Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χρυσή Αυγή: Υπόδικο μόρφωμα το κλεφτοΠΑΣΟΚ

YouTube Poster

Η τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής κατά τη χθεσινή συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής δεν έμεινε απαρατήρητη από τους θιγόμενους, που άκουσαν την αντικειμενική αλήθεια για τα προδοτικά τους λάθη και τις συνειδητά υπονομοευτικές τους πράξεις εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην Κύπρο.

Οι ξεκάθαρες ευθύνες του Υπουργού Εξωτερικών και η ένοχη σιωπή του απέναντι στον τουρκικό επεκτατισμό όχι μόνο δεν ενόχλησε την Υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Χριστοφιλοπούλου, αλλά, αντιθέτως, αποτέλεσε την αφορμή για να εκθειάσει τον καρεκλάρχη που της εξασφάλισε μια υπουργική καρέκλα.

Στο γνωστό «δημοκρατικό» της παραλήρημα-απάντηση στις αλήθειες της Χρυσής Αυγής αποκάλεσε μεταξύ άλλων το κόμμα των Ελλήνων εθνικιστών μόρφωμα κι εγκληματική οργάνωση. Πόσο πρωτότυπο: οι φανατικοί της θεωρίας της ανεξάρτητης δικαιοσύνης μπερδεύουν το κοινοβούλιο με δικαστική αίθουσα και παριστάνουν τους δικαστές, ανακοινώνοντας πορίσματα που παραβιάζουν το τεκμήριο της αθωότητας, ασχέτως ή όχι του γεγονότος ότι η δικαιοσύνη που εξετάζει την υπόθεση μας είναι καθοδηγούμενη από τον Αθανασίου και τον Σαμαρά.

Σήμερα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις τροπολογίες ο Συναγωνιστής Γρέγος Αντώνης κλείνοντας την ομιλία του επέστρεψε τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς στην κα. Χριστοφιλοπούλου και το κόμμα της, με την τελευταία να διαμαρτύρεται εντόνως, προφανώς νομίζοντας ότι μόνο αυτή έχει το ακαταλόγιστο να προσάπτει κατηγορίες που δεν έχουν καμία νομική βασιμότητα.

Διότι αν επικαλούνταν κάτι τέτοιο θα έπρεπε να γνωρίζει πως το κλεφτοΠΑΣΟΚ είναι το μόνο υπόδικο κόμμα στη συνείδηση του ελληνικού λαού και πως πρωτοκλασάτα στελέχη του έχουν καταδικαστεί για βαριά κακουργήματα. Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ υπήρχε ανεξάρτητη δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα το κόμμα της θα είχε καταστεί συνώνυμο της εγκληματικής οργάνωσης κι όλοι οι βουλευτές του θα είχαν φυλακιστεί για τα αμέτρητα σκάνδαλα που έχουν διαπράξει από την αρχή της μεταπολίτευσης μέχρι σήμερα.

Διαβάστε επίσηςΦάκελος της Χρυσής Αυγής στέλνει στη φυλακή το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/chrush-augh-upodiko-morfwma-to-kleftopasok#ixzz3H56PBTqa

Exit mobile version