Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Τον Οκτώβριο του 1940 υπήρξε ένας γενναίος πατριώτης, Πρωθυπουργός της Ελλάδας που είπε το ΟΧΙ στους Ιταλούς εισβολείς της χώρας.  Και αυτός ήταν ο Μεταξάς και όχι ο λαός όπως συνεχώς επαναλαμβάνουν τα ερυθρόχρωμα μίντια με απόδειξη, την σχετική ανακοίνωση μίσους του ΚΚΕ. Τον Οκτώβριο του 2014 όμως υπήρξε άλλος ένας γενναίος από τον χώρο της ιεροσύνης αυτή την φορά, που τόλμησε να πει αλήθειες ως προς την εξέλιξη της Ελληνικής φυλής. Ένας και μπράβο του που με τον λόγο του έδειξε το “σκοτεινό”πρόσωπο της παγκοσμιοποίησης και που μας οδηγεί αυτός ο μονόδρομος που πήραμε πάντα σπρωγμένοι από τους έσωθεν και έξωθεν “Έλληνες” και “Φιλέλληνες”.  Όσο και να θέλουν να μας πείσουν περί του αντιθέτου όλοι αυτοί οι Ρεπούσιοι Διεθνιστές η αλήθεια είναι αυτή. Προς γιουσουφάκια μεριά κλείνουμε. Ευκολότερο μάλιστα, όταν ήδη υπάρχουν μέρη της χώρας μας, αληθινά πονεμένα,βασανισμένα και προδομένα από  “γνωστούς” προδότες πολιτικούς της εποχής,  που ενώ επισήμως επανακτήθηκαν με την ανάλογη Συνθήκη το 1923, το 2014 η πλειοψηφία των κατοίκων τους είναι μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, ομιλούν μόνο την τουρκική γλώσσα και δηλώνουν απερίφραστα ότι αναγνωρίζουν ως μοναδικό ηγέτη τους τον Ερντογάν.  Πόσο να θεωρήσεις συμπατριώτη σου έναν μουσουλμάνο στο θρήσκευμα, τουρκόγλωσσο, και στραμμένο συνέχεια προς Τουρκία μεριά;  Μουσουλμάνοι “Έλληνες” στον βορρά τακτοποιημένοι από χρόνια, ορδές φανατισμένων μουσουλμάνων νεοαφιχθέντων στο νότο τι διαφορετική εξέλιξη περιμένουμε άραγε, από τον λόγο του Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ Αμβροσίου; Ας σταθούμε λοιπόν  όλοι οι εναπομείναντες Έλληνες πατριώτες σύσσωμοι δίπλα στην Χρυσή Αυγή που είναι  πραγματική ελπίδα του Έθνους μας και όχι παγίδα….

Άννα

Ο Λένιν, η Δούρου και οι “αγωνιζόμενες καθαρίστριες”

Ακόμη μια τρανταχτή περίπτωση στρέβλωσης της πραγματικότητας από τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τα μέσα της διαφθοράς, παρατηρήσαμε στην μετάδοση των ειδήσεων που αφορούσαν στην προγραμματισμένη επίδειξη του μαχητικού αεροσκάφους «Ζευς», της ομάδας επιδείξεων της πολεμικής μας αεροπορίας στην Θεσσαλονίκη. Το αεροσκάφος τύπου, F-16C Block 52 Plus «Ζευς» της 115 Πτέρυγας Μάχης, κυβερνούσε με απόλυτη προσήλωση στα ιδανικά του Έθνους, της αεροπορικής ιδέας και του ιερού σκοπού της αποτροπής όλων όσοι επιβουλεύονται την πατρίδα μας, ο σμηναγός Σωτήριος Στράλλης.

