Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ακόμα και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι (Αυγή) αντιλαμβάνονται την πρωτοφανή φίμωση της Χρυσής Αυγής

Ακόμα και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι (Αυγή) αντιλαμβάνονται την πρωτοφανή φίμωση της Χρυσής Αυγής

Η κομματική εφημερίδα του Σύριζα “Αυγή” δημοσίευσε σήμερα ρεπορτάζ για την χθεσινή επίσκεψη αντιπροσωπείας της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον Συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλο στην ολομέλεια του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Το κλιμάκιο του Λαϊκού Συνδέσμου, αποτελούμενο από τον Βουλευτή Σερρών και εκπρόσωπο του Νομικού Τμήματος και του Γραφείου Τύπου εξέθεσε εναργώς και με ντοκουμέντα την πρωτοφανή φίμωση που υφίσταται η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας από το σύνολο των ΜΜΕ.

Η αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής ανέλυσε ενώπιον του προέδρου του ΕΣΡ, κ. Ιωάννη Λασκαρίδη με στοιχεία την μεθοδολογία του αποκλεισμού από την κρατική τηλεόραση και τα ιδιωτικά κανάλια, απαύγασμα της οποίας υπήρξε η πραξικοπηματική απαγόρευση της μετάδοσης της συνέντευξης Τύπου του κόμματος από την ΔΕΘ.

Ενδεικτική δε ήταν και η παρέμβαση του Συναγωνιστή Ματθαιόπουλου που τόνισε την λασπολογία και την συκοφαντία που υφίσταται καθημερινά συλλήβδην το κόμμα, με χαρακτηριστική περίπτωση την είδηση για την προφυλάκισή του που μεταδόθηκε με πηχαίους τίτλους από παντού, ενώ η αποφυλάκισή του αποσιωπήθηκε παντελώς.

Παραθέτουμε το αντικειμενικό και έγκυρο ρεπορτάζ της ακαδημαϊκής δημοσιογράφου κας Αγγελικής Νταρζάνου: “Διάβημα διαμαρτυρίας της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα στοιχεία ζήτησε να έχει ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης Ι. Λασκαρίδης από τη Χρυσή Αυγή, μετά το διάβημα διαμαρτυρίας του βουλευτή Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ο οποίος κατήγγειλε αποκλεισμό του κόμματος από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, έλλειψη αντικειμενικής ενημέρωσης και παραβίαση αντικειμενικής ενημέρωσης και παραβίαση του Συντάγματος και του νόμου.

Όπως κατήγγειλαν στο διάβημά τους ο βουλευτής και ο δικηγόρος του, οι τηλεοπτικοί σταθμοί δεν προβάλλουν τις ανακοινώσεις του κόμματος της Χρυσής Αυγής. Επίσης, όπως είπε, καταπατούν το τεκμήριο της αθωότητας καθώς αποκαλούν το κόμμα «εγκληματική οργάνωση» χωρίς να υπάρχει δικαστική απόφαση, ενώ συμπλήρωσε ότι δεν ανέφεραν την είδηση αποφυλάκισής του, παρ’ ότι είχαν μεταδώσει την είδηση της προφυλάκισής του”.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/akoma-kai-oi-politikoi-mas-antipaloi-antilambanontai-thn-prwtofanh-fimwsh-t#ixzz3Gsvcpnx1

Exit mobile version