Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η “δίκαιη δικαιοσύνη” σε δράση: Έχει παραβιάσει 2 φορές τους περιοριστικούς όρους και είναι ελεύθερη! Δεν είναι Χρυσαυγήτισσα…

Ο λόγος για την ακροαριστερή τρομοκράτισσα Στέλλα Αντωνίου, η οποία συνελήφθη στη Δημητσάνα μέλος της Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς, η οποία παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που της είχαν επιβληθεί, μετά την αποφυλάκισή της τον Ιούνιο του 2012. Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που παραβιάζει τους περιοριστικούς όρους, μετά τον Ιούλιο του 2014 στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 30χρονη πήγε στο χωριό της Πελοποννήσου για να επισκεφθεί συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο, με αποτέλεσμα να γίνει γνωστή η παραβίαση των περιοριστικών όρων και να συληφθεί στις 10 το πρωί.

Η Αντωνίου μεταφέρθηκε στην Αθήνα και ο εισαγγελέας την άφησε ελεύθερη με ακόμα πιο περιοριστικούς όρους, ενώ την υπενθύμισαν πως δεν μπορεί να βγαίνει εκτός λεκανοπεδίου.

Ποια είναι η Στέλλα Αντωνίου

Η 30χρονη είχε συλληφθεί στις 4 Δεκεμβρίου 2010, μαζί με τον σύντροφό της, και καταζητούμενο πλέον, Κώστα Σακκά

Η 30χρονη είχε συλληφθεί στις 4 Δεκεμβρίου 2010, μαζί με τον σύντροφό της, και καταζητούμενο πλέον, Κώστα Σακκά και τους Αλέξη Μητρούσια, Γιώργο Καραγιαννίδη, Δημήτρη Μιχαήλ, Χρήστο Πολίτη μετά από επιχειρήσεις της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στη Ν. Σμύρνη, Καλλιθέα, Πειραιά, Βύρωνα και Αγρίνιο.

Τον Ιούνιο του 2012, η 30χρονη αποφυλακίστηκε εξαιτίας παρέλευσης του 18μήνου, με περιοριστικούς όρους. Κάποιους μήνες αργότερα είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενη, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερη για λόγους υγείας, με τον όρο να διαμένει στην οικία της, την οποία είχε δηλώσει στην Αθήνα.

Ο σύντροφός της, Κώστας Σακκάς το καλοκαίρι του 2013, αποφυλακίστηκε και εκείνος με περιοριστικούς όρους μετά από πολυήμερη απεργία πείνας.

Στις 7 Ιανουαρίου 2014, ο Κώστας Σακκάς είχε συλληφθεί για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν τεθεί, γιατί διανυκτέρευσε στο σπίτι φίλης του στο Μαρούσι, αντί στο σπίτι του στα Καμίνια, όπως προέβλεπε ο περιοριστικός όρος. Αθωώθηκε όμως κατά πλειοψηφία από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο. Στις 15 Ιανουαρίου 2014, ο 30χρονος συνελήφθη εκ νέου ύστερα από έκδοση νέου εντάλματος για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Σύμφωνα με την αστυνομία ύστερα από νέα εξέταση ανιχνεύθηκε το αποτύπωμά του σε πειστήρια που είχαν βρεθεί σε διαμέρισμα που διατηρούσε συγκατηγορούμενος του Σακκά, στην οδό 25ης Μαρτίου στο Χαλάνδρι. Μετά την κατάθεσή του στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με τους ίδιους περιοριστικούς όρους και επιβολή χρηματικής εγγύησης πέντε χιλιάδων ευρώ.
Στις 10 Φεβρουαρίου 2014, ο Κώστας Σακκάς δεν εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα Καμινίων ως όφειλε, σύμφωνα με τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί, με αποτέλεσμα να καταζητείται.

 

Exit mobile version