Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς, Πιερία, Στρυμονικό, Πέλλα, Ημαθία, Καλαμάτα

Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς: Ουρανία Μιχαλολιάκου – Πολιτική Επικαιρότητα

Την Παρασκευή, 17-10-14, τα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς βρέθηκαν ασφυκτικά γεμάτα από πλήθος φίλων και υποστηρικτών του Λαϊκού Συνδέσμου. Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία, με θέμα τις πολιτικές και τις κοινωνικές εξελίξεις από την Συναγωνίστρια και Δημοτική Σύμβουλο Αθηνών, Ουρανία Μιχαλολιάκου.

Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής και Μέλος της Κ. Ε. Δεβελέκος Σωτήρης, ο οποίος προανήγγειλε την ομιλήτρια και με αφορμή τα πρόσφατα γελοία δημοσιεύματα των καθεστωτικών παπαγάλων, δήλωσε πως τίποτα δεν μπορεί να λυγίσει την Χρυσή Αυγή και πως παραμένουμε ενωμένοι σαν μία γροθιά.

Έπειτα η Συναγωνίστρια, ανεβαίνοντας στο βήμα απεύθυνε θερμό χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους και εξέφρασε τον θαυμασμό της για την Τοπική Οργάνωση του Πειραιά και τον Αγωνιστικό της παλμό που δεν έχει τέλος.

Στην συνέχεια, η Συναγωνίστρια ξεκίνησε την ανάλυση της για την πολιτική επικαιρότητα. Μίλησε για την δικαιοσύνη που όλοι απαιτούμε να απονεμηθεί επιτέλους, για τις επερχόμενες εκλογές, για την συγκυβέρνηση ΝΔ/Σύριζα που πλέων είναι βέβαιο πως μετά τις εκλογές θα έρθει, για το γελοίο πόρισμα Ντογιάκου και για την παράνομη διαδικασία που πρόκειται να ακολουθήσει για την εκλογή του νέου προέδρου Δημοκρατίας. Η Συναγωνίστρια τόνισε πως τα απαραίτητα εφόδια που χρειαζόμαστε στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει, είναι το Θάρρος και η Πίστη.

Έπειτα μίλησε για ορισμένες εμπειρίες που έχει αποκομίσει ως Δημοτική Σύμβουλος Αθηνών. Ανέφερε κάποια χαρακτηριστικά παραδείγματα από θέματα που έχουν απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο και φυσικά την θέση της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα επί αυτών των θεμάτων. Θέματα όπως το υπέρογκο δάνειο που πήρε ο Δήμος το 2007 και μόνο η Ελληνική Αυγή είχε το θάρρος να ρωτήσει πόσα ακριβώς ήταν αυτά τα χρήματα και που κατέληξαν.

Κλείνοντας, η Συναγωνίστρια δήλωσε πως πραγματικά έχουμε την δύναμη να τους ξεσκεπάσουμε από κάθε πεδίο. Δεν υπάρχει ουσιαστική κατηγορία εις βάρος μας και θα συνεχίσουμε να Αγωνιζόμαστε μέχρι το τέλος όποιο κι αν είναι αυτό. Δίνουμε υπόσχεση στους εαυτούς και στο Κίνημα πως δεν θα σταματήσουμε. Θα πείσουμε όλους τους Συμπατριώτες μας για την αθωότητα μας. Ο Αγώνας είναι δύσκολος. Ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους κατά τον οποίο αναλύθηκαν λεπτομέρειες για την πολιτική επικαιρότητα και τον Αγώνα μας σε ακόμα μεγαλύτερο βάθος. Άλλη μια καθιερωμένη συνάντηση έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και του Ύμνου του Κινήματος, σε στάση προσοχής.

