Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αν. Αττική – Νότια Προάστια, Αθήνα, Δράμα, Θάσος

Ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Αν. Αττικής και της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων. Στο Κορωπί χτυπά δυνατά η καρδιά του Εθνικισμού!‏

Οι ενημερωτικές πολιτικές δραστηριότητες του Εθνικιστικού Κινήματος συνεχίζονται αμείωτες στην Ανατολική Αττική, με πρωτοστάτη την Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής.  Το Σάββατο, 18 Οκτωβρίου οι Συναγωνιστές και οι Συναγωνίστριες της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής μαζί με κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Τ.Ο Νοτίων Προαστίων  ξεκίνησαν για μια εκτεταμένη ενημερωτική και οικονομική εξόρμηση στο Κορωπί. Ένα δήμο, ο οποίος τιμά σταθερά, με συνέπεια και συνέχεια το Εθνικιστικό Κίνημα. Οι Συναγωνιστές και οι Συναγωνίστριες διέτρεξαν επί 4ωρο πεζοί όλες τις γειτονιές του Κορωπίου.

Διένειμαν τις εφημερίδες του Κινήματος, ενημερωτικά φυλλάδια για τρόπους αποφυγής των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών εκ μέρους της χούντας Βενιζέλου και συγκυβερνήτη, για την απόδοση της ελευθερίας τους στους παρανόμως εγκλείστους Αρχηγό, βουλευτές, στελέχη και απλούς φίλους του Κινήματος, ενώ δεν παρέλειπαν να υπενθυμίζουν στους πολίτες του Κορωπίου και στους επαγγελματίες την αναγκαιότητα ενίσχυσης εκ μέρους των Ελλήνων της οικονομικής εκστρατείας του Κινήματος, η οποία συμπυκνώνεται στο κουπόνι των 2 ευρώ, για να μπορούν όλοι οι Έλληνες να συνδράμουν!

Η Χρυσή Αυγή είναι Λαϊκός Σύνδεσμος, Κίνημα προερχόμενο από τα σπλάχνα του Ελληνικού λαού και μόνο από αυτόν χρηματοδοτείται! Η υποδοχή και η αποδοχή εκ μέρους των κατοίκων του Κορωπίου ήταν ενθουσιώδης, εξαιρετική και καθολική. Το σύνολο των επαγγελματιών και των καταστηματαρχών, οι θαμώνες και οι διερχόμενοι Έλληνες και Ελληνίδες δέχθηκαν να λάβουν την εφημερίδα μας και δεν αρνήθηκαν την πολύτιμη οικονομική τους συνδρομή, η οποία προέρχεται από το υστέρημα τους.

Οι κάτοικοι του Κορωπίου, ενός δήμου ο οποίος μαστίζεται από την αλλοδαπή εγκληματικότητα και επλήγη βάναυσα από την μνημονιακή πολιτική, όπως δυστυχώς μαρτυρούν τα κλειστά καταστήματα και η υποτονικότητα της κίνησης στην αγορά, γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είναι ο πολιτικός, Εθνικός φορέας που στέκει άδολα, με ανιδιοτέλεια και ακλόνητα στο πλευρό τους.  Και ανταποκρίνονται γενναιόδωρα.

Αυτή τους η ανταπόκριση ατσαλώνει την υπόσχεση που έχει δώσει η Χρυσή Αυγή για την απελευθέρωση του Ελληνικού Έθνος από την τωρινή δουλεία και που συμπυκνώνεται στα λόγια του Αρχηγού της, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου: “Η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται ποτέ να σας προδώσει. Κι’ εσείς να μην προδώσετε την Χρυσή Αυγή, το Φρούριο του Ελληνισμού”.

Την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Αν. Αττικής στην Αρτέμιδα, ομιλία από τον Συναγωνιστή και Γραμματέα της Τ.Ο. Πειραιώς, Μάκη Μπαρέκα, με θέμα: “Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές, εμείς οι Χρυσαυγίτες”.

Τον ομιλητή καλωσόρισε και προλόγισε η Συναγωνίστρια και σύζυγος του παράνομα προφυλακισμένου Βουλευτή μας Γ. Γερμενή, η Ευγ. Χρήστου, η οποία στον σύντομο πρόλογό της , αναφέρθηκε στην πρόσφατη παρέμβαση με το άνευ στοιχείων πόρισμα Ντογιάκου, αποδεικνύοντας ότι ένα επίορκο κομμάτι της Ελληνικής Δικαιοσύνης, λειτουργεί ως εκτελεστικό όργανο της χούντας Τούρκογλου-Σαμαρά!

