Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το παραλήρημα Ντογιάκου και η Αρχή του Αρχηγού σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

«Αναφορικά με την ηγεσία της εγκληματικής οργάνωσης , από τα πραγματικά περιστατικά της δικογραφίας , προκύπτει σαφώς η « στρατιωτικού » χαρακτήρα ιεραρχική δομή της. Ο Γενικός Γραμματέας – Αρχηγός είναι ο Ανώτατος Ηγέτης της και έχει την απόλυτη ευθύνη των τελικών αποφάσεων».

Με αυτό τον τρόπο ξεκινά το Τρίτο Μέρος, Κεφάλαιο Πρώτο, Παράγραφος Τρίτη, της περίφημης πρότασης Ντογιάκου, η οποία, αναμφίβολα, θα αποτελέσει μελλοντικά Μνημείο Πολιτικής και Δικαστικής σκευωρίας εις βάρος ενός νομίμου Πολιτικού Κινήματος και ταυτόχρονα την Μαύρη Βίβλο της χειραγώγησης της υποτίθεται ανεξάρτητης δικαστικής εξουσίας.

Ο πρόλογος της τρίτης παραγράφου, κλείνει με την ευφυέστατη και σίγουρα επίπονη και χρονοβόρα διαπίστωση πως «σε κάθε περίπτωση ο Αρχηγός έχει την απόλυτη ευθύνη των τελικών αποφάσεων». Ποιός δηλαδή έπρεπε να έχει την ευθύνη των τελικών αποφάσεων ενός πολιτικού κόμματος; Οι πολιτικοί αντίπαλοι της Χρυσής Αυγής, οι μεγαλοεκδότες, οι χρυσοπληρωμένοι δημοσιογράφοι, ξένες πρεσβείες, το ΚΙΣ, η AJC ή μήπως ο ίδιος ο κύριος Ντογιάκος;

Η απεγνωσμένη προσπάθεια του εισαγγελέως να προσεγγίσει τις μυθοπλασίες ενός ακροαριστερού δημοσιογράφου, δεδηλωμένου ανθέλληνα και προπαγανδιστή της υποτιθέμενης «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, καθιστά από μόνη της την πρόταση φαιδρή και γελοία. Η απελπισμένη απόπειρα να αποδοθεί ο υποτιθέμενος εγκληματικός χαρακτήρας της Χρυσής Αυγής, με βάση την περιβόητη Αρχή του Αρχηγού, αποτελεί επί της ουσίας βιασμό της κοινής λογικής.

Η πρόταση-φάρσα Ντογιάκου, αναφέρεται ρητά σε «προσωπολατρική πίστη στον Αρχηγό», εκ της οποίας -προσπαθεί να πείσει την κοινή γνώμη ο εισαγγελέας- εκπορεύονται οι δήθεν εγκληματικές της δραστηριότητες. Δεν υπάρχει χαρακτηριστικότερη απόδειξη της ασυνέπειας λογικής από το εδάφιο όπου ο εισαγγελεύς αναφέρει τα εξής καταγέλαστα: «αποδεικνύεται, χωρίς καμία απολύτως αμφιβολία, η παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών από το συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα και από μέλη του, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι, παρά τις εκτεταμένες και επίμονες έρευνες, δεν κατέστη εφικτό να εντοπιστεί από τις αρμόδιες Αρχές»!

Επανερχόμεθα όμως, στην περίφημη «Αρχή του Αρχηγού». Ολόκληρη η ακατάσχετη παραφιλολογία (η πλέον επιεικής έκφραση προκειμένου να χαρακτηρίσουμε τα όσα γράφει επί του ζητήματος ο κύριος Ντογιάκος), η οποία στοχεύει στην απόδοση ρόλου «αρχινονού» στον Αρχηγό ενός νομίμου πολιτικού κόμματος το οποίο ψηφίστηκε από 500.000 Έλληνες, συντρίβεται μπροστά σε μια φωτογραφία η οποία αποδεικνύει την αδιάρρηκτη Ενότητα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος μπροστά στις ανήθικες και καθ’ όλα παράνομες επιθέσεις του αντεθνικού Καθεστώτος: πρόκειται βεβαίως, για το χειροφίλημα του Αρχηγού του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ν.Γ.Μιχαλολιάκου προς τον βουλευτή του Κινήματος, συναγωνιστή Δ. Κουκούτση. Αναμφίβολα παράταιρη εικόνα για να δικαιολογηθεί το σκεπτικό της πρότασης Ντογιάκου!

