Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραλήρημα Θεοδωράκη: «Πρέπει οπωσδήποτε να βγούμε εμείς τρίτο κόμμα και όχι η Χρυσή Αυγή»

Παραλήρημα Θεοδωράκη: «Πρέπει οπωσδήποτε να βγούμε εμείς τρίτο κόμμα και όχι η Χρυσή Αυγή»

«Ασορτί» με τις επιδιώξεις του πολιτικού κατεστημένου των μεγαλοεκδοτικών συμφερόντων πηγαίνει ο νεόκοπος αρχηγίσκος του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης. Σε περιοδεία που πραγματοποίησε στις Σέρρες και στην Καβάλα, με το φωτογραφικό υλικό να είναι ενδεικτικό της έλλειψης κόσμου, ο οποίος τον παρακολούθησε, ο «ποταμάκιας» υποστήριξε ότι το μόρφωμά του πρέπει όχι απλώς να μπει στην Βουλή αλλά να πάρει οπωσδήποτε και την τρίτη θέση «για να μη δοθεί στη Χρυσή Αυγή η τρίτη διερευνητική εντολή», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Καταλαβαίνουμε τον «νταλκά» που έχει τόσο ο τέως παρουσιαστής εκπομπών όσο και τα εκδοτικά συμφέροντα που ενδιαφέρονται για την προβολή του κατασκευάσματός του. Αν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έρθει (που θα έρθει) Τρίτο Κόμμα στις επόμενες εκλογές, τότε θα υπάρξει ένας πολιτικός και ηθικός εξευτελισμός για όλο το σύστημα και τις συνιστώσες του. Γι’ αυτό «σπρώχνουν» σε προκλητικό βαθμό τον Θεοδωράκη και το τερατούργημά του, ακριβώς γιατί τρέμουν την ισχυροποίηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Μόνο που το κάνουν τόσο βιαστικά, πρόχειρα και με καμία σοβαρή τεκμηρίωση, που το μόνο που καταφέρνουν είναι να διευρύνουν το μέγεθος της πανωλεθρίας που θα γευθούν, μετά τα αποτελέσματα των επόμενων εκλογών.

Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται να φουσκωθεί το μπαλόνι του «Ποταμιού». Θυμίζουμε ότι προ των ευρωεκλογών του έδωσαν μέχρι και 15% (!), ενώ στην πραγματικότητα έλαβε το 6,6%. Έχουν, όμως, ενδιαφέρον και τα όσα υποστήριξε ο τύπος αυτός για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, καθώς πρότεινε να γίνει αποδεκτός ο γεωγραφικός προσδιορισμός «Βόρεια Μακεδονία»! Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «η Μακεδονία είναι αυτή και εδώ υπάρχουν τα αρχαιολογικά ευρήματα και υπάρχουν κάποιες περιοχές που είναι σε άλλα κράτη. Δεν έχουμε κανένα κόμπλεξ, γιατί εμείς είμαστε οι δυνατοί. Η άλλη, η κομπλεξική συμπεριφορά των εμπάργκο οδήγησε αυτή τη χώρα σε αυτό το αδιέξοδο»…

Ας μην ανοίξουμε την κουβέντα περί «κόμπλεξ», γιατί σίγουρα δεν τον συμφέρει. Το γεγονός, όμως, ότι μέσα από τα Ιερά χώματα της Μακεδονίας παραδίδει ουσιαστικά την ονομασία στους σκοπιανούς σφετεριστές δείχνει ότι η κοσμοπολίτικη συμπεριφορά του δεν έχει φραγμούς και όρια. Ένας ακόμη λόγος που προορίζουν τον θλιβερό αυτόν τύπο για την επόμενη Βουλή, με την ελπίδα πως εκτός από την σίγουρη συμμετοχή του στην συγκυβέρνηση θα πάρει και την τρίτη θέση, είναι για να συμμετάσχει κι αυτός στο οριστικό ξεπούλημα της Μακεδονίας ΜΑΣ. Μόνο που η ψήφος του Ελληνικού Λαού θα είναι πολύ διαφορετική από εκείνη που θα ήθελαν τα πολιτικά και εκδοτικά συμφέροντα που έχουν ταλαιπωρήσει τόσο πολύ τον Τόπο.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ακόμα πιο δυνατή, στο επόμενο Κοινοβούλιο θα έχει τον ενεργητικό και ευεργετικό ρόλο της Εθνικής Αντιπολίτευσης.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/theodwrakhs-prepei-opwsdhpote-na-bgoume-emeis-trito-komma-kai-ochi-h-chrush#ixzz3GhN0TSfc

Exit mobile version