Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κοσμοσυρροή στα γραφεία της Τ.Ο. Θάσου κατά την περιοδεία του Συναγωνιστή Ματθαιόπουλου στην Αν. Μακεδονία

Κοσμοσυρροή στα γραφεία της Τ.Ο. Θάσου κατά την περιοδεία του Συναγωνιστή Ματθαιόπουλου στην Αν. Μακεδονία

Με μεγάλη επιτυχία και πέρα από κάθε προσδοκία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ομιλία του βουλευτή Σερρών, Συναγωνιστή Ματθαιόπουλου Αρτέμη, στην Τ.Ο. Θάσου, στα πλαίσια περιοδείας που διεξάγεται στην περιφέρεια της Αν. Μακεδονίας με σκοπό την ενημέρωση των Συναγωνιστών για όλα τα τρέχοντα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Γραμματέας της Τοπικής Θάσου, Συναγωνιστής Χαλκιώτης Γιώργος, ο οποίος προέβη σε μια ολιγόλεπτη αναφορά για το έπος του ’40 και τον Ιωάννη Μεταξά αλλά και τις προδοσίες του ΚΚΕ που προτίμησε την προδοτική αποστασία από τον πόλεμο για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα της Σοβιετικής Ένωσης.

Αργότερα το λόγο έλαβε ο Γραμματέας της Τ.Ο. Καβάλας, Βογιατζής Δημήτρης, ο οποίος κάλεσε σε εγρήγορση το ακροατήριο εις ότι αφορά τις επικείμενες εκλογές και την οργάνωση του εκλογικού μηχανισμού στις ακριτικές περιοχές της Περιφέρειας.

Τελευταίος το λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος, ο οποίος ανέπτυξε μια σειρά από θέματα που αφορούν τις παράνομες πολιτικές διώξεις εις βάρος της Χρυσής Αυγής, το μυθιστόρημα Ντογιάκου και το ενδεχόμενο διενέργειας πρόωρων εθνικών εκλογών σε συνάρτηση με τον τρόπο με τον οποίο το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών θα αντιμετωπίσει τις προβλέψιμες αντισυνταγματικές εκτροπές της χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου για να σωθεί εκλογικά.

Αφού αναφέρθηκε, λόγω της ημέρας, πολύ συνοπτικά στα γεγονότα του ηρωικού αγώνα της Ελλάδος το ΄40 και παραλλήλισε τα γεγονότα με τις νέες προκλήσεις των καιρών μας, κατέληξε λέγοντας πως μοναδικός εγγυητής της εξασφάλισης των εθνικών μας συμφερόντων είναι μια εθνική ηγεσία, αυτή της Χρυσής Αυγής, που δεν ελέγχεται από το τοκογλυφικό λόμπι των διεθνών τραπεζιτών και αναδεικνύεται σε μοναδική γνήσια αντιπολιτευτική δύναμη, μαχόμενη απέναντι σε σε ένα διεφθαρμένο καθεστώς που εκπροσωπείται από δικτατορίσκους όπως ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος.

Οι ερωτήσεις του ακροατηρίου περιορίστηκαν κυρίως στο νέο μυθιστόρημα Ντογιάκου και την επικείμενη δίκη, θέματα για τα οποία ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος ξεκαθάρισε πως η Χρυσή Αυγή, ό,τι και να συμβεί στο μέλλον, θα συνεχίσει ανένδοτη τον αγώνα της για εθνική αξιοπρέπεια και ανεξαρτησία και οι σκευωροί που έχουν καταλύσει το Σύνταγμα και τους νόμους θα ηττηθούν κατά κράτος από ένα ενδυναμωμένο εθνικιστικό Κίνημα και από τον Αρχηγό του, τον μοναδικό απροσκύνητο Έλληνα πολιτικό, τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kosmosurroh-sta-grafeia-ths-t.o.-thasou-kata-thn-periodeia-tou-sunagwnisth#ixzz3HeDah7G6

Exit mobile version