Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Μεθαύριο, 28 Οκτωβρίου, γιορτάζουμε την επέτειο του ΟΧΙ που είπε ο Μεταξάς στον Ιταλό πρέσβη. Σε αυτό τον άνισο πόλεμο για την Ελλάδα, συνέβησαν πολλά γεγονότα που ανέδειξαν πολλούς Ήρωες. Ένας εξ αυτών ήταν και ο συνταγματάρχης Κωνσταντίνος Δαβάκης. Σε μία επίθεση των Ελληνικών δυνάμεων στην Ιταλική 3η Μεραρχία Τζούλια, ο συνταγματάρχης τραυματίσθηκε στον πνεύμονα και έπεσε αιμόφυρτος . Μαζί με κάποιους στρατιώτες που πήγαν να προσφέρουν βοήθεια και να τον περιθάλψουν , ήταν και ο Λοχαγός Ιατρού. Τότε ο Δαβάκης με τη γνωστή βροντερή φωνή του φώναξε: « άσε με εμένα κοίτα να μη σου πάρουν τις θέσεις οι Ιταλοί., πες πως πέθανα εγώ»αι να τον περιποιηθούν, ήταν και ο λοχαγός Ιατρού. Τότε , ο Δαβάκης με τη βροντερή φωνή του φώναξε : « άσε με εμένα, κύττα να μην σου πάρουν τις θέσεις οι Ιταλοί , πές πως πέθανα εγώ……» . Για κάποιους αστράτευτους, και μερικοί απ΄αυτούς είναι ή και χρημάτισαν υπουργοί , και για άλλους θολοκουλτουριάρηδες με την πολυπολιτισμική τους τύφλα , ο ηρωισμός των Ελλήνων στα βουνά της Αλβανίας , δεν είναι τίποτα . Και έφθασαν σε αυτή την ηλικία , και με μυαλό , ένα ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ . Και δεν ντρέπονται .

Για κάποιους αστράτευτους οι οποίοι μάλιστα, τινές εξ αυτών διατέλεσαν ή διατελούν υπουργοί, καθώς και για άλλους θολοκουλτουριάρηδες με την πολυπολιτισμική τους τσίμπλα ο ηρωισμός των Ελλήνων στα βουνά της Βορείου Ηπείρου δεν σημαίνει τίποτα.

Σημαίνει όμως για τους Έλληνες Εθνικιστές οι οποίοι πάντοτε θα τιμούν τους προγόνους τους και αυτό δεν τους το συγχωρούν και μπολσεβίκοι και οι φιλελεύθεροι της ψοφοδεξιάς.

Σ.Μ.

Kontra news: Φυλλορροεί προς Χρυσή Αυγή η ψοφοδεξιά – Ντόρα και Καραμανλής τελειώνουν τον Σαμαρά!

Αξιότιμε Αρχηγέ, συναγωνιστές βουλευτές μας και συναγωνιστές-συναγωνίστριες, Ευχόμαστε σε όσες και όσους Ελληνίδες-Έλληνες γιορτάζουν την ονομαστική τους εορτή υγεία  ευτυχία  επιτυχίες, ζώντας σε μία πατρίδα ελεύθερη και λυτρωμένη από προδότες τοκογλύφους και δωσίλογους.  Ιδιαίτερα, απευθύνουμε τις θερμές μας ευχές με υγεία στον συναγωνιστή βουλευτή μας Δημήτριο Κουκούτση, για την ονομαστική του εορτή. Τέλος, χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες σε όλη την υφήλιο για την ένδοξη επέτειο του ΟΧΙ από τον ήρωα
Ιωάννη Μεταξά.

Με απέραντη φιλία εκτίμηση και σεβασμό

Α.Φ.Π.
ΑΛΙΜΟΣ

Χρυσή Αυγή: Το μοναδικό κόμμα με καθαρά χέρια

Σχετικά με το άρθρο για την νέα ισραηλινή πρέσβειρα και την επίσκεψη στον Ιερώνυμο, έχω να παρατηρήσω τα εξής

1ον) Ομολογουμένως απαράδεκτη η κίνηση αυτή του Ισραήλ, κρύβονται πολλά και βρόμικα από πίσω.

2ον) Απολύτως απαράδεκτη η εμφάνισή της με την κοντή φούστα, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς είναι τόσο μη ελκυστική η όλη εμφάνιση της, ασύμμετρο σώμα, μέτριο προς άσχημο πρόσωπο, μεγάλη μύτη (καλά αυτό είναι εθνικό χαρακτηριστικό) χοντρά πόδια, είδα και ολίγη κυτταρίτιδα) που περισσότερο αηδία παρά, αγαλλίαση θα ένοιωσε ο Ιερώνυμος. Μπορεί να έχει απαρνηθεί τα “εγκόσμια” αλλά ως ανήρ, μια βασική αίσθηση του τι εστί όμορφη γυναίκα θα την έχει.

