Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απίστευτη επίδειξη χυδαιότητας από τον τομεάρχη “πολιτισμού” (!) του ΠΑΣΟΚ

Απίστευτη επίδειξη χυδαιότητας από τον τομεάρχη “πολιτισμού” (!) του ΠΑΣΟΚ

Λέγεται Θανάσης  Χειμωνάς, είναι πασόκος και μάλιστα τομεάρχης πολιτισμού στο ετοιμοθάνατο αυτό απόκομμα. Μέχρι πρότινος, αν μας έμενε κάτι στο νου από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις αυτό ήταν το σκουλαρίκι του, καθώς και η εμμονή του ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα έπρεπε να συμμετέχει σε εκλογές. Με μια νέα του παρέμβαση τώρα, αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι το επίπεδο συνεννόησης του δικαιολογεί απολύτως την επιλογή του ως επικεφαλής στον τομέα πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ.

Η παρέμβαση αυτή αφορά διαδικτυακό σχόλιο  που έκανε με αφορμή  την διαφωνία που είχε με μια κυρία, γύρω από το θέμα της μεταχείρισης στο Δρομοκαΐτειο της Βίκυς Σταμάτη, συζύγου του Άκη Τζοχατζόπουλου. Η συγκεκριμένη κυρία είχε πάρει το μέρος των νοσηλευτριών του ιδρύματος, σε αντίθεση με τον Χειμωνά, ο οποίος είχε πάρει θέση υπέρ της Σταμάτη. Ο μεγάλος αυτός «δημοκράτης» βρήκε ευκαιρία, ύστερα από την ένταση της αντιπαράθεσης, να εκτοξεύσει ένα απίστευτα χυδαίο σχόλιο εναντίον της κυρίας αυτής. Για την ακρίβεια ο Χειμωνάς έγραφε σ’ ένα σημείο, αναφερόμενος στην Σταμάτη ότι «Στο Δρομοκαϊτειο νοσηλεύεται. Αν ήταν έγκυος, θα βρισκόταν στο Μητέρα. Όταν  έρθετε στα πράγματα, να κάνετε λαϊκά δικαστήρια. Τώρα μόκο». Η διαδικτυακή αντίπαλός του απάντησε ότι: «Όταν έρθουμε στα πράγματα ποιοι; Δημοκρατικό σας βρίσκω δεν λέω. Μόκο να πείτε στην μανούλα σας που σας έμαθε τρόπους».

Τότε ο …εξαίρετος αυτός αντιπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και του «συνταγματικού τόξου» έγραψε ανείπωτες χυδαιότητες, ανάξιες παραθέσεως. Επίπεδο «πανεπιστημιακής» μόρφωσης  από τον τύπο αυτό, ο οποίος δείχνει και την ποιότητα των πασόκων όταν χάνουν την ψυχραιμία τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι το επίσημο ΠΑΣΟΚ, δεν έβγαλε μια ανακοίνωση (τουλάχιστον μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές) για να καταδικάσει την απαράδεκτη συμπεριφορά και φρασεολογία των στελεχών του. Εκτός και αν θεωρεί ότι το λεξιλόγιο αυτό, που παραπέμπει σε αισθητική πορνοταινιών και περιβάλλον Τρούμπας, εκφράζει και επισήμως το ΠΑΣΟΚ.

Εδώ που τα λέμε, μετά τις κατηγορίες περί προδοσίας, κλεψιάς, απάτης, σκανδάλων κ.λ.π, που έχουν ειπωθεί για το ΠΑΣΟΚ, το να προστεθεί άλλη μια κατηγορία περί βωμολοχιών δεν αποτελεί και κάτι τρομερό για το απίθανο αυτό κομματικό κατασκεύασμα. Το μόρφωμα όμως αυτό, το οποίο έκλινε την λέξη απατεώνας  σ’ όλες τις πτώσεις, ας μην τολμήσει ποτέ ξανά να ηθικολογήσει ψευδώς  μιλώντας για «πολιτικό πολιτισμό», «σεβασμό στον διάλογο» κ.τ.λ. Το επίπεδο του ταιριάζει απόλυτα με το περιεχόμενο των ταινιών που πρωταγωνιστούσε ο Κώστας Γκουσγκούνης…..

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apisteuth-epideijh-chudaiothtas-apo-ton-tomeakh-politismou-tou-pasok#ixzz3HiEQTAHX

Exit mobile version