Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Καθημερινά υφιστάμεθα μία ανελέητη και ενορχηστρωμένη πλύση εγκεφάλου, από το Σαμαροβενιζελικό πολιτικό κατεστημένο το οποίο, λες και προέρχεται από παρθενογέννεση, μας παρουσιάζεται ως πολιτικά ανεύθυνο. Λες και δεν είναι υπαίτιο αυτό το κατεστημένο (Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ) που μας κυβερνάει τα τελευταία 40 χρόνια και μας έχει φέρει εδώ που ευρισκόμεθα τώρα. Τώρα μάλιστα μας υπόσχονται ότι θα μας σώσουν. Γιατί δεν έκαναν την σωτηρία μας όλα αυτά τα 40 χρόνια που μας κυβερνούσαν;

Το σαθρό αυτό κατεστημένο στην απέλπιδα προσπάθειά του να κρατηθεί με νύχια και με δόντια στην εξουσία, έχει επιστρατεύσει όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, με το αζημίωτο βέβαια, λασπολογώντας και λιβελογραφώντας καθημερινά εναντίον πολιτικών του αντιπάλων και κυρίως εναντίον του ανερχομένου Εθνικιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής. Το μόνο αντίπαλο πολιτικό του δέος είναι η Χρυσή Αυγή, διότι η Χρυσή Αυγή δεν μασάει τα λόγια της, και τους βγάζει την μάσκα της υποκρισίας και του φαρισαϊσμού την οποία τόσο έντεχνα φορούν, εξαπατώντας μια ζωή ολόκληρη τον Ελληνικό λαό, βυθίζοντάς τον στην δυστυχία, στην ανεργία και τους δυσβάσταχτους φόρους που τον χαρατσώνουν. Όποιο από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ αν ακούσει ή διαβάσει κάποιος, διαπιστώνει ότι το κατεστημένο τα χρησιμοποιεί, προκειμένου να λασπολογούν και να ψευδολογούν κατά της Χρυσής Αυγής και κατά των οπαδών της ότι είναι Ναζιστές, Φασίστες και μέλη Εγκληματικής οργανώσεως. Η  πραγματικότητα όμως είναι τελείως διαφορετική.

Κανένας από τους Χρυσαυγίτες, τόσο τα στελέχη του Κόμματος όσο και τους οπαδούς, δεν είναι Ναζιστές, Φασίστες και Κομμουνιστές. Όλοι οι Χρυσαυγίτες είμαστε ασυμβίβαστοι Έλληνες Πατριώτες και Ορθόδοξοι Χριστιανοί, που πιστεύουμε στην Πατρίδα μας και την Ορθόδοξη Χριστιανική μας Θρησκεία…!

Οι παππούδες και οι γονείς μας πολέμησαν στα πεδία των μαχών για να είναι η Πατρίδα μας σήμερα Δημοκρατική χώρα και εδαφικά μη ακρωτηριασμένη, όπως επεχείρησε να κάνει ο Κομμουνισμός με τον συμμοριτοπόλεμο. Αυτό το θέμα μόλις το θυμίζεις στους αρνησιπάτριδες, μας κατηγορούν ότι διακατεχώμαστε από « αντικομμουνισμό». Αλλά ο Κομμουνισμός ως ιδεολογία και πράξη είναι στείρος. Απόδειξιν τούτου αποτελεί το αδιάψευστο γεγονός ότι, όπου ο Κομμουνισμός επεκράτησε ακολούθησε δυστυχία, μαρασμός και ανέχεια (πρώην ΕΣΣΔ – Β. Κορέα, Κίνα, Κούβα, χώρες της Αν. Ευρώπης).

Καταχρώμενος του φιλόξενου χώρου της σελίδος μας,  θα μου επιτραπεί ν’ αναφέρω τρία χαρακτηριστικά και απτά παραδείγματα, προκειμένου ν’ αποδείξω ότι οι ύβρεις δεν αγγίζουν τόσο την ηγεσία της Χ.Α., όσο κι’ εμάς τους οπαδούς της. Πώς είναι δυνατόν να είναι Ναζιστής και Φασίστας ο εκλεγμένος Δημοκρατικά βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής κ. Παππάς Χρήστος, του οποίου ο σεβαστός και ηρωικός πατέρας ο Στρατηγός Παππάς, από παιδάκι 17 ετών πολέμησε με την Εθνική Αντίσταση αλλά και μετά την αποφοίτησή του από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων ως Ανθυπολοχαγός, τον Κομμουνισμό στο Γράμμο και το Βίτσι, διασώζοντας τότε την Δημοκρατία και την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδος μας;

