εικόνα από το διαδίκτυο και αυτό είναι αυταπόδεικτο. Το γεγονός πως βρέθηκε σε έναν υπολογιστή, δεν σημαίνει ότι ο κάτοχος του υπολογιστή έχει τραβήξει την φωτογραφία, πολύ περισσότερο να έχει στην κατοχή του και τα συγκεκριμένα όπλα.

Αν είχε βρεθεί έστω ένα τουφέκι, θα το βλέπαμε συνέχεια στα δελτία των τσοντοκάναλων. Δυστυχώς, γι΄ αυτούς υπάρχουν μόνο 2-3 νόμιμα όπλα και τίποτα από τα μυθεύματα που διακινούσαν. Έτσι, επειδή δεν βρήκαν πραγματικά όπλα για να στοιχειοθετήσουν την “εγκληματική οργάνωση”, προβάλλουν τα… ψηφιακά όπλα δηλαδή εικόνες διαδικτύου.

Επίσης θυμίζουμε: Η γελοιότητα «χτύπησε κόκκινο»: Φιλιππινέζος από το διαδίκτυο βαπτίστηκε «Χρυσαυγίτης» και η φωτογραφία «στοιχείο»!

«Αίσθηση προκαλεί μία από τις φωτογραφίες στην οποία μέλος της ΧΑ κρατά στα χέρια του αντιαρματικό εκτοξευτήρα Low», γράφει το καταγέλαστο ρεπορτάζ αναφερόμενο στην παραπάνω φωτογραφία.

Κάνοντας μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο βλέπουμε ότι ο άνθρωπος που απεικονίζεται στην φωτογραφία προφανώς δεν είναι Χρυσαυγίτης, ενώ η φωτογραφία «στοιχείο» της δικογραφίας είναι από το διαδίκτυο. Παρακάτω παρουσιάζουμε μία ακόμα φωτογραφία του ίδιου ανθρώπου, ώστε να χρησιμοποιηθεί και αυτή ως «στοιχείο». Πρόκειται για τον Αλφρέντο Ρεϊνάντο, στρατηγό του Ανατολικού Τιμόρ που έχει πεθάνει το 2008.

Όπως φαίνεται από την φωτογραφία ο εν λόγω είναι “προφανώς Χρυσαυγίτης”, αλλά από την… Τοπική Οργάνωση Ανατολικού Τιμόρ!

Ελπίζουν με αυτές τις γελοιότητες να στήσουν μία δίκη. Εμείς τους απαντάμε: ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/politikh-diwjh-upo-to-mandua-dikografias-me-opla-apo-to-google#ixzz3GOVndsvV

Exit mobile version