Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Τζέφρυ ξανάρχεται, αλλά πώς και πότε;

Ο Τζέφρυ ξανάρχεται, αλλά πώς και πότε;

Γράφει ο Αντίοχος

Στο μόνο μέρος της Ελλάδος που εξακολουθεί ακόμα να αποθεώνεται (έστω και από μικρότερο αριθμό πιστών απ’ ότι τα προ κρίσης χρόνια), στο Ηράκλειο της Κρήτης, βρέθηκε ο εθνικός ολετήρας Jeffrey για να συμμετάσχει στην εκδήλωση – φωτογραφική έκθεση «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή». Κι έχοντας μπροστά του όλο το… ανφάν-γκατέ του κλεφτοπασοκισμού, πήρε αέρα και ουσιαστικά προανήγγειλε τη μεγάλη επιστροφή του:

«Διψάμε για αναγέννηση του κινήματός μας, που θα συμβάλλει καταλυτικά στην αναγέννηση της χώρας. Θα υπηρετήσω αυτή την προσδοκία, όσο πιο σωστά και όσο πιο ενωτικά μπορώ έχοντας συναίσθηση της ευθύνης που μου αναλογεί. Εμείς μπορούμε. Ας ξαναβρεθούμε. Είμαστε πολλοί, πάρα πολλοί που μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Αξίες που θα ενώσουν και δεν θα διχάζουν τον λαό. Μπορούμε να το κάνουμε. Σας καλώ να πάρετε στα χέρια σας αυτή την υπόθεση…».

Πώς θα γίνει η επιστροφή; Οι γνώμες διίστανται…

Κάποιοι λένε μετά τη συντριβή του Βενιζέλου στις προσεχείς εκλογές. Κάποιοι άλλοι με αποσκίρτηση ομάδας βουλευτών του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και δημιουργία νέου κόμματος (που θα ανατρέψει τη συγκυβέρνηση και θα προκαλέσει εκλογές) και τέλος κάποιοι τρίτοι επιμένουν πως θα γίνει με καταψήφιση της επιλογής των Σαμαροβενιζέλων για πρόεδρο της «δημοκρατίας» τους. Η τρίτη εκδοχή είναι και η επικρατέστερη!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-jeffrey-janarchetai-alla-pws-kai-pote#ixzz3HFMhAMEK

Exit mobile version