Πώς μπορεί να είναι Ναζιστής και Φασίστας ο Αντιστράτηγος ε.α. και εκλεγμένος Δημοκρατικά Ευρωβουλευτής της Χ.Α. κ. Επιτήδειος Γεώργιος, του οποίου ο μακαριστός και ηρωικός πατέρας Στρατηγός Επιτήδειος, πολέμησε στην Ήπειρο και τα Βορειοηπειρωτικά βουνά, με την Εθνική Αντίσταση, αλλά και καθ’ όλη την διάρκεια του επάρατου Συμμοριτοπολέμου;

Πώς είναι δυνατόν να είναι Ναζιστής, Φασίστας και Κομμουνιστής ο γράφων (αυτό το αναφέρω σεμνυνόμενος και όχι επαιρόμενος), του οποίου δύο θείοι Αξιωματικοί πολέμησαν, ο ένας θείος μου ο μακαριστός και ηρωικός Λοχαγός Βενιζέλος Παντελής ως Διοικητής Λόχου στα Βορειοηπειρωτικά βουνά και με την Εθνική Αντίσταση, και εφονεύθη ως Λοχαγός το 1948 από τους Εθνοπροδότες Κομμουνιστές, και άλλος θείος μου ο μακαριστός Στρατηγός Βενιζέλος Κλεόβροτος, πολέμησε στο Καλπάκι και τα Βορειοηπειρωτικά βουνά, κατά την Εθνική Αντίσταση αλλά και στα πεδία των μαχών σε όλη την Ελλάδα τους Εθνοπροδότες  κομμουνιστές;

«Αλλού τα κακαρίσματα κι’ αλλού λαλούν οι κότες» λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Οι διώκτες της Χρυσής Αυγής ας κοιταχτούν καλά στον καθρέφτη με ανοιχτά τα μάτια τους και θα διαπιστώσουν ποιος είναι ο γάιδαρος και ποιος ο πετεινός!..

Ευχαριστώ για την φιλοξενία. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
Ταξίαρχος ε.α. Επίτιμος Πρ/δρος
Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων
Θεσσαλίας

Παρέλαση με τον ύμνο των εθνοπροδοτών, σφαγέων του ΕΑΜ έκανε ο συριζαίος Δήμαρχος Χαλανδρίου – ΒΙΝΤΕΟ

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε και Χρόνια Πολλά.

Η επέτειος του έπους του 1940 έρχεται για άλλη μία φορά, επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε, να μας υπενθυμίσει το ιερό παρελθόν που κληρονομήσαμε από τους λαμπρούς προγόνους μας και την ιερή υποχρέωση που αναλαμβάνουμε ως έλληνες, για τη διαφύλαξη των οσίων και των ιερών της Φυλής μας.

Η τελευταία, αδιαμφισβήτητα, λαμπρή σελίδα δόξας που έχουμε να θυμόμαστε από τη νεώτερη ιστορία του Έθνους μας είναι το ΟΧΙ που ένας ταπεινός, ανιδιοτελής και συνάμα ευφυέστατος ΗΓΕΤΗΣ, ο Ιωάννης Μεταξάς, είχε το ανάστημα να μηνύσει στον εκπρόσωπο των επιβουλέων της Πατρίδας μας.

Κάθε σύγκριση με τους μετέπειτα “ηγέτες” κι “εθνάρχες” που προσπαθεί να μας επιβάλλει στη συνείδησή μας η εντόπια, ξενόδουλη, κραταιά τάξη, είναι νομοτελειακά άστοχη και γελοία.

Η σύγχρονη όμως Ιστορία του Έθνους, έχει να παρουσιάσει και κάποιες τραγικές στιγμές, οι οποίες έλαβαν χώρα μόλις λίγα χρόνια μετά τις δοξασμένες (από εχθρούς και φίλους) νίκες των Ελλήνων στα χιονοσκεπή τοπία της Βορείου Ηπείρου.

Από το 1941 έως το 1944, υπήρχε ένας ισχυρά οπλισμένος και άρτια οργανωμένος στρατός “αντίστασης”, ενός ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (υποχείριου, όπως όλα, του… πατερούλη Στάλιν), ο οποίος ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ δεν υπέστη ΚΑΜΙΑ ΦΘΟΡΑ από τους κατακτητές, δεν συμμετείχε σε καμία σημαντική μάχη εναντίον τους (εκτός Άμφισσας και Αμφιλοχίας), παρά μόνο λυμαινόταν την ύπαιθρο και τους πεινασμένους Έλληνες προκειμένου να συντηρεί τους 100.000 του κομματικού στρατού του ΚΚΕ.

