Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ΄χει χάσει ο Πρετεντέρης: Δεν είναι εγκληματίες… όλοι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής

Το ΄χει χάσει ο Πρετεντέρης: Δεν είναι εγκληματίες... όλοι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής

Έχοντας, προφανώς, την επιθυμία να ανταποδώσει την «φιλοφρόνηση» του Σαμαρά στη Βουλή, ο Πρετεντέρης στο «Βήμα» της Κυριακής φροντίζει, για μια ακόμη φόρα, να συνταχθεί με την κυβερνητική αυθαιρεσία και καταστολή κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Με τον «εξυπνακίστικο» τίτλο «Το τέλος της αρχής» ο Πρετεντέρης λέει, μεταξύ άλλων τα εξής: «Μπορεί να διακόπηκε η χρηματοδότηση του κόμματος, μπορεί να περικόπηκαν ορισμένα προνόμια του, αλλά το ουσιαστικό ερώτημα παραμένει αναπάντητο: πρέπει ή δεν πρέπει να απαγορευτεί η λειτουργία της Χρυσής Αυγής;

Αντιλαμβάνομαι τα επιχειρήματα και των δύο πλευρών. Αντιλαμβάνομαι επίσης ότι οι απαγορεύσεις κομμάτων δεν θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνονται στο ρεπερτόριο μιας δημοκρατίας. Καμία αντίρρηση. Αλλά από την άλλη πλευρά επικρατεί μια αφόρητη υποκρισία: να πηγαίνουν φυλακή η ηγεσία και όλοι οι βουλευτές ενός κόμματος αλλά το κόμμα που εκπροσωπούν να θεωρείται κάτι σαν ιερή αγελάδα το οποίο ουδείς δικαιούται να αγγίξει.

Είναι αλήθεια ότι (όπως απέδειξαν και οι ευρωεκλογές) η Χρυσή Αυγή εξακολουθεί να διατηρεί τη συμπάθεια μιας μερίδας ψηφοφόρων, οι οποίοι δεν είναι όλοι εγκληματίες.

Να το δεχτώ. Αλλά αυτό δεν απαλλάσσει από τις ευθύνες τους όταν ψηφίζουν ένα κόμμα το οποίο (κατά τη δικαιοσύνη) δεν είναι παρά ο μανδύας μιας εγκληματικής οργάνωσης.

Δεν ήξεραν; Ε λοιπόν, τώρα πια δεν γίνεται να μην ξέρουν. Και γι΄αυτό στο χέρι τους είναι να συνειδητοποιήσουν ότι ήλθε το τέλος της αρχής ώστε να περάσουμε όλοι μαζί και στην αρχή του τέλους».

Ο υπάλληλος του ΔΟΛ βρίσκεται σε εμφανή αντίφαση, όπως φαίνεται από τα λεγόμενα του. Από την μια θεωρεί ότι: «απαγορεύσεις κομμάτων δεν θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνονται στο ρεπερτόριο μιας δημοκρατίας». Από την άλλη όμως, από πού και ως πού ο Πρετεντέρης έχει σχηματίσει την εντύπωση ότι: «το κόμμα που εκπροσωπούν να θεωρείται κάτι σαν ιερή αγελάδα το οποίο ουδείς δικαιούται να αγγίξει»;

Μήπως ως «ιερή αγελάδα» εννοεί το απίστευτο υβρεολόγιο και την ανάλογη λασπολογία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τα ΜΜΕ, των «νταβατζήδων» της ενημέρωσης, στα οποία ανήκει και ο ίδιος;

Και μάλιστα, χωρίς την παραμικρή δυνατότητα απάντησης εκ μέρους της Τρίτης Πολιτικής Δύναμης της Χώρας; Πολύ χειρότερα, ο διαπρεπής κατά το παρελθόν χούλιγκαν της δημοσιογραφίας λέει ότι: «Είναι αλήθεια ότι (όπως απέδειξαν και οι ευρωεκλογές) η Χρυσή Αυγή εξακολουθεί να διατηρεί τη συμπάθεια μιας μερίδας ψηφοφόρων, οι οποίοι δεν είναι όλοι εγκληματίες».

Η «μερίδα των ψηφοφόρων» είναι 540.000 Έλληνες. Όταν, λοιπόν,  ο Πρετεντέρης λέει ότι «δεν είναι όλοι εγκληματίες», καλά θα είναι να διευκρινίσει πόσες εκατοντάδες χιλιάδες από αυτούς θεωρεί ως «εγκληματίες».

Εάν, μάλιστα, δεν υπακούσουν στις παροτρύνσεις του, να σταματήσουν δηλαδή να ψηφίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, μήπως θα πρέπει κι αυτοί να συμπεριληφθούν στα μέλη της «εγκληματικής οργάνωσης»; Ας γνωρίζει, πάντως, ότι όντως έρχεται η αρχή του τέλους, όχι όμως για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά για το «φιλαράκι» του τον Σαμαρά, που… ανησυχεί για τις «επιθέσεις» εναντίον του, καθώς και για την κυβέρνηση αυτή που υπηρετεί με φανατισμό τους διεθνείς τοκογλύφους.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/paralhrhma-pretenterh-den-einai-egklhmaties-oloi-oi-pshfoforoi-ths-chrushs#ixzz3GiWtLbPI

Exit mobile version