Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Όχι και τόσα πολλά χρόνια πριν αναπολώ μια άλλη Ελλάδα.Αναφέρομαι στην Ελλάδα του 1976-1977 οπότε και μαθήτευσα στην Α’ δημοτικού σε δημόσιο σχολείο των Αθηνών. Σκεπτόμενος τα παραπάνω και φέρνοντας στη μνήμη μου τα μαθητικά μου τετράδια αντιλαμβάνομαι την χαώδη διαφορά με το σήμερα!

Εκτός από το μάθημα της πατριδογνωσίας που ανήκει δυστυχώς στο παρελθόν, τα σχολεία τότε δεν είχαν μολυνθεί από το μικρόβιο του συνδικαλισμού και της ήσσονος προσπάθειας. Τότε η καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας και της φιλομάθειας ήταν έμφυτη στον δάσκαλο που δεν χρειαζόταν τους συλλόγους γονέων για να του υποδεικνύουν το χρέος του. Τότε οι δάσκαλοι ήταν περισσότερο δημόσιοι λειτουργοί παρά δημόσιοι υπάλληλοι. Τότε οι γονείς παρείχαν στα παιδιά τους τα προς το ζην, ενώ για το ευ ζην εμπιστεύονταν τους εκπαιδευτικούς, βάζοντας φυσικά και αυτοί ένα χεράκι για την μελέτη στο σπίτι. Τα πράγματα άλλαξαν ριζικά από το 1976. Η μεταπολίτευση έδειξε το άσχημο πρόσωπό της και στην εκπαίδευση. Οι εργατο-πατέρες εκπαιδευτικοί της θολοκουλτούρας δυστυχώς συμπαρέσυραν και τους γονείς στην κατρακύλα του συνδικαλισμού, μετατρέποντας κάποιους από αυτούς σε μαθητο-πατέρες

Νίκος Β.

Θερμά συγχαρητήρια της AJC για τα αίσχη Ντογιάκου-Σαμαρά εις βάρος της Χρυσής Αυγής

Είναι παρήγορο για τον ελληνικό λαό που υπάρχει η Χρυσή Αυγή. Είναι η ελπίδα για το παρόν και το μέλλον του τόπου. Είναι η νεότητα και η καθαρότητα στην πολιτική σαπίλα που   βιώνουμε. Προσωπικά μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το πώς αντιμετωπίζουν οι παράνομα και αντισυνταγματικά φυλακισμένοι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής τον εγκλεισμό τους. Και δεν μιλώ μόνο για τον αρχηγό που δίνει το καλό παράδειγμα ως οφείλει σαν η κεφαλή του κόμματος. Μιλώ και για τους υπόλοιπους βουλευτές, τα στελέχη που είναι προφυλακισμένοι. Βλέπω νέους ανθρώπους, που θα μπορούσαν να είναι έξω ελεύθεροι, με τις οικογένειές τους και να μην έχουν κανένα πρόβλημα, να είναι τώρα στη φυλακή και να ταλαιπωρούνται σωματικά και ψυχικά για μιαν ιδέα για έναν σκοπό. Οικογενειάρχες με μικρά παιδιά, όπως ο Ηλιόπουλος, ο Κούζηλος, ο Γερμενής και στελέχη του κόμματος, που αναγκάζονται πλέον να τα βλέπουν σπάνια, να λείπουν από κοντά τους. Αλλά και νέους ανθρώπους όπως ο Ηλίας Κασιδιάρης που είναι στη φυλακή χωρίς καμία αιτία, κι έχοντας πληρώσει και εγγύηση για να μην προφυλακιστεί, ο οποίος και μέσα από τη φυλακή αγωνίζεται το ίδιο δυναμικά, λέει τις αλήθειες που πονάνε αυτούς που καταστρέφουν την Ελλάδα και είναι στις καρδιές όλων όσων αγαπούν την Ελλάδα, με τη λεβέντικη, αλύγιστη στάση του και τον ασυναγώνιστο λόγο του. Με το λόγο του αυτόν που κατάφερε να κερδίσει τους αντιπάλους του και να εξυψώσει τη Χρυσή αυγή στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Ετσι αποδεικνύουν έμπρακτα στους Ελληνες ποια είναι η σωστή στάση των αληθινών πατριωτών που για τα ιδανικά τους δεν λογαριάζουν τις προσωπικές θυσίες και δίνουν κουράγιο σε μας τους υπόλοιπους να συνεχίσουμε τον αγώνα με περισσότερη δύναμη και τόλμη. Ούτε βήμα πίσω συναγωνιστές! Και η νίκη θα είναι δική μας!

