Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αυτοί θα σε σώσουν Ελληνικέ Λαέ: αγορά κινητού στον Βενιζέλο με λεφτά του κοσμάκη!

Αυτοί θα σε σώσουν Ελληνικέ Λαέ: αγορά κινητού στον Βενιζέλο με λεφτά του κοσμάκη!

Έχεις υποστεί την άδικη μείωση του μισθού ή της σύνταξής σου; Απολύθηκες πρόσφατα ή δεν βρίσκεις δουλειά εδώ και ένα τουλάχιστον χρόνο; Βλέπεις την οικογένειά σου να λιμοκτονεί και να διαβιώνει στην εξαθλίωση, αδυνατώντας να καλύψεις τις στοιχειώδεις ανάγκες της; Μη σε απασχολεί τίποτε, προέχει να αγοράσει νέο κινητό ο άνθρωπος που μαζί με το Σαμαρά θα σε «σώσουν», ο… πολύς αντιπρόεδρος της Χούντας και υπουργός των Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος!

Τι κι αν οικογένειες διαλύονται και καταστρέφονται, τι κι αν περισσότεροι από 7.000 συμπατριώτες μας έχουν δώσει τραγικό τέλος στη ζωή τους, τι κι αν πάνω από δύο εκατομμύρια Έλληνες διαβιούν κάτω από τα όρια της φτώχειας, οι «σωτήρες» της Πατρίδος εξακολουθούν απτόητοι τη λαφυραγώγηση του δημοσίου χρήματος, φτάνοντας μέχρι του σημείου να αγοράζουν κινητό όχι από τους προκλητικά παχυλούς μισθούς τους, αλλά από κονδύλι του υπουργείου Εξωτερικών!

Όπως δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια», πρόκειται να δοθούν 699 ευρώ για την προμήθεια κινητού! Αναφέρεται επί λέξει: «Εγκρίνουμε τη δέσμευση πίστωσης ύψους 699,00 ΕΥΡΩ για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Εξωτερικών, Ειδικός Φορέας 09-110 K.A.E.1725 , οικονομικού έτους 2014 , για την πληρωμή δαπάνης για ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ».

Φανταστείτε λοιπόν, πως «σώζουν» την Ελλάδα, εκείνοι οι οποίοι ακόμη και για να πάρουν το ακριβό τους κινητό τηλέφωνο χρεώνουν τον Ελληνικό Λαό. Αντίστροφα, ο Ελληνικός Λαός ας αναρωτηθεί μέχρι πότε θα ανέχεται τους πλιατσικολόγους της Μέρκελ στην εξουσία.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/autoi-tha-se-swsoun-ellhnike-lae-agora-kinhtou-ston-benizelo-me-lefta-tou-k#ixzz3HAQtqRLF

Exit mobile version