Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

lathro2

Ένα κουτοπόνηρο τρόπο για να προκαλέσει σύγχυση και να φαίνονται λιγότεροι οι λαθρομετανάστες που εισβάλλουν καθημερινά στην Ελλάδα, βρήκαν στο υπουργείο Ναυτιλίας. Πιο συγκεκριμένα, ενώ μέχρι πρότινος η ιστοσελίδα του Λιμενικού ανακοίνωνε με αναρτήσεις της πόσοι λαθρομετανάστες και που εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας, τώρα ανακοινώνει τους… μισούς και τους υπόλοιπους τους ανακοινώνει την… επομένη.

Επειδή, λοιπόν, από κει αντλούμε τα στοιχεία για το Ημερήσιο Δελτίο Λαθρομετανάστευσης και προκειμένου να είμαστε απολύτως ακριβείς, θα δημοσιεύουμε με μια ημέρα καθυστέρηση τα συγκεντρωτικά στοιχεία.

Έτσι, την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου:

Σαράντα εννέα (49) λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή «ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ» Σάμου, δεκατρείς (13)  στην περιοχή Παναγίας Οινουσσών Χίου, έντεκα (11) στην περιοχή “ΚΟΝΤΑΡΙ” ν. Χίου, είκοσι οκτώ (28) στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά ν. Αγαθονησίου, τριάντα ένας (31) επί βραχονησίδας στη θαλάσσια περιοχή “ΑΚΡΑ ΦΕΡΡΟΣ” ν. Λέσβου, πενήντα δύο (52) μεταξύ των περιοχών Θέρμης και Μυτιλήνης και δεκαεννέα (19) στην περιοχή ”ΣΚΑΛΟΧΩΡΙ” Λέσβου.

Σύνολο (κουτοπόνηρε Βαρβιτσιώτη…): 205 μέσα σε μια μόνο ημέρα!

Μπράβο Αντωνάκη! Καλά το πας το γράμμα της παγκοσμιοποίησης!

 

πηγή

Exit mobile version