Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μπορεί και χειρότερα! Στο 174,9% του ΑΕΠ έφτασε το χρέος ο Σαμαράς

Μπορεί και χειρότερα! Στο 174,9% του ΑΕΠ έφτασε το χρέος ο Σαμαράς

Το υψηλότερο χρέος, ως ποσοστό του ΑΕΠ, εμφανίζει η Ελλάδα το 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Eurostat

Συγκεκριμένα, από τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Eurostat, φαίνεται πως τα πράγματα δεν είναι τόσο αισιόδοξα όσο εσκεμμένα τα παρουσιάζει η Χούντα Σαμαρά και οι εργολάβοι της καθεστωτικής ενημέρωσης. Το χρέος της Ελλάδος ως ποσοστό του ΑΕΠ, αγγίζει τα εξωφρενικά όρια του 174,9%, καθιστώντας την χώρα μας πρωταθλήτρια και με διαφορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Δίχως καμία αμφιβολία, πρόκειται για πελώριο επίτευγμα της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, το οποίο αποδεικνύει πως η εικονική πραγματικότητα που παρουσιάζουν τα εγχώρια μέσα μαζικής εξαπάτησης για την ελληνική οικονομία, αποτελεί γραμμή καθορισμένη από τα υπόγεια του Μαξίμου προς αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Για να αντιληφθεί κανείς την τραγική κατάσταση της οικονομίας ελέω των πολιτικών της Χούντας, αρκεί να δει τα αντίστοιχα επίπεδα χρέους ως ποσοστό του ΑΕΠ, των κρατών που ακολουθούν την Ελλάδα. Το χρέος της Πορτογαλίας ανέρχεται στο 128% του ΑΕΠ, της Ιταλίας στο 127,9%, της Ιρλανδίας στο 123,3%, του Βελγίου στο 104,5% και της Κύπρου στο 102,2%.

Συγκριτικά με τα περασμένα έτη, το χρέος της Ελλάδος κυμαίνεται στα 319,13 δισ. ευρώ, ήτοι το 174,9% του ΑΕΠ, έναντι 156,9% του 2012 και 171,3% το 2011.

Ενδεικτικό του οικονομικού στραγγαλισμού του Λαού μας από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους εγχώριους υποτακτικούς τους είναι το γεγονός πως το χρέος της ευρωζώνης διαμορφώθηκε στο 90,9% του ΑΕΠ, ενώ το χρέος της Ευρωπαϊκής Ένωσης άγγιξε το 85,4% του ΑΕΠ. Εις ότι αφορά το έλλειμμα, τα στοιχεία της Eurostat πιστοποιούν πως διαμορφώθηκε για την Ελλάδα στα επίπεδα του 12,25 του ΑΕΠ, από -8,6% του ΑΕΠ το 2012 και -10,1% του ΑΕΠ το 2011. Ο ίδιος δείκτης διαμορφώθηκε στο -2,9% για την ευρωζώνη και στο -3,2% για την ΕΕ.

Πέρα από την στείρα προσκόλληση στους αριθμούς και στους δείκτες, είναι η δραματική καθημερινότητα εκατομμυρίων Ελλήνων εκείνη η οποία καταδεικνύει το μέγεθος της οικονομικής καταστροφής. Η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά καθώς φαίνεται, ακολουθεί τακτική καμμένης γης, δίκην τιμωρίας του Ελληνικού Λαού για την αποδοκιμασία των κυβερνητικών επιλογών. Η πτώση της Τυραννίας των Σαμαροβενιζέλων, καθίσταται μονόδρομος για να αναγεννηθούν οι ελπίδες του σκληρά δοκιμαζόμενου Λαού μας.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή δεν είναι μια απλή κομματική, αλλά μια πραγματικά εθνική επιλογή για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση: “Η καταστροφική και αποτυχημένη πολιτική Σαμαρά οδήγησε σε διόγκωση του ελλείμματος και του δημοσίου χρέους. Χιλιάδες Έλληνες πολίτες αυτοκτόνησαν και εκατομμύρια οδηγήθηκαν στην ανεργία και εξαθλίωση με το πρόσχημα ότι έτσι μας σώζουν. Μόνη λύση για την χώρα η άμεση απαλλαγή από τους υπαλλήλους των ξένων τοκογλύφων Σαμαρά και Βενιζέλο.”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mporei-kai-cheirotera-sto-1749-tou-aep-eftase-to-chreos-o-samaras#ixzz3Gn7TpShB

Exit mobile version