Ο αντικειμενικός σκοπός αυτού του στρατού των πραιτωριανών του ΚΚΕ και σύσσωμης της αριστερής πλέμπας, οι οποίοι εκμεταλλεύθηκαν στο έπακρο τις κακουχίες την κατοχή και την αγραμματοσύνη του λαού προκειμένου να κάνουν πλύση εγκεφάλου και να στρατολογούν αγνώμονες, καιροσκόπους και θύματα της προπαγάνδας τους, δεν ήταν άλλος από την ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ, όταν θα τελείωνε ο πόλεμος.

Αυτά δεν είναι μυθεύματα είτε προσωπικές εκτιμήσεις, είναι μαρτυρίες των “κεφαλών” του ΚΚΕ της εν λόγω περιόδου (Γ. Ιωαννίδη, “Αναμνήσεις” σελ. 388), μαρτυρίες που στοιχειοθετούν το γεγονός ότι η πολυθρύλητη “εθνική αντίσταση” του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ δεν ήταν τίποτε άλλο από μία προετοιμασία ενόπλων για το ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ του 1944-1949 και τους ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ νεκρούς που θρήνησε η Πατρίδα ένεκα των ορέξεων και των παλλινωδιών του Στάλιν και των εδώ υποτακτικών του “αριστερών”.

Η διαστρέβλωση της ιστορίας σε όλο της το μεγαλείο…

Τα φερέφωνα της μαρξιστικής παράταξης μιλούν για “εθνική αντίσταση”, τα μέλη της οποίας αντί να πολεμούν τους κατακτητές, δολοφονούσαν εν ψυχρώ μέλη άλλων ολιγομελών αντιστασιακών οργανώσεων, απλά επειδή αυτοί δεν ήταν προσανατολισμένοι στα κοσμοκρατορικά σχέδια του “αφεντικού” του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, του αιμοδιψούς δικτάτορα Στάλιν.

Φυσικά ακόμη και ο όρος “εθνική” απέχει πολύ από τις παρασκηνιακές ενέργειες και διαβουλεύσεις της κομμουνιστικής συμμορίας που ήλεγχε το ΕΑΜ και τον ΕΛΑΣ, σύμφωνα με τις οποίες (πρακτικά της 5ης ολομέλειας του ΚΚΕ) ήταν από το 1943 ειλημμένη η απόφαση για απόσχιση τμήματος της Ελλάδος, προς δημιουργία “Μακεδονικού κράτους”.

Αυτή ήταν η “εθνική αντίσταση” στα μέλη της οποίας οι ψηφοθήρες – κλεφταράδες του ΠΑΣΟΚ, έδωσαν και “τιμητικές συντάξεις”…

Αποτελεί όνειδος και προσβολή στην ιστορία του Έθνους μας να παραποιείται και να διαστρεβλώνεται η αλήθεια, έτσι ώστε να παίζουν τα ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ πολιτικά τους παιχνίδια οι ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ και ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, εκμεταλλευόμενοι μάλιστα Εθνικές Επετείους για την προώθηση της ελεεινής και ιστορικά ανυπόστατης προπαγάνδας τους.

Τα ιδανικά για τα οποία οι Έλληνες, όπως και το 1940, έδιναν μαχόμενοι τη ζωή τους, ήταν η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ και η ΠΙΣΤΗ τους, έννοιες τις οποίες εχθρεύονται και πολεμούν μετά μανίας τα υπολείμματα του Σταλινισμού, οι φορείς του μαρξιστικού δηλητηρίου που έχει μολύνει τα ιερά μας χώματα.

Η πατριδοκαπηλεία που επιχειρούν, επί σειρά ετών, δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πρόσχημα, πίσω από το οποίο κρύβουν τις αντεθνικές και ανθελληνικές τους ιδεοληψίες, του διεθνισμού και του μαρξισμού.

