Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τίτλοι τέλους για ΠΑΣΟΚ; Βενιζέλος και Παπανδρέου σε θέση μάχης

Τίτλοι τέλους για ΠΑΣΟΚ; Βενιζέλος και Παπανδρέου σε θέση μάχης

«Μεγάλα γλέντια» αναμένονται στο ετοιμοθάνατο (από)κομμα του ΠΑΣΟΚ μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπου και θα διεξαχθεί η πιο σκληρή εσωκομματική μάχη στην συνδιάσκεψη που έχει ανακοινωθεί. Εκεί θα μπουν οι βάσεις για τον μετασχηματισμό του ΠΑΣΟΚ σε «Δημοκρατική Παράταξη». Ήδη η πτέρυγα που πρόσκειται στον Τζέφρυ αντιδρά έντονα, σηκώνοντας τους τόνους της κριτικής τους και αρνούμενοι να συναινέσουν στο ιστορικό τέλος του ΠΑΣΟΚ συνυπογράφοντας την ληξιαρχική πράξη θανάτου του μορφώματος αυτού.

Ζητούν πριν από κάθε πρωτοβουλία του νυν αρχικαρεκλάρχη του ΠΑΣΟΚ να πραγματοποιηθεί ένα «Συνέδριο ΠΑΣΟΚ», όπου όλοι από κοινού θα συναποφασίσουν τόσο για την επόμενη μέρα στο κόμμα όσο και για το θέμα των συνεργασιών. Ο ίδιος ο Τζέφρυ σιγοντάρει αυτές τις κινήσεις, κάτι άλλωστε που έδειξε ξεκάθαρα με τα λεγόμενά του πρόσφατα στην Κρήτη. Μέσα σ΄αυτό το κλίμα το επιτελείο του νυν αρχικαρεκλάρχη του ΠΑΣΟΚ προετοιμάζεται για μια σκληρή μάχη αντιπαραθέσεων με αβέβαιο όμως αποτέλεσμα.

Η τοποθέτηση του «Ντούτσε» Βενιζέλου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον για να φανεί αν θα οξυνθεί ή όχι η αντιπαράθεση με τον Παπανδρέου. Όπως και να έχει το χάσμα μεταξύ Βενιζέλου – Παπανδρέου είναι αγεφύρωτο και είναι ξεκάθαρα θέμα χρόνου πότε θα ξεσπάσει μια ανοιχτή σύγκρουση ανάμεσά τους, η οποία πιθανότατα θα στείλει μια ώρα αρχύτερα στην πολιτική ευθανασία το ετοιμοθάνατο ταλαιπωρημένο κομματίδιο του ΠΑΣΟΚ.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/titloi-telous-gia-pasok-benizelos-papandreou-se-thesh-machhs-anametaju-tous#ixzz3HfOob34q

Exit mobile version