Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σόρος: Να κάνουμε τα πάντα για να μην ενισχυθεί η Ρωσία και χάσουμε τα θύματά μας!

Σόρος: Να κάνουμε τα πάντα για να μην ενισχυθεί η Ρωσία και χάσουμε τα θύματά μας!

Πύρινο άρθρο στο New York Review of Books, υπό τον τίτλο «Wake up, Europe!» («Ευρώπη, ξύπνα!») συνέγραψε ο διεθνής αρχιτοκογλύφος Τζορτζ Σόρος, με αφορμή την ουκρανική υπόθεση.

Στο άρθρο του αυτό, ο αρχιτοκογλύφος καλεί Ευρωπαίους και Αμερικανούς να υπερασπιστούν την Ουκρανία, για να κόψουν τον αέρα στην Ρωσία του Πούτιν, για να μη γίνει αυτή εκ νέου υπερδύναμη και απειλήσει την μονοκρατορία των σιωνιστοκρατούμενων ΗΠΑ και τη Νέα Τάξη-Παγκοσμιοποίηση! Εκείνο που τον καίει πιο πολύ απ’ όλα, είναι να μη μπορεί η Ρωσία να προσφέρει εναλλακτική διέξοδο στα κράτη- θύματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων (στα οποία συμπεριλαμβάνεται βεβαίως και η Ελλάδα…), ώστε αυτά να μην μπορούν να ξεφύγουν από την άγρια εκμετάλλευση που υφίστανται! Ιδού τα πιο βασικά σημεία του… εγερτηρίου σαλπίσματος του σιωνιστή αρχιτοκογλύφου:

«Ούτε οι Ευρωπαίοι ηγέτες ούτε οι πολίτες αντιλαμβάνονται πλήρως τη συγκεκριμένη πρόκληση, ούτε γνωρίζουν πώς να την αντιμετωπίσουν καλύτερα. Τα κράτη-μέλη της ΕΕ πρέπει να ξυπνήσουν και να συμπεριφερθούν ως χώρες έμμεσα εμπλεγμένες σε πόλεμο. Κινδυνεύει όχι μόνο η επιβίωση της νέας Ουκρανίας, αλλά και το μέλλον του NATO και της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ελλείψει ενιαίας αντίστασης δεν είναι ρεαλιστικό να αναμένουμε ότι ο Πούτιν θα σταματήσει να πιέζει πέρα από την Ουκρανία, όταν θα είναι φανερή η δυνατότητα μεγαλύτερης επιρροής της Ρωσίας επί της Ευρώπης. Η Ευρώπη και οι ΗΠΑ είναι αποφασισμένες να αποφύγουν την απευθείας στρατιωτική σύγκρουση με τη Ρωσία. Η Ρωσία εκμεταλλεύεται την απροθυμία τους.

Ο κίνδυνος για την Ευρώπη δεν είναι μόνο μια ισχυρότερη Ρωσία. Είναι η Ρωσία ως νέο μοντέλο μετα-δημοκρατικής κοινωνίας που αποτελεί θεμελιώδη πρόκληση για τις αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης: Εθνικιστικές αξίες έναντι της ελευθερίας και των διεθνών δεσμεύσεων, ένας ισχυρός, αυταρχικός ηγέτης έναντι των ανασφαλειών της παγκοσμιοποίησης και της ψηφιοποίησης, τσαρισμός έναντι της δημοκρατίας. Ο κίνδυνος είναι να γίνει η Ρωσία ένα εναλλακτικό μοντέλο, όπως ήταν κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του κομμουνιστικού καθεστώτος…»

Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/soros-na-kanoume-ta-panta-gia-na-mhn-enischuthei-h-rwsia-kai-chasoume-ta-th#ixzz3HGgOKGni

Exit mobile version