Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα «μαύρα μεσάνυχτα» της «Εφημερίδας των Φωτομοντάζ»

Τα «μαύρα μεσάνυχτα» της «Εφημερίδας των Φωτομοντάζ»

Περίεργα όνειρα φαίνεται ότι βλέπουν οι δημοσιογράφοι της «Εφημερίδας των Συντακτών». Προσπαθώντας να κάνουν πραγματικότητα τους σκοτεινούς τους πόθους «ανακαλύπτουν» κλείσιμο γραφείων, εσωτερικά προβλήματα κ.λ.π στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Βεβαίως, από μια φυλλάδα που απέκτησε το προσωνύμιο «εφημερίδα των φωτομοντάζ» δεν περιμέναμε και κάτι το διαφορετικό.

Αντί, όμως, να ασχολούνται με τα ανύπαρκτα προβλήματα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ας ασχοληθούν καλύτερα με τα υπαρκτά δικά τους. Αν, μάλιστα, το δημοσίευμα στο «Παρόν» της περασμένης Κυριακής ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, τότε η παρεούλα του Ψαρρά, του Τσακίρογλου και των άλλων «βαμμένων» αντιεθνικιστών αντιμετωπίζει σοβαρά το φάσμα της ανεργίας.

«Προβληματισμός και πάλι στην «Εφημερίδα των Συντακτών». 

Σε συνέλευση των εργαζομένων ακούστηκε πως η εφημερίδα έχει ήδη ζημιές κοντά στο ένα εκατομμύριο. Θα κατατεθούν ξανά προτάσεις για εξυγίανση ή μετοχοποίηση της εφημερίδας, ενώ ανάμεσα στις προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι ήταν να γίνουν και «αυτό-απολύσεις»!». 

Ας ασχοληθούν, επομένως, με την «χασούρα» που έχει η άρρωστη φυλλάδα τους και ας αφήσουν έναν υγιή οργανισμό όπως είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Πάντως, επειδή η Αγγελοπούλου έκανε πολύ φιλικές δηλώσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ, ας ελπίσουν ότι θα ενδιαφερθεί και πάλι να έχει μια εφημερίδα στην κατοχή της, όπως συνέβη παλαιότερα με τον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ». Μπορεί έτσι να ξελασπώσουν από τα δικά τους προβλήματα και να συνεχίσουν να εκτοξεύουν λάσπη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Γι αυτό τον λόγο, ίσως τις τελευταίες ημέρες δεν έχουμε δει κάποιο άρθρο για την πρόσφατη προκλητική συνέντευξη της Γιάννας Αγγελοπούλου. Που ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο (άμεσο;) μέλλον. Μην γράψουν κάτι τώρα και το μετανιώσουν αργότερα…

Γιώργος Μάστορας

Υ.Γ.: Μιας και υπάρχει ολόκληρη ομάδα που έμμισθα ασχολείται με την Χρυσή Αυγή, εκεί στην “εφημερίδα”, απλώς να τους ενημερώσουμε ότι στις δύο περιπτώσεις που αναφέρουν ως “κλειστά γραφεία”, η πραγματικότητα είναι ότι τα γραφεία απλά έχουν μεταφερθεί σε μεγαλύτερους χώρους, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες ενός κόμματος, που ολοένα και μεγαλώνει.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-maura-mesanuchta-ths-efhmeridas-twn-fwtomontaz#ixzz3H04SFzZN

Exit mobile version