Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Ντόρα “τελειώνει” τον Σαμαρά: Νέες δηλώσεις αμφισβήτησης από την επίδοξη Πρόεδρο της ψοφοδεξιάς

Η Ντόρα “τελειώνει” τον Σαμαρά: Νέες δηλώσεις αμφισβήτησης από την επίδοξη Πρόεδρο της ψοφοδεξιάς

Νέες αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά άφησε η Ντόρα Μπακογιάννη με δηλώσεις της που έγιναν χθες. Συγκεκριμένα, η άσπονδη φίλη του πρωθυπουργού είπε ότι «Σε καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν εμφανίζεται το φαινόμενο η αντιπολίτευση να έχει κόψει κάθε επικοινωνία με την συμπολίτευση», ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε πως «Πιστεύω ότι ο κ. Σαμαράς πρέπει να καλέσει τον κ. Τσίπρα και να τον ενημερώσει».

Είναι ολοφάνερη η διάθεση κριτικής της Μπακογιάννη απέναντι στον κομματικό της προϊστάμενο, στον οποίο ουσιαστικά επιρρίπτει την ευθύνη για την μη ύπαρξη επικοινωνίας ανάμεσα στην Κυβέρνηση και την αντιπολίτευση. Αυτό, βεβαίως, δεν θα συνέβαινε αν ο Σαμαράς ήταν ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης της ΝΔ και δεν υπήρχε καμία υποψία αμφισβήτησης στο πρόσωπό του. Αποτελεί, όμως, αρχηγός υπό προθεσμία, καθώς η αναμενόμενη εκλογική συντριβή της ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές θα σημάνει και την αποπομπή του από την ηγετική θέση του κόμματος.

Τέτοιες δηλώσεις όπως της Μπακογιάννη, αλλά και άλλων βουλευτών της ΝΔ, λειτουργούν ως «προίκα» για την στιγμή της πλήρους αποδόμησης του Σαμαρά, όταν και θα έρθει η αποκαθήλωσή του από τον αρχηγικό θρόνοΤον Μάρτιο ο Σαμαράς δεν τελειώνει μόνο ως πρωθυπουργός και αρχηγός της ΝΔ.

Τελειώνει οριστικά και η πολιτική του καριέρα, καθώς θα βυθιστεί άμεσα στη λήθη και η όποια παρουσία του στην πρωθυπουργία και την ηγεσία της ΝΔ θα θυμίζει το πέρασμα ενός τρομακτικού εφιάλτη.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε επίσης: Φυλλορροεί προς Χρυσή Αυγή η ψοφοδεξιά – Ντόρα και Καραμανλής τελειώνουν τον Σαμαρά!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-ntora-teleiwnei-ton-samara-nees-dhlwseis-amfisbhthshs#ixzz3HkdRwDwR

Exit mobile version