Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σπάζοντας τον Πάγο! Απαντώντας στον μόνιμο συκοφάντη Ψαρρά

Σπάζοντας τον Πάγο! Απαντώντας στον μόνιμο συκοφάντη Ψαρρά

«Περιφρονήστε Σύντροφοι τις Σειρήνες της μετριοπάθειας και της αστικοποίησης και διαφυλάξτε με πείσμα και φανατισμό τον Λαϊκό και Εθνικιστικό χαρακτήρα του Κινήματος! Η Νίκη της Εθνικής και Κοινωνικής Ιδέας καθίσταται αναπόφευκτη όχι μέσω του συμβιβασμού αλλά δια της καθολικής αντιπαράθεσης με το Καθεστώς των διεφθαρμένων»!

Υπάρχει άραγε άνθρωπος ο οποίος δύναται να εξάγει από το ανωτέρω απόσπασμα το συμπέρασμα πως η Χρυσή Αυγή έχει αποδεκατιστεί; Υπάρχει και λέγεται Δημήτρης Ψαρράς ή στην δημοσιογραφική πιάτσα «Ιός». Μάλιστα στην απόπειρά του να αποδείξει πως ο αποδεκατισμός είναι… προφανής, δεν πράττει άλλο τι παρά να καταδεικνύει την προφανέστατη προσωπική του τρικυμία εν κρανίω, την οποία μάταια επιχειρεί να μεταδώσει στην κοινή γνώμη μέσω ενός κωμικού άρθρου με τον τίτλο «παγωμάρα στη Χρυσή Αυγή».

Βεβαίως καμία εντύπωση δεν προκαλεί η συνειδητή και σκόπιμη διαστρέβλωση των γραφομένων, από έναν συγγραφέα του οποίου κατάπτυστο βιβλίο εις βάρος της Χρυσής Αυγής χρηματοδοτήθηκε από το γερμανικό υπουργείο των Εξωτερικών, ήτοι την κυβέρνηση της Άγκελα Μέρκελ! Επαναλαμβάνω, όχι από απαξίωση προς τη νοημοσύνη και την κρίση του Ελληνικού Λαού αλλά προς ενημέρωσή του: το βιβλίο του Δ. Ψαρρά «η Χρυσή Αυγή μπροστά στη Δικαιοσύνη» χρηματοδοτήθηκε από την Άγκελα Μέρκελ και το γερμανικό κράτος! Εάν δεν ασχολούνταν μαζί μας -συκοφαντώντας μας- ο Ιός, τότε την προηγούμενη εβδομάδα δεν θα είχαμε πράξει σωστά το Εθνικό μας Καθήκον.

Πρώτο λοιπόν ερώτημα δεν είναι για ποιο λόγο μας συκοφαντεί, αλλά ποιος μας συκοφαντεί. Απάντηση: συκοφαντεί το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ένας στρατευμένος ακροαριστερός δημοσιογράφος, ο οποίος χρηματοδοτήθηκε για να μας συκοφαντεί από το γερμανικό κράτος! Τίτλος Τιμής συνεπώς, κάθε συκοφαντικός λίβελος του κυρίου Ψαρρά.

Δεύτερο ερώτημα: για ποιο λόγο μας συκοφαντεί; Απάντηση: αυτό το έργο του ανατέθηκε από τους χρηματοδότες του. Διότι είναι πασιφανές πως η πολιτική επικράτηση του Λαϊκού Εθνικισμού απειλεί θανάσιμα τα συμφέροντα της ολιγαρχίας του πλούτου, την οποία αναμφισβήτητα υπηρετεί κάποιος που χρηματοδοτείται από την γερμανική πλουτοκρατία.

Δίχως να κουνήσουμε ούτε το μικρό μας δαχτυλάκι, αφήνουμε τον κύριο Ψαρρά να εκτεθεί ανεπανόρθωτα με όσα γράφει, επιχειρώντας να αποδώσει τις μυθοπλασίες που γεννά ο μαρξιστικός του νους, σε ένα εθνικιστικό κείμενο με νόημα ξεκάθαρο και σαφές. Αυτά συμβαίνουν φυσικά όταν η μαρξιστική νομενκλατούρα επιδιώκει να ερμηνεύσει την κοινωνική πραγματικότητα.

Γράφουμε Εμείς: «Δυστυχώς ή ευτυχώς, ο Ελληνικός Λαός επιμένει να αυταπατάται. Το έργο της Χρυσής Αυγής δεν είναι να απαιτήσει την λαϊκή στήριξη, αλλά αντίθετα να την κερδίσει. Αφού λοιπόν ο Λαός μας επιθυμεί να βιώσει όλο το δράμα, από την αρχή μέχρι το τέλος του, τότε είναι δικαίωμά του. Με πολύ απλά λόγια, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν θα ικετέψει με στόχο την πρόσκαιρη εκλογική δικαίωση. Οφείλουμε να κοιτούμε μακροπρόθεσμα και μακροπρόθεσμος στόχος είναι η συνειδητοποίηση από μέρους του Λαού μας πως η Χρυσή Αυγή αποτελεί τον μοναδικό αυθεντικό εκπρόσωπο των συμφερόντων και των δικαίων του».

