Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Δυτική Αττική, Πέλλα, Ρόδος

Μια ακόμη επιτυχημένη αιμοδοσία από την Τ.Ο. Καβάλας. Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει το κοινωνικό της έργο με μια ακόμη πετυχημένη αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στις 25 Οκτωβρίου στην Καβάλα. Συναγωνιστές και συναγωνίστριες από όλο τον νόμο Καβάλας, ασπαζόμενοι το πνεύμα του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς, έσπευσαν στο νοσοκομείο Καβάλας για να συνδράμουν σε αυτή την κοινωνική δράση μας, δίνοντας ζωή και ελπίδα στους Έλληνες.

Ενάντια σε όλους αυτούς που μας κατηγορούν και μας χαρακτηρίζουν “εγκληματίες” εμείς θα απαντάμε κάθε φορά είτε με διανομές τροφίμων είτε με δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, όπως είναι η αιμοδοσία και η κοινωνική προσφορά. Η σημερινή αιμοδοσία αποτελεί την τέταρτη κατά σειρά αιμοδοσία που γίνεται από την Τ.Ο. Καβάλας και αποτελεί πλέον έναν αναγνωρισμένο θεσμό για την Καβάλα.

Δεν θα πρέπει να πτοούμαστε από την λάσπη των μεγάλων καναλιών και την τρομοκρατία του συστήματος και του παρακράτος, ο αγώνας συνεχίζεται δυναμικά σε όλη την Ελλάδα. Η χρυσή αυγή είναι η τρίτη πολιτική δύναμη στην πατρίδα μας και στις επόμενες εκλογές θα είναι η Εθνική αντιπολίτευση των Ελλήνων.

Αποθεώθηκε η Χρυσή Αυγή στον Ασπρόπυργο – Απούσες οι μνημονιακές δυνάμεις. Κλιμάκιο Συναγωνιστών έδωσε το παρόν στην κατάθεση στεφάνων που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Ηρώων στον Ασπρόπυργο και απέδειξε πως την ώρα που τα αποκόμματα της συγκυβέρνησης τρέμουν να βρεθούν ανάμεσα σε πολίτες η Χρυσή Αυγή αποθεώνεται από πλήθος κόσμου.

Την κατάθεση στεφάνου εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε ο Συναγωνιστής Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος όπου εν μέσω χειροκροτημάτων απέδωσε Τιμές στους Ηρωικούς πεσόντες του 1940. Όπως τότε έτσι και τώρα το βαρύ φορτίο της Ελευθερίας της Πατρίδος πάντα τύγχανε να το φέρουν λίγοι και με την σειρά μας εμείς θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων και να δώσουμε ένα δεύτερο ΟΧΙ στα επεκτατικά σχέδια των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων συνεργατών τους έναντι τους Έθνους των Ελλήνων.

Αγροτική οικονομία και ανάπτυξη – Ομιλία στην Τ.Ο. Πέλλας-Ημαθίας. Στα γραφεία της Τ.Ο. Πέλλας-Ημαθίας, πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα «Αγροτική οικονομία και ανεργία» από τον Συναγωνιστή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Ιωάννη Σαχινίδη. Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγροτικές περιοχές και πρότεινε λύσεις. Ακολούθησε συζήτηση ανάμεσα στους Συναγωνιστές για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καθένας στον δικό του κλάδο εργασίας.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής και Γραμματέας της Τ.Ο. Ημαθίας Βασίλειος Τσιούλης. Ενημέρωσε τους Συναγωνιστές για την επιτυχημένη δράση που πραγματοποιήθηκε μέσα στην εβδομάδα στην περιοχή του Μακροχωρίου Ημαθίας, καθώς και για τις επόμενες που θ’ ακολουθήσουν. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε στην τοπική της Ρόδου ομιλία με θέμα την 28η Οκτωβρίου από τον υπεύθυνο του οργανωτικού της Τ.Ο. συναγωνιστή Γαραντωνάκη Στέλιο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn28#ixzz3HQMEqmIx

Exit mobile version