Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πουλάει τρέλα ο Σαμαράς: Η παράνομη μετανάστευση αποτελεί πρόβλημα ασφάλειας!

Πουλάει τρέλα ο Σαμαράς: Η παράνομη μετανάστευση αποτελεί πρόβλημα ασφάλειας!

Από το Παλάτσο Ρεάλε, στο Μιλάνο και στα πλαίσια της συνόδου κορυφής ΕΕ και Ασίας, ένας ανεκδιήγητος πρωθυπουργός ακροβατώντας σε λεπτή γραμμή μεταξύ λογικής και παράνοιας, χαρακτήρισε ενώπιων ξένων ηγετών την παράνομη μετανάστευση ως πρόβλημα ασφαλείας!

Προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω, ο εκτελών χρέη πρωθυπουργού της Χούντας, απαίτησε «άμεση δράση για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης»!

Βεβαίως κανένα μέσο εξαπάτησης δεν βγήκε να κατηγορήσει τον πρωθυπουργό για ρητορική μίσους και μάλιστα με προτροπή προς βία, μιας και ο Σαμαράς δεν εξήγησε πώς ακριβώς εννοεί την «άμεση δράση». Δεν κατηγορήθηκε, διότι ακριβώς οι ανοησίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας και αποδίδονται στον πρόεδρο της ΝΔ, αποτελούν σανό για αφελείς ψηφοφόρους.

Πώς αποδεικνύεται αυτό; Αποδεικνύεται από την αναντιστοιχία λόγων και έργων του πρωθυπουργού, ο οποίος υποτιμά τόσο τη νοημοσύνη του Ελληνικού Λαού ώστε βάζει τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης να τον βομβαρδίζουν με φαιδρότητες και αστείες υποτιθέμενες δηλώσεις.

Στην πράξη, ο πρόεδρος της ΝΔ και η Χούντα της οποίας προΐσταται, έχει ήδη αναλάβει άμεση δράση κατά της λαθρομετανάστευσης: έφερε και ψήφισε τον κατάπτυστο αντιρατσιστικό νόμο, ενέκρινε και δρομολογεί με ταχύτατες διαδικασίες την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στο Βοτανικό, παρέχει πολιτικό άσυλο σε όλους τους αιτούντες λαθρομετανάστες, αποδίδει ελληνική ιθαγένεια και ούτω καθ’ εξής!

Οπότε η καθεστωτική προπαγάνδα του «πατριώτη» Σαμαρά δεν πιάνει τόπο. Αντιθέτως, ο Ελληνικός Λαός γνωρίζει πως η πρώτη άμεση δράση για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης είναι να ξεκουμπιστεί άπαξ και δια παντός η επάρατος Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, η οποία και ενθαρρύνει το ακατάπαυστο κύμα εισβολής από Ασία και Αφρική.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/poula-trela-o-samaras-alla-den-agorazoume-h-paranomh-metanasteush-apotelei#ixzz3GRAYmpVF

Exit mobile version