Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άφαντη η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, ενώ οι Τούρκοι αλωνίζουν

Άφαντη η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, ενώ οι Τούρκοι αλωνίζουν

Μετά τις φλύαρες μπούρδες των ανίκανων πολιτικάντηδων οι οποίοι έχουν το θράσος να προβαίνουν σε συγκρίσεις μεταξύ του ΟΧΙ του 1940 και της σημερινής ταπεινωτικής κατάστασης της χώρας, η πραγματικότητα έρχεται να γκρεμίσει τις ψευδαισθήσεις που συνειδητά καλλιεργεί η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά.

Ενώ λοιπόν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επιχειρεί να αποκομίσει πολιτικά οφέλη από την φιλοτιμία των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι εκτελούν στο ακέραιο το καθήκον τους παρά την απόλυτη εγκατάλειψη του Κράτους, εντύπωση προκαλούν τα δημοσιεύματα που θέλουν την υφυπουργό Φ. Γεννηματά να απουσιάζει διαρκώς από το γραφείο της στο υπουργείο.

Θα ρωτήσει κανείς: και να ήταν εκεί τι ακριβώς θα προσέφερε; Εντούτοις θα έσωζε τα προσχήματα και σίγουρα θα περιόριζε τις κακές γλώσσες που την θέλουν να επιχειρεί απεγνωσμένα να περισώσει την πολιτική της καριέρα, έχοντας μεταφέρει το «στρατηγείο» της στο κέντρο της Αθήνας.

Το ζήτημα φυσικά, δεν είναι η παντελής ανυπαρξία Αβραμόπουλου και Γεννηματά από ένα τόσο κρίσιμο για την εθνική ασφάλεια υπουργείο. Το μείζον θέμα είναι ότι η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά έχει εγκαταλείψει την εθνική κυριαρχία στο έλεος της τουρκικής επιθετικότητας, η οποία παρά τις διαβεβαιώσεις της άρχουσας πολιτικής τάξης, δεν περιορίζεται αλλά αυξάνεται διαρκώς.

Η εθνική μας ασφάλεια και η προάσπιση των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, δεν επιτυγχάνεται μέσω συνεντεύξεων, ευχολογίων και λόγων εντυπωσιασμού. Απαιτούν πρωτίστως αποφασιστικότητα και βεβαίως πολιτική και στρατιωτική βούληση. Την οποία όμως, η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά και τα αποτυχημένα σε όλα τα επίπεδα στελέχη της δεν διαθέτουν ούτε στο ελάχιστο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/afanth-h-politikh-hgesia-tou-upetha-enw-oi-tourkoi-alwnizoun#ixzz3HXteMEXd

Exit mobile version