Μετά την λήξη της εκπληκτικής επίδειξης των δυνατοτήτων του υλικού και των χειριστών της πολεμικής μας αεροπορίας, ο χειριστής, σμηναγός Σωτήριος Στράλλης απεύθυνε περήφανο χαιρετισμό στους Έλληνες με την φράση, μεταξύ άλλων, «Σηκώστε ψηλά το κεφάλι». Τα διεφθαρμένα μέσα της μαζικής ενημέρωσης και οι πληρωμένοι κοντυλοφόροι της προδοτικής
εξουσίας που απομυζούν την δημοκρατία και την δικαιοσύνη, από τον τόπο μας, απέδωσαν την χαρακτηριστική αυτήν φράση, ως «Έλληνες κρατήστε ψηλά το κεφάλι». Παραδίδονται όλοι τους στην χλεύη και την απαξίωση των Ελλήνων. Αργά η γρήγορα, θα έχουν την τύχη όλων όσοι πρόδωσαν την πατρίδα μας.

Εύγε! Στον Έλληνα σμηναγό Σωτήριο Στράλλη που μας έκανε να νιώσουμε ξανά περήφανοι για την καταγωγή μας και την Ιώβειο υπομονή μας. Εύγε! Στους Έλληνες που κρατούν Θερμοπύλες αυτήν την δύσκολη, για το Έθνος ώρα. Ο σμηναγός επέλεξε πολύ προσεχτικά τις λέξεις του μηνύματος του. Θα έπρεπε να κάνουν το ίδιο και οι μίσθαρνοι εντολοδόχοι της πολιτικής εξουσίας. Όπως μας διδάσκει ο τραγικός ποιητής της αρχαιότητας, Ευριπίδης, στο έργο του «Ηρακλείδαι» και όπως μας θυμίζει σήμερα το έμβλημα της 115 πτέρυγας μάχης: «Aρετά βαίνει διά μόχθον». H αρετή επιτυγχάνεται με μόχθους. Με μόνο μια φράση του ο σμηναγός Σωτήριος Στράλλης, μας είπε όσα λέει ο Ευριπίδης σε μια ολόκληρη παράγραφο. Στο έργο «Ηρακλείδαι», ο χορός απευθυνόμενος στον Ιόλαο, λέει:   «Aλλά σύ μήπροπίτνωντά θεών φέρε μηδ’ υπεράλγει φροντίδα λύπαευδόκιμον γάρ έχει θανάτου μέρος α μελέαπρό τ’ αδελφόν καίγαςουδ’ ακλεής νιν δόξα πρός ανθρώπων υποδέξεται α δ’ αρετά βαίνει διά μόχθων». (Mα εσύ, δίχως να λυγίσεις, σήκωσε το βάρος που σου δίνουν οι θεοί. Γιατί έχει μοίρα ξακουστού θανάτου η δόλια η κόρη, που για τ’ αδέλφια και τη γη τη ζωή της χαρίζει. H φήμη της αδόξαστη δεν θα’ ναι, μα επιτυγχάνεται με μόχθους η αρετή.) Μετά από αυτό,  oποιοδήποτε σχόλιο περιττεύει…

ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ!
Με εκτίμηση στους αγώνες και τις θυσίες,
Κ. Α.

Γιώργος Φουντούλης – Μανώλης Καπελώνης: ΠΑΡΟΝΤΕΣ!

Στην Αγία Παρασκευή χθες πριν την παρέλαση παίζονταν στα μεγάφωνα τραγούδια του Θεοδωράκη λες και ήταν η ‘επέτειος’ του Πολυτεχνείου (άλλο παραμύθι και αυτό) και καθόλου τα κλασσικά τραγούδια της εποχής εκείνης, της τραγουδίστριας της νίκης Σοφίας Βέμπο. Τουλάχιστον την ώρα της παρέλασης ευτυχώς που διατήρησαν τα κλασσικά στρατιωτικά εμβατήρια και δεν ακούστηκε αυτό το αίσχος του Χαλανδρίου. Σιγά σιγά όμως,οι αριστεροί δήμαρχοι θέλουν να θάψουν στη λήθη της ιστορίας τα πραγματικά γεγονότα και να την ξαναγράψουν όπως θέλουν αυτοί.Άλλωστε αυτά έκανε,κάνει και θα εξακολουθεί να κάνει η αριστερά. ΓΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και ΜΕ ΨΥΧΗ.

ΦΙΛΙΚΑ
ΝΧΣ

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Η Πίστη είναι πιο δυνατή από τη φωτιά!

