Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συμβαίνει τώρα: Με μεγάλη προσέλευση Εθνικιστών η ομιλία του Ευρωβουλευτή Επιτήδειου στη Νέα Υόρκη

Επίσκεψη από κλιμάκιο Συναγωνιστών με επικεφαλής τον Συναγωνιστή και Ευρωβουλευτή Γεώργιο Επιτήδειο και το Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Μιχάλη Γιαννόγκωνα πραγματοποιείται στην Νέα Υόρκη της ΑμερικήςΠαρά την λασπολογία και τις πολιτικές διώξεις εναντίων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής ένα κύμα αλληλεγγύης γεννήθηκε στην Ευρώπη και εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο. Η τιτάνια προσπάθεια των Ελλήνων Εθνικιστών αναγνωρίζεται από ολόκληρη την υφήλιο και ο θαυμασμός για τα επιτεύγματα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή αναδεικνύουν το Κίνημα τον Ελλήνων Εθνικιστών σε φωτοδότη στην αναγέννηση μιας Ευρώπης των Εθνών και όχι των τοκογλύφων.

Η πρώτη επίσκεψη των Συναγωνιστών έγινε στον Ιερό Ναό της Αγίας Ειρήνης στην Αστόρια και η μετάβαση έγινε περπατώντας στις γειτονιές της Αστόριας όπου η αποδοχή από τους Έλληνες της ομογένειας ήταν τεράστια αποδεικνύοντας ότι αν και χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Πατρίδα το Ελληνικό στοιχείο κυριαρχεί αγνοώντας την τρομοκρατία και τις διώξεις που εξαπολύουν τα μαντρόσκυλα των διεθνών τοκογλύφων. Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ για όλες τις δραστηριότητες των Συναγωνιστών που θα πραγματοποιηθούν στην Αμερική. 

Με τεράστια προσέλευση Συναγωνιστών αλλά και αλλοεθνών Εθνικιστών που αναγνωρίζουν τον δίκαιο αγώνα αλλά και την γελοιότητα της σκευωρίας που έχει στηθεί είς βάρος του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Γ.Μιχαλολιάκου, Βουλευτών αλλά και στελεχών του Κινήματος της Χρυσής Αυγής πραγματοποιείται τώρα η πολιτική ομιλία του Συναγωνιστή και Ευρωβουλευτή Γεώργιου Επιτήδειου και του Μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Μιχάλη Γιαννόγκωνα. 

Το παρόν δίνουν Χρυσαυγίτες και φίλοι του Κινήματος εκπρόσωποι των Ελληνικών Συλλόγων και Συναγωνιστές από όλη την Αμερική. Επίσης δυναμικό παρόν δίνουν και Συναγωνιστές από Ιρλανδία, Ιταλία, Αργεντινή και τον Καναδά, αλλά και οι Συντονιστές των Ελλήνων Εθνικιστών στην ομογένεια Κωνσταντίνος Παπαφίλης και Θεόδωρος Λιαγούρης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sumbainei-twra-dekades-ethnikistes-sthn-omilia-tou-eurwbouleuth-epithdeiou#ixzz3HIHr0QPk

Exit mobile version