Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τζαμί στην Αλβανία χτίζουν οι Τούρκοι – Ιδού ποιος κρύβεται πίσω από τον αλβανικό ανθελληνισμό

Τζαμί στην Αλβανία χτίζουν οι Τούρκοι - Ιδού ποιος κρύβεται πίσω από τον αλβανικό ανθελληνισμό

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αλβανικού τύπου, η Τουρκία θα χρηματοδοτήσει την ανέγερση του μεγαλύτερου τζαμιού των Βαλκανίων στην πρωτεύουσα της Αλβανίας, τα Τίρανα.

Η είδηση έρχεται να επιβεβαιώσει την πρακτική εφαρμογή της αναβίωσης της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, όπως έχει ξεκάθαρα διατυπωθεί από τον σημερινό πρωθυπουργό της Τουρκίας, Αχμέντ Νταβούτογλου. Η σύσφιγξη των σχέσεων της Τουρκίας με Σκόπια, Κόσσοβο και Αλβανία καθιστά κάτι περισσότερο από σαφές πως η Άγκυρα σφίγγει τον κλοιό έναντι της Ελλάδος, της οποίας η πολιτική ηγεσία παρακολουθεί απαθής τα τεκταινόμενα στο διεθνές περιβάλλον.

Κυρίως όμως αναδεικνύεται η ενδοτικότητα της Χούντας Σαμαρά, η οποία έσπευσε να ικανοποιήσει παρόμοιο αίτημα του τότε Τούρκου πρωθυπουργού και σημερινού Προέδρου της γείτονος, Ταγίπ Ερντογάν, για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα. Πρακτικά λοιπόν, οι πολιτικές ηγεσίες τόσο της Ελλάδος όσο και της Αλβανίας προβάλλουν ως δορυφόροι της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής.

Πρόκειται σαφώς, για μια είδηση η οποία εντάσσεται σε μια πραγματικότητα την οποία η εγχώρια νομενκλατούρα επιχειρεί απεγνωσμένα να διαστρεβλώσει, ούτως ώστε να μην προκληθεί η αφύπνιση του Ελληνικού Λαού. Αναλογιζόμενοι το γεγονός αυτό, καμία εντύπωση δεν πρέπει να προκαλεί και η πρόσφατη προβοκάτσια των Αλβανών στο Βελιγράδι, με τη σημαία της μεγάλης Αλβανίας να προκαλεί την διακοπή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Η ερώτηση «με τίνος τις πλάτες κοκορεύονται οι θρασύδειλοι Αλβανοί;», βρίσκει ξεκάθαρα την απάντησή της.

Εν προκειμένω, τίθεται για την Πατρίδα μας μια σειρά προειδοποιητικών μηνυμάτων, τα οποία συνειδητά η ψοφοδεής και ξενόδουλη πολιτική ηγεσία αγνοεί. Το κρισιμότερο εξ αυτών είναι το εξής: ποιος ο βαθμός επιρροής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα; Συνεπακόλουθα πρέπει ιδιαιτέρως να προβληματίσει η στάση ακόμη και των Αλβανών που διαβιούν στην Πατρίδα μας, στο ενδεχόμενο μιας ελληνοτουρκικής κρίσης. Άλλωστε τα γεγονότα με τους Αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων και τα όσα επακολούθησαν επί μήνες, είναι ακόμη νωπά στη μνήμη των Ελλήνων.

Εν κατακλείδι, η Τουρκία προχωρά μεθοδικά στην υλοποίηση των σχεδίων της. Η Αλβανία και τα Σκόπια ενισχύουν τις ανθελληνικές κραυγές τους, ποντάροντας στα κέρδη της συμμαχίας με την Τουρκία. Η Ελλάς από την άλλη πλευρά, δρα με μοναδικό γνώμονα την πολιτική επιβίωση μιας κάστας υποτακτικών στους διεθνείς τοκογλύφους, οι οποίοι αναμφίβολα είναι διατεθειμένοι να ξεπουλήσουν τα πάντα προκειμένου να διατηρήσουν την εξουσία.

Όσο συνεχίζεται αυτή η πορεία, καθίσταται σαφές, πως δεν αργεί η μέρα κατά την οποία το Μνημόνιο θα μοιάζει με αμυδρή πικρή ανάμνηση μπροστά στο συντριπτικό όνειδος της επερχόμενης εθνικής καταστροφής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/tzami-sthn-albania-chtizoun-oi-tourkoi-idou-poios-krubetai-pisw-apo-ton-alb#ixzz3HiOQLKYM

Exit mobile version