Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η κομματική εφημερίδα του Σύριζα καλωσορίζει την… επαναστάτρια Γιάννα!

Η κομματική εφημερίδα του Σύριζα καλωσορίζει την… επαναστάτρια Γιάννα!

Είδαμε στην «Αυγή» ένα μικρό κείμενο γύρω από την πρόσφατη συνέντευξη της Γιάννας Αγγελοπούλου. Ξεκινήσαμε την ανάγνωση νομίζοντας ότι η καταρρέουσα κυκλοφοριακή εφημερίδα του πρώτου κόμματος της Ελλάδος, όπως έδειξαν οι πρόσφατες ευρωεκλογές, θα φρόντιζε να κατακεραυνώσει τα λεγόμενα της Αγγελοπούλου, η οποία ήταν εξόχως φιλική προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Ότι θα προχωρούσε σε πλήρη διαχωρισμό της θέσης του συγκεκριμένου κόμματος από τις απόψεις της «σιδηράς κυρίας» και θα την κατάγγελνε για προβοκατόρικη διάθεση σ’ ένα αντισυστημικό κόμμα.

Αντιθέτως, είδαμε μια «ψυχρή» καθαρά δημοσιογραφική παρουσίαση των λεγόμενών της, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό σχόλιο της «Αυγής» πάνω στα λεγόμενα της πάμπλουτης αυτής κυρίας. Τι σημαίνει αυτό; Ότι η «Αυγή» ουσιαστικά παρουσιάζει ως θετικό γεγονός ότι μια από τις πιο σημαντικούς εκπροσώπους του συστήματος και του εγχώριου καπιταλισμού λέει «καλά λόγια» για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πάλι καλά που εκεί στην «Αυγή» δεν παρουσίασαν και κάποια άλλα από τα λεγόμενά της, όπως π.χ ότι είναι … εξωσυστημική! Είπαμε, «μαϊμού» αντισυστημικός ο ΣΥΡΙΖΑ, ο γιόκας της Αγγελοπούλου τον γλυκοκοιτάζει (Εμ, βέβαια. Από πού θα εμπνεόταν το μεγαλωμένο στα πούπουλα πλουσιόπαιδο; Από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; Αυτό είναι πολύ «μπανάλ»…) να παρουσιάζεται με ουδέτερο τρόπο ότι η εν λόγω μαντάμ σιγοντάρει τον Τσίπρα (άλλο πλουσιόπαιδο κι αυτός) και την παρεούλα του, αλλά μην εξευτελιστεί και το όλο εγχείρημα με δηλώσεις τύπου «εξωσυστημική», γιατί θα αρχίσουν να πέφτουν οι σοβάδες από το ταβάνι.

“Συγχαρητήρια” στην «Αυγή» για την αβροφροσύνη με την οποία φέρεται στην Αγγελοπούλου. Αποτελεί ένα σαφή οδηγό για το πόσο ακίνδυνος για τους κάθε είδους καπιταλιστές θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ευρισκόμενος στην εξουσία.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-kommatikh-efhmerida-tou-suriza-kalwsorizei-thn-epanastatria-gianna#ixzz3Gow5fUyY

Exit mobile version