Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Τρίκαλα, Ξάνθη, Καβάλα, Χανιά

Τ.Ο. Βορείων Προαστίων: Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την Τετάρτη 22/10 τις ομιλίες των συναγωνιστών M. Μπέλλου, K. Αλεξανδράκη και M. Καρακώστα οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

Ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος εκτός από τα θέματα της τοπικής αναφέρθηκε εκτενώς, στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους δολοφονημένους συναγωνιστές μας Γεώργιου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη την 1η Νοεμβρίου στην Λεωφ. Ηρακλείου 420 (στο Μνημείο) στις 18:30.

Ο Συναγωνιστής Καρακώστας Μιχάλης πραγματοποίησε μια καταιγιστική ομιλία για ιδεολογικά θέματα αλλά και το πόλεμο που δέχεται στο σύνολό της η Χρυσή Αυγή από το σάπιο σύστημα. Ο παρευρισκόμενος κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα με το πέρας της ομιλίας του.

Τέλος ο Συναγωνιστής και μέλος της Κ.Ε. της Χρυσής Αυγής Κώστα Αλεξανδράκης αναφέρθηκε στο κατάπτυστο πόρισμα Ντογιάκου και σε άλλα ευτράπελα του  σάπιου συστήματος που καταρρέει προκαλώντας σε άλλους οργή και σε άλλους γέλια. Η ομιλία έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής σε στάση προσοχής.

Τ.Ο. Τρικάλων: Ένας χρόνος χωρίς τον Γιώργο και τον Μάνο. Για μια ακόμη φορά τα γραφεία της Τ.Ο Τρικάλων στάθηκαν μικρά για να φιλοξενήσουν τον κόσμο που ήρθε για να ακούσει τον δικηγόρο συναγωνιστή Τάσο Δημητρακόπουλο. Αντικείμενο της ομιλίας ήταν η επέτειος της δολοφονίας των δυο αδελφών μας στο Νέο Ηράκλειο καθώς και οι τρέχουσες εξελίξεις μετά και τη διάτρητη και καταγέλαστη πρόταση του εισαγγελέα Ντογιάκου προς το δικαστικό συμβούλιο.

Ο ομιλητής αναφέρθηκε στο χρονικό της δολοφονίας των δυο συναγωνιστών αλλά και στο τι σηματοδοτούν για το Εθνικιστικό Κίνημα οι δολοφονίες αυτές. “Ο δρόμος της θυσίας ήταν πάντα γνώριμος για τους Εθνικιστές” τόνισε ο συναγωνιστής, ενώ στηλίτευσε το γεγονός ότι ένα χρόνο μετά, οι έρευνες για τις δολοφονίες βρίσκονται ακόμη στο σκοτάδι, αφού οι διωκτικές αρχές έχουν “παγώσει “πρακτικά τις έρευνες.

Στη συνέχεια έγινε αναφορά στην εισήγηση Ντογιάκου προς το δικαστικό συμβούλιο, όπου ο ομιλητής απέδειξε ως νομικός, το καταγέλαστο, αλλά και επικίνδυνο της όλης υπόθεσης. Στην ομιλία παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας της Χρυσής Αυγής συναγωνιστής Γιώργος Μισιάκας.

Τ.Ο. Ξάνθης: Ενημερωτική εξόρμηση σε χωριά του Ν. Ξάνθης. Άλλη μία ενημερωτική δράση της Τοπικής Οργάνωσης Ξάνθης, τελεσφόρησε την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου το απόγευμα, σε χωριά του Ν. Ξάνθης.
Κλιμάκιο συναγωνιστών με επικεφαλής τον Γραμματέα της Τοπικής, συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστο, πραγματοποίησαν ενημερωτική εξόρμηση στις κοινότητες Πετεινό, Διομήδεια, Μαγικό, Μέλισσα, Μυρωδάτο, Άβδηρα, Μάνδρα Γενισσέα.

Οι συναγωνιστές με υψηλό φρόνημα και ηθικό, παρά τις πολιτικές διώξεις και τις ανήθικες συκοφαντίες από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, έγιναν η φωνή του Κινήματος ενημερώνοντας, κατατοπίζοντας και πληροφορώντας τους κατοίκους, όχι μόνο για τις άδικες πολιτικές διώξεις, αλλά και για το τι πραγματικά επεξεργάζονται για την χώρα μας οι εθνοπροδότες πολιτικοί της.