*Αξιοσημείωτη, η ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή όπου το τηλέφωνο της Συναγωνίστριας χτύπησε και στην άλλη άκρη της γραμμής βρισκόταν ο παράνομα προφυλακισμένος πατέρας της, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν.Γ. Μιχαλολιάκος. Η στιγμή όπου πάνω από εκατό Έλληνες Εθνικιστές που βρίσκονταν στον χώρο των γραφείων, φώναξαν με μία φωνή: ΑΚΟΥ ΑΡΧΗΓΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΟ ΚΑΛΑ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!

Τ.Ο. Πιερίας: Εορτασμός για την απελευθέρωση της Κατερίνης από τον τουρκικό ζυγό. Κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Τ.Ο. Πιερίας πραγματοποίησε εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Κατερίνης από τον τουρκικό ζυγό.

Συγκεκριμένα οι Συναγωνιστές πραγματοποίησαν λιτή τελετή και κατέθεσαν στεφάνι στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης καθώς και στο μνημείο του Δ. Σβωρόνου.

Την Πέμπτη, Συναγωνιστές από την Τ.Ο. Στρυμονικού Κόλπου – Βόλβης προχώρησαν σε εκτεταμένη ενημερωτική δράση στη λαϊκή αγορά και στα καταστήματα του Σοχού καθώς και του Ασκού του Νομού Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας δεν σταματά. Με πίστη στο Κίνημα και στην Ιδέα του Λαϊκού Εθνικισμού συνεχίζουμε τον δίκαιο αγώνα μας για Πατρίδα και Ελευθερία.

Και αυτή η – πραγματική – δημοσκόπηση έδειξε πως οι Έλληνες στηρίζουν Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή. Αγώνας μέχρι τη Νίκη!

Την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014, κλιμάκιο της Τ.Ο. Πέλλας προχώρησε σε μια ακόμη ενημερωτική δράση. Οι Συναγωνιστές βρέθηκαν στην ακριτική πόλη της Αριδαίας και διένειμαν εκατοντάδες εφημερίδες και φυλλάδια του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος, κάνοντας γνωστές στον κόσμο τις πολιτικές θέσεις μας, αλλά και την σκευωρία που έστησε η χούντα Σαμαρά, οργανώνοντας μια καθόλα παράνομη και πολιτική δίωξη εναντίον του Αρχηγού και των υπολοίπων βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής. Άκρως ενθαρρυντικό το γεγονός της σχεδόν πλήρους αποδοχής της παρουσίας των συναγωνιστών κυρίως από νέους αλλά και από συνταξιούχους πολίτες, οι οποίοι τους προέτρεπαν να συνεχίσουν ακόμη πιο δυναμικά τον αγώνα.

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ, ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥΣ. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου για άλλη μια φορά η Τ.Ο. Ημαθίας της Χρυσής Αυγής, πιστή στο καθήκον της, πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία ενημερωτική εκστρατεία στην περιοχή Μακροχωρίου Βέροιας. Αρχικά έγινε εκτεταμένη διανομή έντυπου υλικού στα καταστήματα της περιοχής, όπου το κλιμάκιο συναγωνιστών είχε ενδιαφέρουσες συνομιλίες με τον κόσμο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του.

Επίσης το μήνυμα που πέρασε είναι ότι μόνο η Χρυσή Αυγή βρίσκεται δίπλα στον Ελληνικό λαό, την ίδια ώρα που οι πολιτικάντηδες κρύβονται μέσα στην βουλή και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να παίρνουν τους παχυλούς μισθούς, να ξεπουλάνε την Πατρίδα μας και να μην νοιάζονται για τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ελληνικός λαός. Στην συνέχεια, σε κεντρικό κατάστημα της περιοχής, έγινε ενημέρωση από τον γραμματέα τις Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας, συναγωνιστή Τσιούλη Βασίλη, για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και για τις παράνομες διώξεις ενάντια στη Χρυσή Αυγή από την χούντα Σαμαρά Βενιζέλου.

