Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκτός από τους Σαμαροβενιζέλους και το ΚΚΕ μιλά για μεταμνημονιακή εποχή…

Εκτός από τους Σαμαροβενιζέλους και το ΚΚΕ μιλά για μεταμνημονιακή εποχή...

Γράφει ο Αντίοχος

Η προπαγάνδα των σάπιων (Σαμαροβενιζέλων), μιλάει για τη «μεταμνημονιακή» εποχή που έρχεται, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα τελειώσουν τα βάσανά μας και θα φάμε με… χρυσά κουτάλια. Κι έτσι σκοπεύουν να το πάνε το πράμα μέχρι τις εκλογές του Μαρτίου, αν κρατηθούν μέχρι τότε οι διεθνείς προστάτες τους και δεν τους βάλουν να υπογράψουν ένα νέο Μνημόνιο.

Με την προπαγανδιστική «μεταμνημονιακή» απάτη των Σαμαροβενιζέλων, συντάσσεται και το… τιμημένο κουκουέ, όπως φαίνεται από ανακοίνωσή του σχετικά με το νέο γύρο «διαπραγματεύσεων» (έτσι το λένε τώρα…) της συγκυβέρνησης με τους τροικανούς τοποτηρητές των διεθνών τοκογλύφων. Υποστηρίζοντας για ξεκάρφωμα, πως ναι μεν μπαίνουμε στη «μεταμνημονιακή» εποχή, αλλά δυστυχώς δε θα υπάρξει καμιά καλή εξέλιξη για τον λαό. Δηλαδή, ουδόλως αμφισβητούν οι κουκουέδες την κυβερνητική προπαγάνδα.

Ιδού: «Η νέα επίθεση σε ασφαλιστικά, εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα, που είναι στην ατζέντα των συζητήσεων κυβέρνησης – τρόικα, αποδεικνύει ότι η λεγόμενη «μεταμνημονιακή» εποχή όχι μόνο δε φέρνει την κατάργηση των αντιλαϊκών εφαρμοστικών νόμων και την πραγματική ανακούφιση για το λαό, αλλά οδηγεί στη συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής με βάση τα μνημόνια επιτήρησης της ΕΕ» αναφέρει σε σχόλιό του για τον νέο γύρο διαπραγματεύσεων κυβέρνησης-τρόικας το ΚΚΕ. Ο λαός θα καλείται πάλι να θυσιάζει τα δικαιώματά του, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι για την ανάκαμψη του κεφαλαίου και για να πληρωθεί το δυσβάσταχτο χρέος που δε δημιούργησε ο ίδιος και γι’ αυτό δεν πρέπει να το αναγνωρίσει».

Είναι τυχαίο που το ΚΚΕ ενστερνίζεται και διαλαλά την «μεταμνημονιακή» προπαγάνδα των Σαμαροβενιζέλων; Δε νομίζω!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ektos-apo-tous-samarobenizelous-kai-to-kke-milaei-gia-metamnhmoniakh-epochh#ixzz3HlA4nLWa

Exit mobile version