Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι προτάσεις της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική” στο θέμα των πλημμυρών – ΒΙΝΤΕΟ

Οι προτάσεις της “Ελληνικής Αυγής για την Αττική” στο θέμα των πλημμυρών - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής για την Αττική Περικλής Μουλιανάκης κατά την τοποθέτησή του στο εκτός ημερησίας θέμα σχετικά με τις πλημμύρες που έπληξαν προ ολίγων ημερών την Δυτική Αττική, τόνισε ότι η Ελληνική Αυγή ήδη από την περασμένη εβδομάδα προφητικά είχε ρωτήσει αν υπάρχει μέριμνα από την περιφέρεια, αν ελέγχεται η αποδοτικότητα των έργων της περιφέρειας και κυρίως των αντιπλημμυρικών έργων, ενώ στηλίτευσε το γεγονός ότι η κ. Δούρου σχολίασε τις τοποθετήσεις όλων των παρατάξεων εκτός της Ελληνικής Αυγής.

Τόνισε ότι στις κρίσιμες ώρες της πλημμύρας οι Αντιπεριφεριάρχες προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση του συνόλου των ΜΜΕ που τους αβαντάριζε με την στάση τους.

Ανέφερε ότι η πραγματικότητα απαιτεί να γίνουν άμεσα αντιπλημμυρικά έργα ουσίας και όχι βιτρίνας στις περιοχές που επλήγησαν από την όντως πρωτοφανή θεομηνία.

Πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτό το παιχνίδι απόδοσης ευθυνών πάνω στην πλάτη των ανθρώπων που έχουν πληγεί, τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Ελληνική Αυγή προτείνει:

1.    Να γίνει μια ρεαλιστική καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης και να εκπονηθεί ένα σχέδιο με ορίζοντα δεκαετίας.

2.    Να υπάρξει ξεκαθάρισμα ευθυνών και αρμοδιοτήτων διότι το υπάρχον πλαίσιο νόμου δεν μπορεί να λειτουργήσει.

3.    Να υπάρξει απόδοση ευθυνών για τις κακοτεχνίες των έργων με την παρέμβαση της δικαιοσύνης.

4.    Άμεση καταβολή ενός ρεαλιστικού βοηθήματος στους πληγέντες και κυρίως χωρίς γραφειοκρατικές και χρονοβόρες διαδικασίες.

5.    Απαλλαγή όσων επλήγησαν από τις πλημμύρες σε οφειλές προς το Δημόσιο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-protaseis-ths-ellhnikhs-aughs-gia-thn-attikh-sto-thema-twn-plhmmurwn#ixzz3Hj9UHpz6

Exit mobile version