Τέλος, αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής ενημέρωσαν τους συναγωνιστές για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και παρουσιάστηκε σε διεξοδικά το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, ώστε αυτά να λυθούν.

Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Γεμάτα τα γραφεία μας σε μια ακόμα ομιλία (Σάββατο 18/10) με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Οι χρυσαυγιάδες συνεχίζονται στα πλαίσια του σχεδίου (τρομοκράτηση οπαδών/ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής), όμως από ότι φαίνεται κανένας δεν τους παίρνει στα σοβαρά. Έτσι για μια ακόμα φορά τα γραφεία μας γέμισαν κόσμο που δήλωσε παρόν σε μια ακόμα ενημερωτική ομιλία με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Την ομιλία ξεκίνησε ο συναγωνιστής Κουράκος Νικόλαος ο οποίος ανέλυσε βαθύτερα αυτό που κρύβεται πίσω από τις πολιτικές διώξεις του κινήματος μας εξηγώντας στους παρευρισκόμενους κάποιους βασικούς λόγους που οι εντολοδόχοι των ξένων κέντρων εξουσίας έχουν αυτή τη στιγμή αιχμάλωτους τον Αρχηγό μας και τους συναγωνιστές μας, επισημαίνοντας ότι τα γρανάζια του σάπιου/ανθελληνικού συστήματος για πρώτη φορά δεν ήξεραν προς τα ποια μεριά να γυρίσουν για να αντιμετωπίσουν την άνοδο του κινήματος μας, οι εντολές όμως των ξένων κέντρων εξουσίας ήταν σαφείς. ”Τελειώνετε με την Χρυσή Αυγή” και οι εντολοδόχοι της μνημονιακής Χούντας υπάκουσαν νομίζοντας ότι με το να αιχμαλωτίσουν τον Αρχηγό μας και τους συναγωνιστές θα ”τελειώνανε” με το κίνημα μας.

Στην συνέχεια της ομιλίας ο συναγωνιστής αναφέρθηκε και στο καινούργιο γελοιογράφημα Ντογιάκου το οποίο πρόσφατα ήρθε και αυτό στο φώς της δημοσιότητας με σκοπό άλλη μία μάταιη τρομοκράτηση τον ψηφοφόρων/οπαδών του κινήματος μας, τονίζοντας ότι αν η πρόταση αυτή ήταν σοβαρή και είχε έστω και ένα μικρό δείγμα ποινικής/νομικής αξίας, τότε δεν θα έβγαινε ποτέ στην δημοσιότητα, όμως το γεγονός ότι βγήκε στην δημοσιότητα αποδεικνύει ότι ο σκοπός της έχει κίνητρο τρομοκράτησης των ψηφοφόρων μας και καμιά απολύτως νομική/ποινική ουσία.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Κωνσταντακόπουλος Γεώργιος ο οποίος τόνισε ότι με τέτοιου είδους γελοιότητες δεν καταφέρνουν τίποτα, επισημαίνοντας ότι πιστοί στην ιδεολογία μας στον Αρχηγό μας το Ν.Γ. Μιχαλολιάκο και στην πατρίδα μας συνεχίζουμε τον έντιμο πολιτικό μας αγώνα με κίνητρο την πραγματική ελευθερία της πατρίδας μας. Τέλος ο συναγωνιστής ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την εκδήλωση μνήμης των συναγωνιστών μας Γιώργο και Μάνο τονίζοντας ότι δεν πρέπει να λείψει ούτε ένας, υψώνοντας τις φωνές μας τόσο για να μας ακούσουν τα αδέρφια μας από ψηλά αλλά και για να μας ακούσουν οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας όσο και αυτοί που πόνταραν με αυτή τη στυγερή και σχεδιασμένη δολοφονία στην τρομοκράτηση των οπαδών της Χρυσής Αυγής.

ΨΗΛΑ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ – ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ – ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ – ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ – ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΜΑΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ       

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn21#ixzz3GlL1IMDj

Exit mobile version