Επιπλέον όμως, θα ήταν φρόνιμο να μας εξηγήσουν οι πρόσκαιροι χειροκροτητές της «κατά Ντογιάκο δικαιοσύνης», πώς ερμηνεύεται -συμφώνως προς την Αρχή του Αρχηγού- η αισχρή φωτογραφία ενός γραφικού πασοκόπληκτου ηλικιωμένου, που φιλά το χέρι του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλου, κατά την επίσκεψη του τελευταίου στη Θεσσαλονίκη προ ολίγων ετών; Κι αν δεν πρόκειται για πρακτική εφαρμογή της Αρχής του Αρχηγού τότε περί ποιάς Αρχής πρόκειται; Μήπως της Αρχής του Ρουσφετιού;

Επιπρόσθετα, μόλις προ ολίγων ημερών, εις εκ των συνεργών στην πολιτική σκευωρία εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, ο τέως υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδιας, ομολόγησε σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό τα εξής εντυπωσιακά (και καταδικαστικά για το κόμμα και τον αρχηγό του, σύμφωνα πάντα με την τετράγωνη λογική Ντογιάκου): «Ένας πρέπει να εκφράζει το όλον του κόμματος και της παράταξης και αυτός είναι ο αρχηγός. Όλοι εμείς οι υπόλοιποι εκφράζουμε ένα μέρος, ο καθένας με τον τρόπο του»!

Αφορμή για να γίνει αυτή η δήλωση, αποτέλεσε η επιλογή του βουλευτή Βορίδη ως εισηγητή της κυβέρνησης, επί της διαδικασίας παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή. Εξαιτίας αυτής της επιλογής, υπήρξαν σενάρια επί της διαδοχής Σαμαρά, τα οποία έσπευσε να τερματίσει ο νυν υπουργός Ανάπτυξης. Κατά τρόπο όμως άκομψο και αντιδημοκρατικό, αν πιστέψει κανείς όσα ισχυρίζεται στην πρότασή του ο εισαγγελέας Ντογιάκος. Διότι απλούστατα, αν η Αρχή του Αρχηγού αποτελεί τεκμήριο ενοχής για τη Χρυσή Αυγή, τότε πρέπει να αποτελέσει τεκμήριο ενοχής για κάθε πολιτικό σχηματισμό στην Ελλάδα, κοινοβουλευτικό ή μη!

Μεγαλύτερη όμως απόδειξη της εφαρμογής της Αρχής του Αρχηγού στη Νέα Δημοκρατία είναι το οπτικοακουστικό υλικό από το κανάλι της Βουλής κατά τη συζήτηση και ψήφιση του Σ/Ν Υπ. Οικονομικών «Μέτρα στήριξης και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας στο πλαίσιο εφαρμογής του ν. 4046/2012 και άλλες διατάξεις», όταν ο πρόεδρος της ΝΔ διέγραφε με συνοπτικές διαδικασίες τον βουλευτή Νικήτα Κακλαμάνη – δίχως την πρότερη σύγκλιση του αρμόδιου πειθαρχικού οργάνου- επειδή ο τελευταίος δεν ψήφισε το εν λόγω νομοσχέδιο στο σύνολό του!

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή δεν θα κάνει ούτε βήμα πίσω στον Πολιτικό Αγώνα για Πατρίδα, Πίστη κι Ελευθερία! Επαναλαμβάνουμε σήμερα Εμείς, πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες που συντασσόμαστε κάτω από τη Σημαία του Λαϊκού Εθνικισμού, εκείνο το οποίο διακήρυξε ο Αρχηγός μας το βράδυ των εκλογών της 6ης Μαΐου: ΟΣΟΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-paralhrhma-ntogiakou-kai-h-archh-tou-archhgou-se-nd-kai-pasok#ixzz3GVvrcXGV

Exit mobile version