Τιμή στους έγκλειστους συναγωνιστές μας!
Κ. Μ.

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ: Τρέμουν το ξεφτίλισμα – Δεν θα φέρουν τους ψευδομάρτυρες στην δίκη

Δεν αντέχονται αυτές οι ατέλειωτες νύχτες των ατελείωτων panels στα τόσα κανάλια που δεν προσφέρουν τίποτα..Υποτιθέμενοι “έγκριτοι” Δημοσιογράφοι, ανερχόμενα κομματόσκυλα, προσκυνημένοι του σάπιου πολιτικού κατεστημένου μας, να μας “φωτίζουν” κάθε βράδυ. Και η Χρυσή Αυγή συνειδητά και εκ προοιμίου πάντα απούσα. Σαν να μην υπάρχει, όχι σαν εκλεγμένο Πολιτικό κόμμα και μάλιστα το τρίτο αλλά ούτε σαν κόμμα φάντασμα. Ένα κόμμα που το βγάζουν στο προσκήνιο μόνο όταν θέλουν να το κατηγορήσουν άπαντες. Τέτοια πολιτική ξετσιπωσιά δεν έχουμε ξανανιώσει, εν μέσω μάλιστα Δημοκρατικών πολιτικών συνθηκών!! Φωνάζουν όλοι μαζί αυτοί που μας “σώζουν” μαζί με αυτούς που πρόκειται να μας “σώσουν”, δήθεν για τη σωτηρία του Δημοκρατικού τους πολιτεύματος και ενώνονται όλοι για να εκτοπίσουν το μοναδικό Πολιτικό κόμμα που δεν μπορεί να σκύψει το κεφάλι και να δεχτεί τα προδοτικά πεπραγμένα τους, όπως είναι η Χρυσή Αυγή. Και φυσικά το πολεμάνε σύσσωμοι αυτό το κόμμα. Δεν είναι δυνατόν να αποδεχτούν όλοι αυτοί οι καλοβολεμένοι ανθέλληνες κυβερνητικοί, δικαστικοί, παρατρεχάμενοι, ότι μπορεί να τους χαλάσει τη πεπατημένη ένα αυτοδημιούργητο κόμμα και δη Πατριωτικό. Αυτοί όλοι τους είναι αφενός εκτεθειμένοι στις γνωστές ντόπιες οικογένειες “μεγαλοτσιφλικάδων”-προδοτών που τους στηρίζουν και αφετέρου στους εντολείς τους από το εξωτερικό. Άρα πρέπει πάση θυσία να παταχτεί η Χρυσή Αυγή . Η Χρυσή Αυγή όμως αγωνίζεται έστω με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτει, είτε μέσα από τις φυλακές είτε μέσα από τα δικά της και μόνο έντυπα είτε μέσω από την μοναδική ιστοσελίδα της… Και με τόσους εχθρούς ακόμα και μέσα στους κόλπους της.. που έχει να αντιμετωπίσει. Τα κοράκια καραδοκούν …Αλλά δεν θα τους κάνουμε την χάρη…Μοναδικό μας όπλο πρέπει να είναι η υπομονή….

Άννα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-22-oktwbriou-2014#ixzz3Gp0gUsdR

Exit mobile version