Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομολογία εξαπάτησης: Tο γερμανικό υπ. Οικονομικών αδειάζει Χαρδούβελη και την προπαγάνδα των ΜΜΕ

Ομολογία εξαπάτησης: Tο γερμανικό υπ. Οικονομικών αδειάζει Χαρδούβελη και την προπαγάνδα των ΜΜΕ

Το κλίμα ευφορίας και ακατάσχετης θριαμβολογίας που διαχέουν τα εγχώρια μέσα εξαπάτησης σχετικά με τη συνάντηση Σόιμπλε-Χαρδούβελη, έρχεται σήμερα να γκρεμίσει με πάταγο το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, το οποίο και διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα των καθεστωτικών μέσων περί επιτυχίας του οικονομικού επιτελείου της Χούντας Σαμαρά.

Αφορμή για την γερμανική παρέμβαση, υπήρξε ο βομβαρδισμός εξαπάτησης της ελληνικής κοινής γνώμης από εγχώρια κανάλια και φυλλάδες, κατ’ εντολή φυσικά της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, αναφορικά με το περιεχόμενο της συνάντησης του Γκίκα Χαρδούβελη με τον Γερμανό υπουργό των Οικονομικών. Εν αντιθέσει προς όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και συγκεκριμένα την υποτιθέμενη επίτευξη συμφωνίας στήριξης από την Τρόικα υπό την προϋπόθεση να προχωρήσουν οι «μεταρρυθμίσεις», πηγές του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών δήλωσαν κατηγορηματικά πως η συζήτηση δεν ήταν δεσμευτική και καμία συμφωνία δεν επιτεύχθηκε.

Όπερ σημαίνει πως οι διθύραμβοι επί των αθλιοτήτων Σαμαρά περί μη αναγκαιότητας νέου μνημονίου, απεδείχθησαν ταχύτατα φρούδες ελπίδες, προεκλογικού και ψηφοθηρικού χαρακτήρα. Κι ενώ οι άθλιοι της Χούντας των Αθηνών και οι δημοσιογραφικοί τους κράχτες είχαν ήδη αρχίσει τις φαιδρότητες για την «μεταμνημονιακή» εποχή, προσγειώνονται πλέον απότομα και μάλιστα σαφώς εκτεθειμένοι μετά το μεγαλοπρεπές άδειασμα του Βερολίνου.

Κατά συνέπεια, το μόνο το οποίο αληθώς εξασφάλισε ο Χαρδούβελης από τη συνάντηση με τον Σόιμπλε είναι το τέλος χρόνου από τους ευρωπαίους δανειστές στη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά. Μόνος σύμμαχος της αντεθνικής κυβέρνησης, απέμεινε ο ηγέτης των αμερικανοσιωνιστών Ντέιβιντ Χάρις, ο οποίος βεβαίως δεν είναι τόσο αφελής όσο ο Σαμαράς, ώστε να παρέχει υποσχέσεις τις οποίες δεν είναι προς το συμφέρον του να υλοποιήσει, όπως έπραξε χαιρέκακα και αλαζονικά ο θλιβερός Σαμαράς στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/omologia-ejapathshs-to-germaniko-up.-oikonomikwn-adeiazei-chardoubelh-kai-t#ixzz3HevzWny2

Exit mobile version