Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ: Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ήξεραν για τις μίζες του Άκη και έπαιρναν και «δανεικά»

Εγκληματική οργάνωση ΠΑΣΟΚ: Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ήξεραν για τις μίζες του Άκη και έπαιρναν και «δανεικά»

Άκρως αποκαλυπτικός για την δράση της εγκληματικής οργάνωσης με την επωνυμία ΠΑΣΟΚ υπήρξε ο πάλαι ποτέ συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζήγρας, σε συνέντευξη που παραχώρησε. Το εντυπωσιακό της όλης υποθέσεως είναι πως τα αργυρώνητα ΜΜΕ προσπαθούν να υποβαθμίσουν τις αποκαλύψεις του, εστιάζοντας τους πηχυαίους τίτλους τους στα χρήματα από μίζες που «κοιμούνται» ακόμα στην Ελβετία.

Όμως, το πραγματικά σημαντικό που αποκάλυψε ο Ζήγρας στην συνέντευξή του δεν ήταν ότι υπάρχουν ακόμα χρήματα από μίζες που δεν έχουν βρεθεί και «κοιμούνται» στην Ελβετία. Αυτό είναι απολύτως φυσικό, αφού ακόμα και οι χαμηλόβαθμοι της όλης συμμορίας παραδέχτηκαν ενώπιον του ανακριτή πως δεν θυμούνται καν πόσα είχανε πάρει. Το πραγματικά σημαντικό, που ρίχνει φως στην εγκληματική οργάνωση που ετοιμάζει την μετονομασία της σε «Δημοκρατική Παράταξη» είναι ότι «είναι γνωστά τοις πασι αυτά, ακόμη και στο υπουργείο που ήταν. Έδινε χρήματα σε βουλευτές όποτε είχαν ανάγκη».

Δηλαδή, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ήξεραν ότι ο Τσοχατζόπουλος διακινούσε μεγάλες ποσότητες «μαύρου» χρήματος. Και όχι μόνο ήξεραν, αλλά έπαιρναν και «δανεικά». Βεβαίως ο όρος «δανεικά» χρησιμοποιείται από τον Ζήγρα για να αποκρύψει άλλες πτυχές τις δράσεως του ΠΑΣΟΚ, ακόμα πιο σκοτεινές. Και αν ήξεραν όλοι οι βουλευτές, άρα ήξεραν – πολύ περισσότερο – οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, ένας εκ των οποίων είναι ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο Τσοχατζόπουλος ήταν ΥΠΕΘΑ από το 1996 μέχρι το 2001, συνεπώς αυτή είναι και η υπό εξέταση περίοδος. Την ίδια στιγμή ο Βενιζέλος πέρασε από τις θέσεις του Υπουργού Πολιτισμού (sic) και του Υπουργού Ανάπτυξης, συνεπώς δεν μπορεί παρά να περιλαμβάνεται σε αυτούς που ήξεραν.

Θα επέμβει άραγε κάποιος εισαγγελέας για να διερευνηθούν αυτά τα τρομερά που καταμαρτύρησε ο Ζήγρας ή μήπως «με εντολή Σαμαρά» η υπόθεση θα τεθεί στο αρχείο, για να «μην διαταραχθεί η σταθερότητα»; 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/egklhmatikh-organwsh-pasok-oi-bouleutes-tou-pasok-hjeran-gia-tis-mizes-tou#ixzz3Hj9CapRV

Exit mobile version