Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ρόδος, Πέραμα, Κομοτηνή, Θάσος

Την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ομιλία στην τοπική της Ρόδου με θέμα «Αριστερή τρομοκρατία». Την έναρξη έκανε ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για το Νότιο Αιγαίο» Σάββας Σπυρίδης, ο οποίος αναφέρθηκε γενικότερα στην πολιτική κατάσταση της Περιφέρειας και τόνισε την ανάγκη για επάνδρωση των εκλογικών τμημάτων με εκλογικούς αντιπροσώπους παντού.

Ακολούθησε η ανάπτυξη του θέματος από τον συναγωνιστή Αγγελόπουλου Μιχαήλ.

Τ.Ο. Περάματος: Την Δευτέρα 20/10 η τοπική μας οργάνωση πραγματοποίησε με επιτυχία νυκτερινή ενημερωτική δράση στην πόλη μας. Οι συναγωνιστές όργωσαν κυριολεκτικά τα κεντρικότερα σημεία του Περάματος, μοιράζοντας εκατοντάδες εφημερίδες και έντυπα σε συμπολίτες μας και εναποθέτοντας ομοίως σε καταστήματα, οικείες και αυτοκίνητα.

Ταυτόχρονα, με εμφατικό τρόπο, δείχνουμε ότι η θυσία των συναγωνιστών μας Φουντούλη Γιώργου και Καπελώνη Μανώλη αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλους εμάς που χρέος μας είναι να μην σταματήσουμε μέχρι την τελική Nίκη. Όντας αποκλεισμένοι από το σύνολο σχεδόν των μέσων μαζικής ενημέρωσης συνεχίζουμε τον πολιτικό μας αγώνα στους δρόμους και κυριολεκτικά πόρτα πόρτα μεταφέροντας σε όλους τους Έλληνες το μήνυμα της εθνικής αντίστασης.

Τ.Ο. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: Γεώργιος Γρίβας Διγενής. Ένας Θρύλος του Κυπριακού Απελευθερωτικού – Ενωτικού αγώνα. Στα πλαίσια των τακτικών ενημερώσεων που πραγματοποιεί η Τ.Ο. Κομοτηνής προς τους φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος, την Τετάρτη 22-10-2014  πραγματοποιήθηκε  στα γραφεία της Τοπικής, ομιλία από τον συναγωνιστή Γεωργίου Χρήστο με θέμα ο Γεώργιος Γρίβας Διγενής. Ένας Θρύλος του Κυπριακού Απελευθερωτικού-Ενωτικού αγώνα.

Κατά την εβδομαδιαία τακτική ομιλία, στα γραφεία της Τοπικής μας, οι φίλοι και οι υποστηρικτές του Κινήματος είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Γραμματέα της Τ.Ο. Κομοτηνής συναγωνιστή Τσουμαρέλη Νικόλαο για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Εκτός των άλλων, αναφέρθηκε στις διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, οι οποίες θέλοντας να ανεβάσουν τα ποσοστά τους, χρησιμοποιούν το όνομα της Χρυσής Αυγής υιοθετώντας τον ρόλο των δικαστών, και «με ελαφράν την καρδίαν» βγάζουν ετυμηγορίες με τις οποίες προσπαθούν να  παραπλανήσουν τον Ελληνικό λαό.

Ο Αρχηγός του τρίτου κόμματος μαζί με τους υπόλοιπους φυλακισμένους συναγωνιστές, θα αποδείξουν την αθωότητα τους  και τότε ο καθένας θα καταλάβει το μέγεθος της προδοσίας και του μισελληνισμού των κυβερνώντων. «Την αγάπη προς την Πατρίδα, δυστυχώς είναι λίγοι αυτοί που την ασπάζονται και ένας από αυτούς ο θρυλικός Γεώργιος Γρίβας Διγενής» είπε χαρακτηριστικά ο Γραμματέας της Τοπικής, δίνοντας τον λόγο στον κεντρικό ομιλητή. Ο συναγωνιστής Γεωργίου Χρήστο ξεκίνησε κάνοντας μία αναφορά στην καταγωγή και στις σπουδές του ένδοξου αυτού πατριώτη που δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να κάνει πράξη την μεγάλη του αγάπη για την Ελλάδα αλλά και για την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κύπρο.

Μετά από την λεπτομερή αναδρομή της στρατιωτικής του σταδιοδρομίας, ο συναγωνιστής αναφέρεται  στην απερίγραπτη χαρά αυτού του σκληροτράχηλου, λιτού και γενναίου αξιωματικού όταν λαμβάνει την Ελληνική υπηκοότητα. Με απόσταση περίπου μιας δεκαετίας, ο Γεώργιος Γρίβας «Διγενής», ίδρυσε δύο οργανώσεις, μία στην Ελλάδα και μία στην Κύπρο: τη «Χ» και την ΕΟΚΑ. Το όραμά του, η Ένωση, δεν το εγκατέλειψε ποτέ. Ο θάνατός του στάθηκε εμπόδιο στον αγώνα του αλλά για μας είναι η αρχή νέων αγώνων και συνέχιση του έργου του γιατί η Κύπρος δεν είναι Ελληνική, η Κύπρος είναι Ελλάδα. Κλείνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής είπε χαρακτηριστικά: « Μπορεί να θάφτηκε το σώμα του αλλά η ψυχή του, το θάρρος του, η γενναιότητά του ας γίνουν φάρος για μας  και ας μας οδηγήσει σε δίκαιους αγώνες υπέρ της Πατρίδας μας». Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση και η συνάντηση έκλεισε ως είθισται με άπαντες τους παρευρισκομένους σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Τ. Ο. Θάσου: Oμιλία για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014 το απόγευμα, μία δράση αντικατάστασης φθαρμένης σημαίας με το άστρο της Βεργίνας στο λιμάνι του Λιμένα Θάσου, καθώς και η καθιερωμένη ομιλία του Γραμματέα της Τ. Ο. Θάσου, συναγωνιστή Γιώργου Χαλκιώτη, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Την ομιλία του ο συναγωνιστής Χαλκιώτης ξεκίνησε υπογραμμίζοντας την σημασία που έχει ο καθημερινός Αγώνας για να εδραιωθεί τρανό το Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής στη χώρα μας, που μόνο με τις άοκνες προσπάθειες όλων μας μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις τουρκικές προκλήσεις, οι οποίες χρόνο με τον χρόνο αυξάνονται, αλλά οι προδότες ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες φοβούνται να απαντήσουν με τον πρέποντα τρόπο, γι’ αυτό και με το πέρασμα των δεκαετιών οι τούρκοι έχουν αποθρασυνθεί. Κλείνοντας, αναφέρθηκε στις έρευνες για την ανεργία στους νέους που αγγίζει το 40%, καθώς και στις δημοσκοπήσεις που δείχνουν την Χρυσή Αυγή να είναι πρώτη στις προτιμήσεις τους.  Η συγκέντρωση έκλεισε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Ύμνο του Κινήματος και τον Εθνικό Ύμνο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn25#ixzz3H938nwN3

Exit mobile version