Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Πως να μη γελάς και να κλαις ταυτόχρονα αλλά και να λυπάσαι για το κατάντημα κάποιων δίποδων που έχουν κι αυτά το τίτλο “άνθρωπος” και στη χώρα της “φαιδράς πορτοκαλέας” έχουν εμπλακεί τόσο βαθιά στη διαπλοκή με αποτέλεσμα να έχουν πέσει στο βόθρο και να τους πνίγει η ίδια η μπόχα τους…

Γράφει o εισαγγελέας Nτογιάκιος εισαγγελική πρόταση: “Η ιδεολογία αυτή των ηγετικών στελεχών, οπαδών και φίλων του εν λόγω πολιτικού κόμματος ασφαλώς είναι ποινικά αδιάφορη. Αναφέρεται όμως ιστορικά και μόνο, καθόσον οι προαναφερόμενοι επεδίωξαν να την επιβάλλουν δια βίαιων μέσων και μεθόδων σε όσους ήταν προδήλως ιδεολογικά αντίθετοι ή στοχοποιημένοι με βάση κριτήρια της ιδεολογίας αυτής”.

Κι εγώ ο Έλλην Μετανάστης από το 2006 στην Αυστραλία ερωτώ: “Ποιος μου επέβαλε δια βίαιων μέσων και μεθόδων εμένα που ήμουν ιδεολογικά αντίθετος μιας και ψήφιζα και έδινα αγώνες για τη Νέα Δημοκρατία (μέχρι και Δικαστήριο πήγα για τους ξυλοδαρμούς με τους πασοκτζήδες) να ταχθώ υπέρ της Χρυσής Αυγής; Άντε γειά

ΠΚ
Σύδνευ

Ντογιάκος: Ένας ακόμα θλιβερός εντολοδόχος του Σαμαρά (Α’ μέρος)                         

Ένας 64χρονος συμπολίτης μας, χρειάστηκε να ταξιδέψει στην Τουρκία για να βρει το φάρμακο με το οποίο κάνει χημειοθεραπεία, λόγω έλλειψης στην ελληνική αγορά. Στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης κάνει τις θεραπείες του, όμως υπάρχει έλλειψη του σκευάσματος που απαιτείται για τις χημειοθεραπείες. Ο 64χρονος πρέπει ή να περιμένει μήνες για το φάρμακο του είτε να βρει τρόπο, να το προμηθευτεί ο ίδιος. Πως; Ταξιδεύοντας στις γειτονικές χώρες, στη Βουλγαρία ή την Τουρκία, όπως εξάλλου του είπαν οι γιατροί. Αυτή είναι η πολιτική υγείας που ακολουθεί η κυβέρνηση. Όχι μόνο δεν χορηγεί τα φάρμακα όπως είναι υποχρεωμένη αλλά ακόμη και να θες να τα πληρώσεις δεν τα βρίσκεις. Ασφαλώς και αυτά τα γεγονότα υποβαθμίζονται σκόπιμα από τα χρεωκοπημένα ΜΜΕ. Η χρυσή Αυγή είναι η μοναδική ελπίδα για τους Έλληνες όσα ψέματα και να πουν και όση λάσπη να πετάξουν.

Ι.Σ.

Χρήστος Η. Παππάς: Επικίνδυνοι, προδότες και πράκτορες παίζουν μπιλιάρδο στις πλάτες του Ελληνικού Λαού

