Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το κόκκινο παρακράτος συνεχίζει τις επιθέσεις του με την ανοχή της Χούντας Σαμαρά

Το κόκκινο παρακράτος συνεχίζει τις επιθέσεις του με την ανοχή της Χούντας Σαμαρά

“Με εντολή Σαμαρά”, οι κουκουλοφόροι της αριστεράς συνεχίζουν την καλλιέργεια κλίματος έντασης, με στόχο την Χρυσή Αυγή. Εκεί που δεν μπορεί να φτάσει η Χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά, φτάνει το μακρύ χέρι του παρακράτους που τους στηρίζει. 

Σήμερα το πρωί, κουκουλοφόροι εισέβαλλαν σε Ιατρείο και επιτέθηκαν σε υποψήφια των “Ιατρών του Ελληνισμού”, αποδεικνύοντας και τα κίνητρα τους, που εδράζονται στον πανικό που δημιουργήθηκε στο σύστημα από την επιτυχία του ψηφοδελτίου, αλλά και τους εντολείς τους, αφού το ψηφοδέλτιο των “Ιατρών του Ελληνισμού” άλωσε ένα παραδοσιακό κάστρο της Νέας Δημοκρατίας.

Νομίζουν χουντικοί και παρακρατικοί ότι ο συνδυασμός των διώξεων του Ντογιάκου με την τρομοκρατία των παρακρατικών και την φίμωση των δημοσιογράφων, θα καταφέρουν να κάμψουν την Χρυσή Αυγή. Το μόνο που καταφέρουν με τις μεθοδεύσεις τους είναι να αποδεικνύουν την σύνδεση μεταξύ των συγκεκριμένων χώρων του καθεστώτος της κλεπτοκρατίας, η οποία απειλείται από την καθαρτήρια πολιτική δύναμη της Χρυσής Αυγής. 

Είπαμε ότι θα βάλουμε τους κλέφτες φυλακή και οι κλέφτες προσπαθούν να προλάβουν την κατάσταση, βάζοντας φυλακή έντιμους ανθρώπους με το παραδικαστικό τους κύκλωμα, αμολώντας τα κόκκινα σκυλιά του καθεστώτος να τρομοκρατήσουν τους Χρυσαυγίτες με επιθέσεις και δολοφονίες και προστάζοντας τους δημοσιογράφους να καλύπτουν με σιωπή όλο το σκηνικό.

Ας γνωρίζουν ότι ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-kokkino-parakratos-sunechizei-tis-epitheseis-tou-me-thn-anochh-ths-choun#ixzz3GxOc5tCC

Exit mobile version