Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

O… φιλέλληνας Σουλτς, οι Τούρκοι και τα τσιράκια του

Γράφει ο Αντίοχος

Σας μεταφέρουμε αυτούσιο σχόλιο του καθεστωτικού «Βήματος» (στήλη «Βηματοδότης»), περί του μεγάλου… φίλου της Ελλάδος (και λυσσασμένου εχθρού της Χρυσής Αυγής…), Μάρτιν Σουλτς:

“Αυτός ο Μάρτιν Σουλτς που ήρθε δυο-τρεις φορές στην Ελλάδα εκλιπαρώντας να τον ψηφίσουν πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (και πολιτικοί αρχηγοί φωτογραφίζονταν με καμάρι δίπλα του) έδειξε και πάλι τον χαρακτήρα του: Απέτρεψε συζήτηση και έγκριση ψηφίσματος για καταδίκη των τουρκικών προκλήσεων. Ο απίθανος κ. Σουλτς που δηλώνει και… σοσιαλιστής (και ορισμένοι εδώ τον πίστεψαν και του έκαναν και τεμενάδες) υπέπεσε σε σοβαρό σοσιαλιστικό παράπτωμα και ουδείς ενοχλήθηκε.

Διαβάστε πώς έχει η ιστορία: Λίγες ώρες μετά τη δέσμευση της Σοσιαλιστικής Ομάδας στο Ευρωκοινοβούλιο να προωθήσει ψήφισμα με το οποίο θα καταδικαζόταν η τουρκική προκλητικότητα, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (αξιότιμος) κ. Σουλτς απέρριψε τις προσπάθειες για έγκρισή του. Να σκεφθείτε ότι στο ψήφισμα τονιζόταν ότι η Τουρκία παραβιάζει το διεθνές δίκαιο και πλήττει δύο κράτη-μέλη της ΕΕ (την Κύπρο και την Ιταλία) που έχουν εμπορικά συμφέροντα από τη γεώτρηση στην κυπριακή ΑΟΖ. Δοξάστε τον”.

Επειδή δε ο κόσμος έχει την κακή συνήθεια να ξεχνάει, σας θυμίζουμε ότι από πίσω απ’ αυτόν τον ανθέλληνα έτρεχαν ο φον Αντωνάκης, ο μέγας πασοκάρχης Ευάγγελος, ο μπάρμπα-Φώτης Κουβέλης, ο μπομπολάνθρωπος με το σακίδιο, ως και ο mister Tsipras ο… αντιμνημονιακός. Και ιδού τα αποτελέσματα!

(ΥΓ): Γιατί άραγε όλοι οι μανιασμένοι εχθροί της Χρυσής Αυγής είναι και φανατικοί ανθέλληνες; Προφανώς, αυτά τα δύο πάνε μαζί!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-filellhnas-soults-oi-tourkoi-kai-ta-tsirakia-tou#ixzz3GhJ29ND8

Exit mobile version