Διανεμήθηκε συνάμα, αρκετά μεγάλος αριθμός φύλλων της εφημερίδας Χρυσή Αυγή κι Εμπρός, καθώς κι ενημερωτικά φυλλάδια αναφορικά με τις παράνομες πολιτικές διώξεις που υφίσταται το Εθνικιστικό Κίνημα. Οι κάτοικοι με έκδηλη χαρά δέχθηκαν τους συναγωνιστές, εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για το ξεπούλημα της Ελλάδας από την εθνοκτόνο συγκυβέρνηση, αλλά και την αγωνία τους για το πότε θα αποφυλακιστούν ο Αρχηγός και οι υπόλοιποι βουλευτές. Οι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες απτόητοι, με πείσμα και θέληση  ατσάλινη, συνεχίζουν τον νόμιμο πολιτικό αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου έως την Τελική Νίκη!

Τ. Ο. Καβάλας: ομιλία για την ΕΟΖ της προδοσίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014 το απόγευμα, στα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας, η προγραμματισμένη ομιλία του Περιφερειακού Συμβούλου συναγωνιστή Δημήτριου Μιμίδη, με θέμα την ΕΟΖ της προδοσίας. Την ομιλία του ο συναγωνιστής ξεκίνησε αναφερόμενος στο ιδιαίτερο νομοθετικό, οικονομικό και διοικητικό καθεστώς που διέπει τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες, καθώς και στις άθλιες μεσαιωνικές εργασιακές σχέσεις, οι οποίες εννοείται ότι είναι πάντα υπέρ των πολυεθνικών εταιρειών και του ληστρικού κεφαλαίου.  Αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι στις ΕΟΖ στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν εργάζονται ντόπιοι εργάτες, αλλά λαθρομετανάστες ή γενικώς αλλοδαποί, για να μην υπάρχει καμία σύνδεση του εργάτη με την γη, να νοιώθει ξένος, για να μην έχει διεκδικήσεις.

Εν συνεχεία, ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στην πηγή από την οποία ξεπήδησε η “ιδέα” της ΕΟΖ, που δεν είναι άλλη από το City του Λονδίνου και τα αρπακτικά των αγορών, με τις απαραίτητες ιστορικές αναφορές στην αποικιοκρατία και στον τρόπο με τον οποίο επανέφεραν το παλιό καθεστώς των διομολογήσεων υπό νέα μορφή. Έδωσε ορισμένα παραδείγματα ΕΟΖ σε άλλες χώρες και στα τραγικά αποτελέσματα που είχαν αυτές στις τοπικές κοινωνίες, ενώ αναφέρθηκε και στις κοντινότερες στην πατρίδα μας χώρες που έχουν ΕΟΖ, καθώς και στον αριθμό των ΕΟΖ που υφίστανται ανά την υφήλιο σήμερα. Αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έγιναν από την προηγούμενη διοίκηση της περιφέρειάς μας για την μετατροπή της σε ΕΟΖ με την προτροπή του Προέδρου του Συνδέσμου Γερμανών Βιομηχάνων, καθώς και στο απαράδεκτο γεγονός ότι στις συνομιλίες των ελληνόφωνων πολιτικάντηδων με τους γερμανούς παρών ήταν και ο πρώην τούρκος προξένος Κομοτηνής Μουσταφά Σαρνίτς.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής ανέφερε πως η ΕΟΖ δεν θα έχει κανένα οικονομικό και κοινωνικό όφελος για την περιφέρεια και την πατρίδα μας γενικά, αφού η φορολογία είναι μηδαμινή για τις πολυεθνικές και δεν πρόκειται να εργαστούν οι μαστιζόμενοι από την ανεργία Έλληνες. Όμως, το οικονομικό και κοινωνικό κόστος θα είναι τέτοιο όπου θα έχει και τραγικές εθνικές προεκτάσεις, εξού και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον των τούρκων.

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Καβάλας, ο οποίος αναφέρθηκε στις διώξεις που υφίσταται η Χρυσή Αυγή από την Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, καθώς και στον Αγώνα που δίνουν ο Αρχηγός και οι συναγωνιστές και βουλευτές μας, μην κάνοντας ούτε ένα βήμα πίσω, οι οποίοι μας καλούν να πράξουμε κι εμείς το ίδιο μέχρι να ανατείλει η νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους συναγωνιστές να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Τ.Ο. Χανίων: Διανομή έντυπου υλικού. Για ακόμη μια εβδομάδα Συναγωνιστές της Τ.Ο. Χανίων μοίρασαν έντυπο υλικό με πολιτικό περιεχόμενο σε γειτονιές των Χανίων. Ενάντια στην φίμωση, ενάντια στις πολιτικές διώξεις εναντίον όλων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn24#ixzz3H380Imx6

Exit mobile version