Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέες προκλητικές δηλώσεις κινδυνολογίας από τον Γεωργιάδη

Το γεγονός ότι η Ν.Δ επιμένει να εμφανίζει στα τηλεοπτικά παράθυρα τον Σπύρο-Άδωνι Γεωργιάδη, προκειμένου να εκφραστούν οι απόψεις της, δείχνει όχι μόνο το σύνδρομο της ηττοπάθειας που την διακατέχει, αλλά και το ότι ουσιαστικά έχει πετάξει «λευκή πετσέτα», καθώς ο τύπος αυτός κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του μόνο ζημιά κάνει στην κυβέρνηση.

Με νέες προκλητικές δηλώσεις του ο Γεωργιάδης επιχειρεί και πάλι να παίξει με τα φοβικά σύνδρομα του κόσμου, λέγοντας ότι «σήμερα, ακόμη και αυτός που δεν έχει τίποτε να χάσει, ούτε ένα ευρώ στην Τράπεζα, ζει σ΄ ένα κράτος που λειτουργεί, παίρνει το επίδομά του, έχει αστυνομία, έχει φάρμακα. Και αυτά θα τα χάσει, αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως έχουμε τονίσει και στο πρόσφατο παρελθόν όποιοι πιστεύουν ότι υπό τις σημερινές συνθήκες ο Ελληνικός Λαός μπορεί να ανέχεται τα πάντα, να κάνει «υπομονή» και να δείχνει ανοχή, υπό την πίεση της απειλής ότι «θα έρθει κάτι χειρότερο», απλώς βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Είναι πολύ εύκολο ο Έλληνας να αυτονομηθεί από ένα τέτοιου είδους δίλλημα και να μετατρέψει πλήρως την πολιτική του άποψη. Αυτό σημαίνει ότι η επένδυση στην καταστροφολογία δεν πιάνει τόπο, από την στιγμή μάλιστα που γίνεται ολοένα και πιο αντιληπτό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αμβλύνει συνεχώς τις θέσεις του και στο τέλος θα τα βρει μια χαρά με τους διεθνείς τοκογλύφους. Συν τοις άλλοις, ο επονομαζόμενος και ως «μπουμπούκος» από την σύζυγό του, χρησιμοποιεί ατυχέστατα παραδείγματα προκειμένου να «επιχειρηματολογήσει».

Που είδε ο εξαρτημένος από την συνεχή τηλεοπτική προβολή ότι υπάρχει «ένα κράτος που λειτουργεί»; Μήπως ως λειτουργία εννοεί την συνεχιζόμενη φορομπηχτική πολιτική, με τα χαράτσια και τον ΕΝΦΙΑ, τις απολύσεις και την επερχόμενη άρση των πλειστηριασμών; Που είδε το «επίδομα»; Στις εκατοντάδες χιλιάδες ανέργων, οι οποίοι δεν παίρνουν ούτε ένα ευρώ; Εκτός κι αν θεωρεί ότι άνεργοι είναι μόνο όσοι παίρνουν το σχετικό επίδομα. Αυτό το ανέκδοτο, πάλι, με την αστυνομία; Είναι προφανές ότι στην Εκάλη που μένει οι ψευδαισθήσεις του περί ασφάλειας παραμένουν ακέραιες. Στην υπόλοιπη Ελλάδα όμως, η εγκληματικότητα κάνει θραύση. Όσο για τα φάρμακα, εδώ και αν ξεπερνά κάθε όριο θρασύτητας.

Επαναλαμβάνουμε και πάλι ότι οι κραυγές απελπισίας του Γεωργιάδη δεν μπορούν να αναστρέψουν την εφιαλτική κατάσταση για την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Οι εντολείς τους, είναι φανερό ότι θεωρούν τα κόμματα της συγκυβέρνησης καμένα χαρτιά και ετοιμάζονται να τους αφήσουν στα κρύα του λουτρού, αφού μπορούν κάλλιστα να συνεχίσουν «τις μπίζνες» με τον ΣΥΡΙΖΑ και απλώς να έχουν στην κυβέρνηση μαζί του και το δίδυμο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Αρκεί, βεβαίως, να έχουν ξεφορτωθεί ως «βαρίδια» τους μέχρι στιγμής ηγετίσκους τους, οι οποίοι θα την πληρώσουν ως «αποδιοπομπαίοι τράγοι», εισπράττοντας όλο το ανάθεμα για την μέχρι τώρα ανάλγητη κυβερνητική πολιτική. Στην συστημική πολιτική αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα που βολεύει την καθεστωτική εξουσία και όχι τα πρόσωπα, τα οποία έτσι κι αλλιώς ως φορείς εξυπηρέτησης συγκεκριμένων σκοπών και στόχων είναι αναλώσιμα και επομένως με ημερομηνία λήξης.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nees-proklhtikes-dhlwseis-kindunologias-apo-ton-gewrgiadh#ixzz3H6AKIBz2

Exit mobile version