Φέτος ήρθε νωρίς το κρύο και κάποιοι τυχεροί ανάβουν ήδη τα καλοριφέρ ή τα κλιματιστικά τους για να ζεσταθούν.  Όμως ας αναλογιστούμε τους συνανθρώπους μας που δεν έχουν ρεύμα. Ήδη από τις 6 μ.μ σκοτεινιάζει και πια η μέρα μικραίνει. Αν δεν έχει ζήσει κάποιος αυτή την κατάσταση, δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει βράδυ χωρίς ηλεκτρικό φως, σπίτι χωρίς ζεστό νερό και ζεστό φαγητό.Σπίτι χωρίς θέρμανση. Έζησα 20 ημέρες τον περασμένο Ιούνιο χωρίς ρεύμα και ακόμη ακούω στα αυτιά μου τα λόγια της υπαλλήλου της ΔΕΗ που μας έλεγε ”αν δεν δώσετε 150 ευρώ τώρα, ρεύμα σήμερα δεν θα πάρετε!!!” Δυστυχώς είχα μόνο τα 50 και ούτε η κάρτα ανεργίας του συζύγου μου δεν την συγκίνησε, τουλάχιστον για διακανονισμό!!   Φυσικά παρέμεινα χωρίς ρεύμα, μέχρι που συγκέντρωσα ένα ποσό και -ευτυχώς- αφού ο σύζυγός μου απευθύνθηκε σε μία ανώτερη υπάλληλος η οποία έδειξε ανθρωπιά  μετά από 20 ημέρες πήραμε ρεύμα και πληρώνουμε με διακανονισμό τις δόσεις. Δεν ενοχλήθηκα από την έλλειψη αυτού του κοινωνικού αγαθού στην ζωή μου,- τελικά ο άνθρωπος είναι δυνατός όταν έχει μέσα του ψυχή και επιβιώνει στα δύσκολα-, αλλά ένιωσα ντροπή που είμαι πολίτης αυτής της χώρας που μεταχειρίζεται άνισα τους φορολογούμενους  και έντιμους πολίτες. Τι να πω σε αυτή την κυρία που έπαιζε με την αξιοπρέπειά μας;;- πριν από εμάς ήταν ένα γεροντάκι που και εκείνος δεν πήρε ρεύμα εκείνη την ημέρα για 70 ευρώ-, τι να της πω; Ο,τι ο σύζυγός μου είναι άνεργος ενάμιση χρόνο και ότι του χρωστάνε δεδουλευμένα από το 2012, αρκετών χιλιάδων ευρώ,επειδή κάποιοι καλοί άνθρωποι έκαναν χρηστή οικονομική διαχείριση;;στην εργασία του;;; Για ποια ίση μεταχείριση να μιλάμε και για ποια βοήθεια στους μακροχρόνια άνεργους; Στα λόγια καλά τα λένε όλοι, αλλά ας μας πούνε αν όλοι αυτοί που διαχειρίζονται τις ζωές μας, αντέχουν έστω και μια μέρα χωρίς φως, φαγητό και ζέστη!

Επιτέλους ας κοιτάξουμε γύρω μας και ας δούμε ότι χιλιάδες Έλληνες υποφέρουν, ζωές και μέλλον νέων ανθρώπων καταστρέφονται, η απελπισία τυλίγει τις καρδιές μας.

Τι περιμένουμε πια ;  Ποιος θα διεκδικήσει για εμάς δουλειά, αξιοπρέπεια και ζωή;  Οι βολεμένοι της βουλής και όσοι κατέχουν μια θεσούλα και από φόβο μην την χάσουν πολεμούν τον ίδιο τον συνάνθρωπό τους;

Η ζωή μας είναι αυτή που ζούμε, δεν υπάρχει δεύτερη και εμείς θα αποφασίσουμε πως θα την ζήσουμε. Η με αξιοπρέπεια και πάλη για το καλύτερο ή σαν ραγιάδες σκυφτοί περιμένοντας στην ουρά να πληρώσουμε το χαράτσι.

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
Α. Γ.Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-30-oktwbriou-2014#ixzz3Hc8SwuNN

Exit mobile version