Ερμηνεύει ο χρηματοδοτούμενος από την Μέρκελ, Δ. Ψαρράς: «…εκφράζει την απογοήτευση της Χρυσής Αυγής για την έλλειψη υποστήριξης από τον λαό», ενώ συμπληρώνει με αφελή, σοβιετικό κομπασμό που δεν πείθει ούτε στις ρωσικές στέππες: «προβλέπει την εκλογική συρρίκνωση της οργάνωσης»!

Κύριε Ψαρρά, παρότι δεν είμαι μάντης μήτε προφήτης, έχοντας όμως ακλόνητη Πίστη στο Θεό, στη Πατρίδα, στο Κίνημα και στον Αρχηγό μου, τολμώ να προβλέψω πως η αλαζονεία σας θα γκρεμιστεί μαζί με το Καθεστώς των διεφθαρμένων που υπηρετείτε. Αργά ή γρήγορα, πάντως αναπόφευκτα.

Τούτο διότι, η Χρυσή Αυγή μετρά 536.000 Έλληνες και Ελληνίδες στο πλευρό της, ενώ αντίθετα ο κύριος Ψαρράς μετρά τα ευρώ του γερμανικού υπουργείου των Εξωτερικών, όπως αυτά διατέθηκαν από το ακροαριστερό γερμανικό ίδρυμα «Ρόζα Λούξεμπουργκ», προς συκοφάντηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Πιθανώς ο Δ. Ψαρράς θεωρεί εαυτόν μετενσάρκωση της ακροαριστερής Ρόζα Λούξεμπουργκ. Δεν εξηγείται αλλιώς η νοσηρή του εμμονή να γράφει με όρους της πολιτικής ζωής της Γερμανίας του Μεσοπολέμου: «Από εκεί που ο Μιχαλολιάκος και οι συνεργάτες (συνεργοί) του ονειρεύονταν ότι ξαναζεί η Δημοκρατία της Βαϊμάρης, τώρα καταλαβαίνουν ότι έχουν απομονωθεί στο μπούνκερ του Φίρερ, στο πολιορκημένο Βερολίνο. Και αντιδρούν αναλόγως». Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το λιβελογράφημα κατά της Χρυσής Αυγής, το οποίο συνέγραψε με χρήματα της Μέρκελ και του οποίου το τελευταίο κεφάλαιο φέρει τον βαρύγδουπο τίτλο «Μια Νυρεμβέργη αλά ελληνικά;».

Δικαίωμα του κυρίου Ψαρρά να ονειρεύεται «μια Νυρεμβέργη αλά ελληνικά». Υποχρέωσή του όμως, βάσει του νομικού δικαίου της Πατρίδος μας, να προσκομίσει τα ατράνταχτα ενοχοποιητικά στοιχεία, ώστε να κρίνει η Δικαιοσύνη. Διότι όσο επαναπαύεται στο δικαίωμα του ονείρου, τόσο αυξάνεται και η πιθανότητα τούτο να μετατραπεί στον εφιάλτη μιας «Νυρεμβέργης αντίστροφης»!

Λέγει ο Ιωσήφ Λένιν: «Η απόγνωση είναι φυσιολογική για αυτούς που δεν καταλαβαίνουν την αιτία του κακού, δεν βλέπουν καμία διέξοδο και δεν έχουν τη δύναμη να αγωνιστούν». Ο νους και η καρδιά μου τρέχουν στο πλευρό των Συναγωνιστών μου: των Νεκρών Αδερφών μου, Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη, στον Αρχηγό και τους δεκάδες Πολιτικούς Κρατούμενους του Κινήματος και τέλος στους χιλιάδες ανώνυμους Εθνικούς Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής. Έχουν κατανοήσει την αιτία του κακού, έχουν ανοίξει τη διέξοδο και κυρίως, έχουν τη δύναμη να αγωνιστούν!

Όσο λοιπόν και να προσπαθεί ο κύριος Ψαρράς να αποτρέψει την πραγμάτωση των Εθνικών Πόθων και το ξέσπασμα της Φυλετικής μας Ψυχής, θα συντρίβεται στον ατσάλινο όγκο της Πίστεώς μας. Διότι Εμείς δεν απευθυνόμαστε σε μια συνεχώς μειούμενη κάστα κρατικοδίαιτων αστών, οι οποίοι μετατράπηκαν από «σοσιαλιστές επαναστάτες» σε πραίτορες του αντεθνικού Καθεστώτος των καπιταλιστών, αλλά αντίθετα στα εκατομμύρια των Ελλήνων και των Ελληνίδων που υφίστανται την αδικία και τις παρανομίες ενός ξενόδουλου Κράτους.

Κάποτε ο κύριος Ψαρράς και οι «σοσιαλιστές σύντροφοι», ζητούσαν τον ξεσηκωμό των προλετάριων. Με εθνική υπερηφάνεια η Χρυσή Αυγή διακηρύσσει πως οι φτωχοί συμπατριώτες μας ξεσηκώθηκαν και βρίσκονται στο πλευρό του μοναδικού Λαϊκού Κινήματος, του Εθνικιστικού!

Εμείς οι «αμόρφωτοι, οι άξεστοι, οι τραμπούκοι, οι φασίστες», απαντούμε στην μορφωμένη, κρατικοδίαιτη μπουρζουαζία που συνωμοτεί με τους διεθνείς τοκογλύφους στην πλάτη και εις βάρος του Ελληνικού Λαού, με τους στίχους του σπουδαίου H.P. Lovecraft: «Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός του αγνώστου».

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/spazontas-ton-pago#ixzz3Gj2Jcje3

Exit mobile version