Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καμία συστράτευση με τους ραγιάδες του «ΝΑΙ» στην επέτειο του «ΟΧΙ»

Καμία συστράτευση με τους ραγιάδες του «ΝΑΙ» στην επέτειο του «ΟΧΙ»

Βρήκαν την ευκαιρία οι δύο δικτατορίσκοι, Σαμαράς και Βενιζέλος, και έβγαλαν διαγγέλματα – ανακοινώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ζητώντας συστράτευση. Πόσο θράσος μπορεί να έχει ένας ραγιάς του «ΝΑΙ» για να ζητά συστράτευση στην επέτειο του «ΟΧΙ»;

Το «ΟΧΙ» που είπε ο «φασίστας», κατ’ αυτούς, Ιωάννης Μεταξάς συμβολίζει την θέληση του Ελληνικού Λαού για Πατρίδα και Ελευθερία. Συνεπώς η μόνη συστράτευση που μπορεί να υπάρξει επ’ ευκαιρίας αυτής της επετείου είναι η συστράτευση εναντίον των Τυράννων που βασανίζουν τον Ελληνικό Λαό, υπακούοντας στις διαταγές των ξένων αφεντών τους.

Την 28η Οκτωβρίου του 1940 ο Ελληνικός Λαός κάτω από την φλογερή ηγεσία του Ιωάννη Μεταξά, όντως ενώθηκε για να υπερασπιστεί την Ελευθερία της Πατρίδος μας. Ενώθηκε, όμως, και για να απομονώσει σε αυτούς που δεν επιθυμούσαν αυτό το «ΟΧΙ». Κομμουνιστές και δοσίλογοι τέθηκαν στην άκρη και ο Ελληνικός Λαός με «αιχμή του δόρατος» τους Έλληνες Εθνικιστές έδωσε τον υπέρ πάντων Αγώνα για την Ελλάδα!

Πόσο θράσος μπορεί να έχει ένας ραγιάς του «ΝΑΙ» για να ζητά συστράτευση στην επέτειο του «ΟΧΙ»; Θυμίζει πραγματικά το θράσος των κυβερνώντων να ζητούν «σταθερότητα», την στιγμή που η οικονομία γκρεμίζεται και οι Έλληνες οδηγούνται στην αυτοκτονία. Η «σταθερότητα» του «τιμονιού», όταν το «καράβι» οδηγείται στα βράχια είναι κάτι που ο κάθε εχέφρων άνθρωπος οφείλει να αντιπαλεύεται.

Η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου είναι, λοιπόν, ένας φωτεινός φάρος που οδηγεί τους Έλληνες να ρίξουν τους τυράννους τους, Σαμαρά και Βενιζέλο, δυναμώνοντας την Εθνική Αντίσταση της Χρυσής Αυγής. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kamia-sustrateush-me-tous-ragiades-tou-nai-sthn-epeteio-tou-ochi#ixzz3HTiUW7mu

Exit mobile version