Εάν έχουν το ηθικό ανάστημα (ρητορικό το ερώτημα) ας τις απαρνηθούν, έστω και για το τυπικό της σημερινής επετείου και ας δηλώσουν πίστη στην ΠΑΤΡΙΔΑ και το ΕΘΝΟΣ, έννοιες που ο ιδεολογικός τους προπάτορας Καρλ Μαρξ απεχθάνετο και μισούσε παθολογικά…

Η 28η Οκτωβρίου είναι επέτειος των Ελλήνων που πρόταξαν τη σημαία του Έθνους και δεν υπολόγισαν κόμματα, ιδεολογίες και χαιρετισμούς, όπως οι νέοι της Ε.Ο.Ν.

Αθανάσιος

Το ΕΣΡ καλεί σε απολογία τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ για την παράνομη φίμωση κατά της Χρυσής Αυγής

Ξημερώνοντας η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ αισθάνθηκα την ανάγκη να κοινωνήσω με τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες ορισμένες σκέψεις μου.74 χρόνια πριν η φτωχή αλλά περήφανη Ελλάδα υπό την πανάξια πολιτική ηγεσία του Ι.Μεταξά αντιστάθηκε νικηφόρα στους Ιταλούς στην αρχή και στους Γερμανούς αργότερα για να συνεχίσει η γαλανόλευκη να κυματίζει στης λευτεριάς τον αέρα στον ευλογημένο αυτό τόπο. Σήμερα θλίψη και οργή διακατέχει τους Έλληνες βλέποντας την πολιτική ηγεσία ”δειλή μοιραία και άβουλη «να φροντίζει για την καλοπέρασή της καθώς και τα αφεντικά της ,ντόπια και ξένα. Γι’ αυτό λοιπόν ως γνήσιοι απόγονοι λαμπρών αγωνιστών πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα αμείωτα με τη Χ. Α. συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις και τις δράσεις της καθώς και ως εκλογικοί αντιπρόσωποι στις επερχόμενες εκλογές. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα απελευθερωθεί η πατρίδα μας από το ζυγό της παγκόσμιας νέας τάξης ,για να βελτιώσουμε έτσι το επίπεδο διαβίωσής μας και να ευτυχήσουμε στον επί γης παράδεισο μας.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

ΓΚΜ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Προσβολή των Νεκρών του ‘40: Παρελάσεις χωρίς Λαό, αλλά με ορδές πολιτικάντηδων και αστυνομίας

Από παιδί ακόμη θυμάμαι ως ξεχωριστή την σημερινή ημέρα Εορτής του Αγίου Δημητρίου. Γιόρταζε η Θεσσαλονίκη μας, πλησίαζε η Επέτειος του ΟΧΙ! Μνήμες από την Ιστορία που έγραψε ο Ελληνικός μας Στρατός, μέσα από αφήγηση του πατέρα μου που είχε ακούσει από τον δικό του πατέρα που έμπαινε απελευθερωτής στην Θεσσαλονίκη, γέμιζαν το παιδικό μυαλό μου και η υπερηφάνεια με έκανε να νιώθω ψηλότερη!  Τα χρόνια πέρασαν, στην νεώτερη γενιά πλέον μεταφέρουμε τις δικές μας μνήμες, την κληρονομιά που έχουμε ως Έλληνες απόγονοι Ηρώων!  Όμως, πλέον άλλαξαν τα ήθη και η πατρίδα μας που με τόσο πόνο και αίμα απελευθερώθηκε, βρίσκεται στην χειρότερη πορεία της προς τον αφανισμό.  Τι κάνουμε πια αυτές τις μέρες μνήμης και τιμής, χρέους και δόξας; Χαιρόμαστε που έχουμε αργία , ξεχνάμε το νόημα της θυσίας των προγόνων μας και παρακαλούμε, με όποιο ”τίμημα” να μην χάσουμε την “βολή” μας και βιώσουμε ξανά την” σκλαβιά”, ξεχνώντας την οικονομική κατοχή που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.  Λαός όμως που ξεχνάει την ιστορία του, είναι καταδικασμένος να υποστεί τις τραγικές συνέπειες της αδιαφορίας του.  Ας αναλογιστούμε αυτές τις ημέρες τους προγόνους μας, μια χούφτα πεινασμένων και χωρίς τα μέσα που είχαν οι εχθροί αλλά με όπλα την ψυχή και την τόλμη τους, νίκησαν, ακόμη και τον θάνατο. Ίσως ακόμη να μην είναι αργά να σώσουμε την Εθνική μας Υπερηφάνεια και την πατρίδα μας που βάλλεται από εχθρούς εντός και εκτός των συνόρων της.

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ

Αγγελική Γ.-Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-29-oktwbriou-2014#ixzz3HWPQtlC6

Exit mobile version