Στην συνέχεια ανέβηκε στο βήμα, μετά από την πρόσφατη αποφυλάκισή του, ο Συναγωνιστής Μ. Μπαρέκας κάνοντας μια Ιδεολογική ομιλία αναφερόμενος στις συνεχής προσπάθειες ανά τους χρόνους όσων επιβουλεύονταν τα εδάφη της Πατρίδος μας, να έρχονται πάντα αντιμέτωποι με τις Αξίες και τα Ιδανικά ενός Γένους όπου ορθώνοντας το ανάστημά του τολμούσε να αποκαλεί ‘’βάρβαρο’’ όποιον δεν είχε γεννηθεί και δεν είχε μεγαλώσει με την Ελληνική Παιδεία και Πολιτισμό!  Το Γένος έπρεπε να διαφυλάξει το μέλλον του κρατώντας απαραβίαστα τα συστατικά του, το όμαιμο, το ομότροπο και το ομόγλωσσο, κάτι που μέχρι και σήμερα πολεμούν λυσσαλέα με κάθε τρόπο να διασπάσουν! Ανάχωμα στα ‘’μεγαλεπήβολα’’ σχέδια τους έβρισκαν πάντα όσους έδιναν την ζωή τους και το αίμα τους, σήμερα βρίσκουν τους Έλληνες Εθνικιστές, τους Χρυσαυγίτες!

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα ομιλία της συναγωνίστριας και περιφερειακού συμβούλου Ανατολικής Αττικής Ευγενίας Χρήστου με θέμα: Τα ανθρώπινα δικαιώματα και η κατάφωρη καταπάτηση τους στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής.

Τα ανθρώπινα δικαιώματα επισήμανε η συναγωνίστρια Χρήστου είναι η αξία που το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο υπερασπίζεται κατά προτεραιότητα. Στην Ελλάδα όμως που φυλακίζονται βουλευτές με αιτιολογία την ιδεολογία τους το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο κωλυσιεργεί προκλητικά. Η προφυλάκιση του Αρχηγού και των Βουλευτών  της Χρυσής Αυγής χωρίς στοιχεία είναι κατάφωρη καταπάτηση του Συντάγματος, των θεσμών και της λαϊκής εντολής.

Τελειώνοντας την ομιλία της η συναγωνίστρια Χρήστου τόνισε χαρακτηριστικά ότι , ότι μέσα και αν σκαρφιστούν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, ο Αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα συνεχίζουν να αγωνίζονται μέσα από τα κελιά της Tιμής για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα, και στην δίκη όποτε και αν γίνει, η σκευωρία εις βάρος του Κινήματος μας θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος.

Τ.Ο. Δράμας: Τελετή Μνήμης στο Μνημείο του Παύλου Μελά. Την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014 το απόγευμα, κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ. Ο. Δράμας με επικεφαλής τον Γραμματέα της τοπικής μας, συναγωνιστή Δημήτρη Παπαδόπουλο, πραγματοποίησαν τελετή Τιμής και Μνήμης στο Μνημείο του Παύλου Μελά στην Δράμα. Ο συναγωνιστής Παπαδόπουλος κατέθεσε στεφάνι στο ηρώο προς τιμήν του Μακεδονομάχου Παύλου Μελά, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως μόνο η Χρυσή Αυγή δεν ξεχνά ποτέ αυτούς που έδωσαν με την ζωή, τον Αγώνα και τελικά την θυσία τους το παράδειγμα και πέρασαν στο πάνθεον των ηρώων του Ελληνισμού, πολεμώντας για μια Μεγάλη και Ελεύθερη Ελλάδα.

Κατάθεση στεφάνου πραγματοποιήθηκε από την Τ.Ο. Θάσου στις 18/10, με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις  για την απελευθέρωση της νήσου από τους Τούρκους που φέτος πραγματοποιήθηκαν στον Πρίνο της Θάσου. Μετά από τη δοξολογία στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου ακολούθησε η κατάθεση στεφανιών στο ηρώο πεσόντων και παρέλαση από την νεολαία του νησιού.

Η Τ.Ο. Θάσου έδωσε για ακόμη μια φορά το δυναμικό παρών στην εκδήλωση με διανομή φυλλαδίων και έντυπου υλικού ενώ με την σειρά του κατάθεσε στεφάνι ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Γεώργιος Χαλκιώτης δίνοντας έτσι το αγωνιστικό μήνυμα ότι ούτε φυλακές αλλά ούτε και σφαίρες σταματάνε τους εθνικιστές. Η Χρυσή Αυγή σε κάθε γωνιά της Ελλάδα διαθέτει και ένα κάστρο του Εθνικισμού που συνεχίζει να αγωνίζεται για την Ελλάδα και τον Έλληνα. Ο Αγώνας μας είναι δίκαιος, καθαρός και έντιμος και για αυτό με την βοήθεια του λαού θα έρθει η ώρα που η Ελλάδα θα γίνει πραγματικά Ελληνικά με μια κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn23#ixzz3Gwz2AmNz

Exit mobile version