Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έρχονται ημέρες «ευτυχίας» – Το “success story” συνεχίζεται με εντολή Σαμαρά

Έρχονται ημέρες «ευτυχίας» - Το “success story” συνεχίζεται με εντολή Σαμαρά

Σε νέα εκδικητικά μέτρα κατά των αναξιοπαθούντων Ελλήνων προχωράει η ανάλγητη ελληνόφωνη προδοτική κυβερνητική συμμορία. Σύμφωνα λοιπόν με απόφαση της Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών, Α. Σαββαϊδου, με την οποία καθορίζεται η διαδικασία χορήγησης εκπτώσεων επί του ΕΝΦΙΑ σε φυσικά πρόσωπα για το έτος 2014, ορίζεται ότι στο συνολικό ετήσιο οικογενειακό εισόδημα κάθε φορολογούμενου που θα λαμβάνεται υπόψη για να διαπιστωθεί εάν δικαιούται ή όχι την απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ, θα περιλαμβάνονται και εισοδήματα τα οποία δεν φορολογούνται, όπως το ΕΚΑΣ, τα φοιτητικά επιδόματα, τα επιδόματα πολυτέκνων και τριτέκνων, όπως επίσης και τα επιδόματα ολικών τυφλών και κινητικά αναπήρων σε ποσοστό άνω του 80%. 

Με την ίδια απόφαση, η μνημονιακή χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου συμπεριλαμβάνει στο ετήσιο οικογενειακό εισόδημα των εξαθλιωμένων από την οικονομική πολιτική της και εισοδήματα τα οποία θεωρούνται έκτακτα, όπως π.χ. οι αποζημιώσεις απόλυσης και τα επιδόματα ανεργίας. Έτσι, θα κληθούν να πληρώσουν ολόκληρο το ποσόν του ΕΝΦΙΑ εκατομμύρια εξαθλιωμένοι Έλληνες πολίτες, οι οποίοι έχασαν τη δουλειά τους λόγω της οικονομικής κρίσης και των επαίσχυντων μέτρων ελέω μνημονίου ή είχαν την ατυχία να είναι άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ακολουθώντας κατά γράμμα τις εντολές των ξένων αφεντικών τους, τα λαμόγια της καθεστωτικής συμμορίας προσπαθούν να εξαθλιώσουν ακόμη περισσότερο τους Έλληνες, οδηγώντας πολλούς από αυτούς στην αυτοκτονία. Η ύπουλη προσπάθεια αφελληνισμού της χώρας συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, χιλιάδες Έλληνες μεταναστεύουν στο εξωτερικό προς αναζήτηση εργασίας, δημιουργώντας έτσι το μεγαλύτερο κύμα μαζικής μετανάστευσης που έζησε η χώρα από την δεκαετία του 1950.

Από την άλλη, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η αθρόα εισβολή ισλαμιστών και άλλων εγκληματικών στοιχείων, οι οποίοι με τον μανδύα του «πρόσφυγα» εγκαθίστανται στη χώρα, απολαμβάνοντας τις ανέσεις που τους προσφέρει απλόχερα το σάπιο προδοτικό καθεστώς. Το «success story» και το «πλεόνασμα» της μνημονιακής χούντας εξακολουθεί να δολοφονεί και να δημιουργεί στρατιές νεόπτωχων Ελλήνων, προς χάρη ξένων «δανειστών» και ντόπιων αχόρταγων τραπεζιτών, αντικαθιστώντας τους με «ταλαίπωρους μετανάστες».

Έχοντας οδηγήσει τη χώρα στα πρόθυρα της διάλυσης και της ανθρωπιστικής κρίσης, η μόνη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει η προδοτική συμμορία Σαμαρά-Βενιζέλου είναι η παραίτηση της και η άμεση διενέργεια εκλογών. Εκλογές οι οποίες θα αναδείξουν ως θριαμβευτή την μοναδική δύναμη Αντίστασης απέναντι στους ξένους τοκογλύφους και τους ντόπιους συνεργάτες τους, τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, τον μόνο πολιτικό φορέα που έχει ξεκάθαρη θέση: Άμεση καταγγελία του μνημονίου και άρνηση πληρωμών στα ξένα «περιούσια» αρπακτικά. Ζήτω η Νίκη!

Θεόδωρος Χλωρίδης -Τ.Ο. Πέλλας 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/erchontai-hmeres-eutuchias-to-success-story-sunechizetai-me-entolh-samara#ixzz3HM17Mjr8

Exit mobile version