3ον) Μα καλά οι απανταχού προοδευτικοί τι λένε για όλα αυτά. Λέμε για διαχωρισμό Κράτους Εκκλησίας αλλά τώρα ζητάμε από την Εκκλησία να μας βοηθήσει σε θέμα το οποίο αφορά  αποκλειστικά το ελληνικό Κράτος και τους υπηκόους του και δη τους Χριστιανούς; Από πότε ο Ιουδαϊσμός συμπορεύεται με τον Χριστιανισμό σε τόσο αγαστή συνεργασία.

Μήπως γιατί μια ζωή ο “περιούσιος λαός” χαρακτηρίζεται από αυτό που λέει η σοφία του λαού μας: Τα καλά και συμφέροντα!

Δ.Γ.Π.

Σαν σήμερα το 1957: Περνά στην αιωνιότητα ο Νίκος Καζαντζάκης

Πάντοτε γοήτευε τους Έλληνες υπηκόους η εικόνα των πολιτικών που ταξιδεύουν «στας Ευρώπας» για να συνδιαλλαγούν με τους ευρωπαίους ομόλογούς τους. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον ΓΑΠ που είχε “σπάσει τα πόδια του” στα ταξίδια; Αντίθετα ο προκάτοχός του Κωστάκης Καραμανλής ήταν λιγότερο κινητικός και όταν παρέδωσε την σκυτάλη στον ΓΑΠ πολλοί είπαν, κοίταξε το «παιδί ο Γιώργος» πόσο δραστήριος και μαχητικός είναι για το χατήρι της χώρας μας. Τρέχει στις τέσσερις άκρες του κόσμου για να διασώσει την Ελλάδα από την χρεωκοπία, τον έχει χάσει το σπίτι του… Βέβαια τι εστί σπίτι για τον “25% Έλληνα” το διαπιστώσαμε μετά το τέλος της πρωθυπουργικής του θητείας. Συνεχείς άδειες από το κοινοβούλιο για διαλέξεις επί πληρωμή στην Αμερική με θέμα “διάλυσε και εσύ την χώρα σου, μπορείς”, ενώ ο μισθός του βουλευτή να τρέχει αδιάκοπα. Ο υψηλόβαθμος πωλητής του ΔΝΤ στην Ελλάδα αντικαταστάθηκε από τον τσανακογλύφτη Mπένι Τούρκογκλου ο οποίος επέκτεινε την εκπροσώπηση του ΔΝΤ στην Κύπρο, στην Βαρδαρία, στο Κόσοβο, έως και πρόσφατα στην Ουκρανία! Οι εργατικοί υπάλληλοι δεν πάνε ποτέ χαμένοι. Το ΠΑΣΟΚ έως σήμερα που λήγει η αποστολή του, εξέθρεψε τους καλύτερους τυχοδιώκτες, σε διάφορα χρώματα και γεύσεις.

Στην περίπτωση του ΓΑΠ, όσοι δεν τον γνώριζαν καλά έως τότε, διαπίστωσαν όμως πως η κινητικότητα αυτή επρόκειτο για την έμφυτη τάση φυγής απότην Ελλάδα και τους υπηκόους της. Δεν κόπιαζε για την προκοπή της χώρας, απλώς ξεκίνησε από την πρώτη μέρα της εξουσίας του εντατικά το “πρόγραμμα globalgovernment” με έμφαση στις επαφές υπερατλαντικού τύπου.  Εικάζουμε πως και στην περίπτωση του Μπένι κάτι ανάλογο θα συμβεί, θα κάνουμε μαύρα μάτια να τον δούμε μετά τις ερχόμενες εκλογές, αν και είναι ο τύπος που δεν περνά απαρατήρητος! Το βέβαιο είναι πως θα αποδράσει σε ευρωπαϊκό προορισμό κατά τα πρότυπα του προκατόχου του ΓΑΠ, όπως έκαναν και άλλοι πασόκοι, Παπουτσής, Μπιρμπίλη, Δαμανάκη, κ.α.
Μου ήρθε μία νέα επαγγελματική ιδέα:

Πρακτορείο ταξιδιών για τις VIP αποδράσεις των πολιτικάντηδων. Ασφαλείς και μυστικοί προορισμοί στο εξωτερικό. Εισιτήριο άνευ επιστροφής , αφού η επιστροφή στην Ελλάδα είναι προαιρετική και επισφαλής. Προσφέρουμε απόλυτη εχεμύθεια και προστασία. Για το σλόγκαν της επιχείρησης σκέφτηκα το: “επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν τρομάξουν δραπετεύουν”

Νίκος Β

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-27-oktwbriou-2014#ixzz3HIQyp1pS

Exit mobile version