Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Success story”: Η Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά είναι η τρίτη πιο μισητή κυβέρνηση στον κόσμο

“Success story”: Η Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά είναι η τρίτη πιο μισητή κυβέρνηση στον κόσμο

Έγινε πραγματικότητα το όνειρο των δικτατόρων του μνημονίου, αφού πλέον η κυβέρνηση τους κατατάσσεται στην ίδια θέση με τριτοκοσμικές δικτατορίες. Την τρίτη θέση κατέλαβε η Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά σε δημοσκόπηση της εταιρείας Gallup, που υπολογίζει την αποδοχή που απολαμβάνει μία κυβέρνηση στην χώρα της.

Η σαμαρική δικτατορία παίρνει μετά βίας 14%, ερχόμενη κατά πολύ πίσω από την  κυβέρνηση του Πακιστάν που παίρνει 18% και περνάει ίσα – ίσα την κυβέρνηση της Βουλγαρίας που παίρνει 13%. Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που πάντα λέγαμε, ότι δηλαδή ο Σαμαράς και Βενιζέλος υποστηρίζονται από μία ισχνή μειοψηφία διαπλεκόμενων και φοβικών.

Και επειδή πολλοί θα πουν ότι η αποδοχή της κυβέρνησης «θα ανέβει», τώρα που «βγαίνουμε από το μνημόνιο», ας δούμε άλλο ένα στοιχείο, την έκθεση της S&P Capital IQ για το γ’ τρίμηνο του 2014, σχετικά με την πιθανότητα χρεοκοπίας. Εκεί η Ελλάδα χάνει το «βάθρο» για πολύ λίγο, αφού ερχόμαστε τέταρτοι παγκοσμίως! Συγκεκριμένα πρώτη έρχεται η Βενεζουέλα με 65,8% πιθανότητα χρεοκοπίας, δεύτερη η Ουκρανία με 59%, τρίτο το Πακιστάν με 40,1% και τέταρτη η Ελλάδα με 38,7%. Σε πολύ καλύτερη κατάσταση βρίσκεται η οικονομία του Ιράκ (!) και της Τυνησίας, συγκριτικά με την Ελλάδα.

Στις σχετικές λίστες δεν υπάρχει, βέβαια, με εντολή Σαμαρά η Βόρειος Κορέα, αφού ο Κιμ Γιονγκ Ουν των Νοτίων Βαλκανίων, δεν ήθελε να έρθει σε αντιπαράθεση με το ίνδαλμά του. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/success-story-h-chounta-benizelou-samara-einai-h-trith-pio-mishth-kubernhsh#ixzz3Gltbv3pW

Exit mobile version