Εγώ τώρα γιατί φοβάμαι περισσότερο βλέποντας πάλι την Ιωάννα Μάνδρου στο προσκήνιο από την τυχόν “εμπλοκή” μου ως ψηφοφόρου της “Εγκληματικής Οργάνωσης-Κόμμα” Χρυσής Αυγής; Όχι δεν μπορώ να πω το τόνισε η μεστωμένη βαριά κληματαριά κα Μάνδρου, άλλο ο κλειστός πυρήνας των “κακών” της Εγκληματικής Οργάνωσης-Κόμμα Χρυσής Αυγής και άλλο οι ψηφοφόροι. Δεν μπορεί εγώ ο απλός και φοβισμένος τηλεθεατής παρά να πεισθώ μπρος στην μεγαλειότητα της εν λόγω κυρίας ότι έτσι είναι και δεν γίνεται να παραμένω για πολύ ψηφοφόρος μιας Εγκληματικής Οργάνωσης βεβαίως βεβαίως. Μα καλά σε ποιους απευθύνονται όλα αυτά τα καθεστωτικά παπαγαλάκια και τι κακές αστυνομικές ιστορίες έχουν διαβάσει;Ούτε πλοκή τελευταίας υποστάθμης δεν έχει όλη αυτή η αστυνομική ιστοριούλα. Με τον κακό και ύπουλο Αρχηγό με τους επιτελείς εντολοδόχους να εκτελούν κάθε εντολή του με τις στρατιωτικές πειθαρχίες τύπου Αρχαίας Σπάρτης με τους “υποτιθέμενους” σκοτωμούς και άλλους τόσους που αυτοί οι καλοί  κυβερνητικοί απέφυγαν κλείνοντας τους κακούς φυλακή.Είναι και τα χαρτιά, πολλά χαρτιά που κρατάει ο αρμόδιος Εισαγγελέας και τα πάει στον Ανώτερο Δικαστικό να αποφασίσει – επιβεβαιώσει αν είναι Εγκληματική Οργάνωση η Χρυσή Αυγή. Να και η δίκη-παρωδία φαίνεται στον ορίζοντα κατά Φλεβάρη-Μάρτη. Μα ούτε μια Αστυνομική ταινία της προκοπής δεν έχουν δει για μπορούν να στήσουν καλύτερα όλη αυτή την υπερπαραγωγή; Πόσο ακόμα νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό με όλες αυτές τις μπούρδες που του πασάρουν; Σε τόσο δύσκολη εποχή μάλιστα με τόσους εχθρικούς γείτονες να καραδοκούν τριγύρω μας, με τόσο Ισλάμ μέσα στην χώρα, με τόση ανασφάλεια από παντού και αυτοί εκεί γαντζωμένοι στους θρόνους τους χαμένοι στον κόσμο της πλεονεξίας τους. Για πόσο ακόμα άραγε;

Άννα

Δήλωση Ηλία Κασιδιάρη για νέο ηχητικό ντοκουμέντο Μπαλτάκου

Ο κομμουνισμός μάχεται για την εξομοίωση των ανθρώπων υποβαθμίζοντάς τους πρώτα πνευματικά, ιστορικά και οπωσδήποτε οικονομικά. Η άρχουσα τάξη που εφαρμόζει τον κομμουνισμό απομονώνεται και διασφαλίζεται πλήρως από τον λαό που δεν έχει το δικαίωμα να την κρίνει εκφραζόμενος δημοκρατικά, με εκλογές ή δημοψηφίσματα.

Ο καπιταλισμός με την κοινωνική όψη του φιλελευθερισμού (κοινοβουλευτικές δημοκρατίες), εξαπατά τους ανθρώπους όλων των κοινωνικών τάξεων με την υπόσχεση πως μπορούν να πλουτίσουν εργαζόμενοι.

Η άρχουσα τάξη διατηρεί ευλαβικά τα προνόμια των πλουτοκρατών οι οποίοι στηρίζουν με κάθε τρόπο την διατήρηση ή την ανώδυνη εναλλαγή του πολιτικού τους προσωπικού στην εξουσία των “δημοκρατιών” αυτών. Στον φιλελευθερισμό ο λαός έχει το κίβδηλο δικαίωμα του εκλέγειν, πλην όμως οι πολιτικές επιλογές είναι απόλυτα ελεγχόμενες από την πλουτοκρατία και τα πάσης φύσεως φερέφωνά της.

Κοινό και των δύο κοινωνικών συστημάτων, παρακλαδιών του σιωνισμού, είναι η συνωμοσία της σιωπής και η ασυλία απέναντι στο παγκόσμιο οικονομικό ιερατείο που δεν είναι άλλο από το τραπεζικό σύστημα. Η χειραγώγησή όλων των τραπεζών από το πανίσχυρο σιωνιστικό – εβραϊκό δίκτυο των κεντρικών τραπεζών και της εκτύπωσης χρήματος.

Νίκος. Β.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-18-oktwbriou-2014#ixzz3GRuiOWaY

 

Exit mobile version