Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Αποκλειστική συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Γ.  Μιχαλολιάκου στην αυριανή «Ακρόπολη»

Είμαι βαθύτατα συγκινημένη ως μάνα και ως άνθρωπος από την ομιλία του Λ. Φουντούλη, που σαφώς δεν είδα να παίζει και σε κανένα κανάλι. Γιατί άραγε; Για τα παιδιά αυτά τίποτα ρε. Παλικάρια λεβέντες ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ είχανε ψυχή και πίστη ιδανικά, άγνωστη λέξη για κάποιους ψευτοπροοδευτικούς ανθέλληνες. Μπράβο στον Λάμπρο Φουντούλη εμείς οι Έλληνες θα στηρίξουμε τον αγώνα του. ΑΘΑΝΑΤΟΙ.

Δ.Ξ

Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Αναξιόπιστος ο Ντογιάκος! (Β΄ μέρος)

Η στρατηγική υποδούλωσης και εξαφάνισης του Ελεύθερου Ανθρώπου. Οι “κατατρεγμένοι” της υφηλίου, οι διοικούντες έχοντες και κατέχοντες, χρόνια τώρα απεργάζονται και εφαρμόζουν την στρατηγική της εξαφάνισης του Ελεύθερου Ανθρώπου. Το πρόσφατο σχετικά πλάνο είναι να αναδείξουν και να “ανεβάσουν ” αριστερές κυβερνήσεις σε όσα κράτη μπορούν. Ώστε να καταργηθούν τα ιδεώδη, οι αξίες, η ιστορία, η ταυτότητα, τα φύλλα κοκ. Παράλληλα διοχετεύουν τα κράτη με “μετανάστες “συγκεκριμένης” κουλτούρας και θρησκείας, ούτως ώστε να αφομοιωθούν αποκτώντας άσυλο, δικαιώματα, κόμματα, να εργάζονται στην αστυνομία, στον στρατό στη βουλή και παντού. Λειτουργώντας ως Δούρειος Ίππος όταν χρειαστεί. Καταστρέφουν και το περιβάλλον με απάνθρωπες και διεστραμμένες μεθόδους, επιβάλλοντας ακόμα και τον κανιβαλισμό μέσω των τροφών. Στην Ελλάδα θεωρούν επικίνδυνους τους Εθνικιστές βουλευτές διότι λένε αλήθειες, τους αποκαλύπτουν και δείχνουν το δρόμο της Ελευθερίας στους Έλληνες που θεωρούνται και αντιμετωπίζονται ως αμελητέα ποσότητα και αριθμοί. Το “πρόβλημα “στην Ελλάδα είναι πως όλοι οι Έλληνες Εθνικιστές είναι ΊΔΙΟΙ. Ένα σώμα μια ψυχή, γι’ αυτό το λόγο όσα σχέδια, στρατηγικές και αν απεργάζονται θα αποτύχουν οικτρά.

Ζήτω οι Έλληνες Μαχόμενοι Εθνικιστές.

Ελευθερία

Συμμορφώθηκε στις εντολές Σταμάτη η Public Issue με νέα μαϊμού δημοσκόπηση

Την Παρασκευή 24/10 από την εκπομπή “Ελλήνων Έγερσις”, ο Εθνικός τηλεπωλητής βιβλίων και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης δεν έχασε την ευκαιρία να επιτεθεί στην Χρυσή Αυγή, τον μόνιμο εφιάλτη του. Αναφέρθηκε στον Βουλευτή της Χ.Α. Ηλία Κασιδιάρη και την παράνομη όπως είπε ενέργειά του να καταγράψει την απολογία Μπαλτάκου γνήσια απόδειξη της σκευωρίας για την φυλάκιση των Εθνικιστών βουλευτών. Όπως είπε ο λαός πρέπει να απομονώσει και να αποδοκιμάσει την άθλια αυτή πράξη της υποκλοπής των λεγομένων του Συμβούλου του Πρωθυπουργού. Δεν είπε βέβαια ότι κάποιος που κατηγορείται και φυλακίζεται άδικα έχει το δικαίωμα να καταθέτει το οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να σταθεί άξιο να αποδείξει την αθωότητά του. Η ομολογία Μπαλτάκου είναι η υπερασπιστική γραμμή της Χρυσής Αυγής στην άδικη φυλάκιση και δίωξης ενός κόμματος 535.000 Ελλήνων ψηφοφόρων. Τελείωσε την επίθεσή του με την αποστροφή αλήτες για τους Χρυσαυγίτες που πρέπει να απομονωθούν. Αλήτικες είναι οι πρακτικές σπίλωσης των πολιτικών αντιπάλων της Ν.Δ. ενώ εν τω μεταξύ όλο και περισσότεροι Έλληνες απομονώνουν εσένα και το κόμμα σου μπουμπούκο.

Ι.Π.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-26-oktwbriou-2014#ixzz3HCNZagHM

Exit mobile version