Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Κοζάνη, Πιερία, Κομοτηνή, Ηράκλειο, Φυλή, Αθήνα, Θεσσαλονίκη

Η Τ.Ο. Κοζάνης του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον Ήρωα Μακεδονομάχο Καπετάν-Φούφα, στην ομώνυμη κοινότητα της Εορδαίας Κοζάνης.

Ο επικεφαλής της Τ.Ο. Κοζάνης, συναγωνιστής Λορίδας Φαίδωνας και ο υπεύθυνος του Πυρήνα Εορδαίας συναγωνιστής Σιδηρόπουλος Γεώργιος κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο για τον Μακεδονικό Αγώνα που κοσμεί την πλατεία της κοινότητας Φούφας Εορδαίας.

Στη σύντομη ομιλία του, ο συναγωνιστής Λορίδας Φαίδωνας αναφέρθηκε στο έργο και στον αγώνα του Ανθυπολοχαγού Παπαδιά Ζαχαρία ο οποίος από την Αρκαδία από όπου καταγόταν, ανέβηκε στη Μακεδονία και επικεφαλής στρατιωτικών σωμάτων πολέμησε τους Τούρκους και τους Βούλγαρους σε όλη την Δυτική Μακεδονία. Τον Μάιο του 1907 μπήκε στο χωριό Παλαιοχώρι (νυν Φούφας) και σκοτώθηκε σε συμπλοκή με Βούλγαρους κομιτατζήδες. Από το 1932 το χωριό Παλαιοχώρι μετονομάστηκε σε Φούφας στη μνήμη του Μακεδονομάχου.

Στη συνέχεια κλιμάκιο συναγωνιστών επισκέφθηκε τις κοινότητες Μηλοχώρι, Εμπόριο, Αναρράχη και Άρδασσα Εορδαίας όπου μοιράσαμε εφημερίδες και φυλλάδια της Χρυσής Αυγής και έγιναν συζητήσεις με τους κατοίκους σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τη μάχη που δίνει το κίνημα μας για να ξεσκεπάσει την πολιτική και δικαστική σκευωρία που έχει στήσει το θλιβερό καθεστώς Σαμαρά-Βενιζέλου. Ο αγώνας μας στην Κοζάνη και σε όλη τη Δυτική Μακεδονία συνεχίζεται αμείωτα, η Χρυσή Αυγή είναι παντού παρά την τρομοκρατία και τις διώξεις, ο Ελληνικός λαός στηρίζει τους Έλληνες Πατριώτες.

Πιερία: Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Ήρωες του έπους του’40. Ανήμερα της Εθνικής επετείου του ΟΧΙ του Εθνάρχη Ι. Μεταξά, η Τ.Ο. Πιερίας πραγματοποίησε κατάθεση στεφάνου στο κέντρο της Κατερίνης, μετά το πέρας της επίσημης παρέλασης και εκδήλωσης, αφού το καθεστώς της χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά ουσιαστικά απαγόρευσε την παρουσία της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας στην προγραμματισμένη επίσημη εκδήλωση!

Δεκάδες Συναγωνιστές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και πραγματοποίησαν μια λιτή τελετή, αντάξια των προγόνων Ηρώων μας που θυσιάστηκαν στα βουνά της Πίνδου για την Ελευθερία της Πατρίδας μας. Η Χρυσή Αυγή, μακριά από «επισήμους» και εκπροσώπους της μνημονιακής χούντας, συνεχίζει τον αγώνα της για την Εθνική αφύπνιση όλων των Ελλήνων, ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξε πρώτος ο Εθνάρχης Ι. Μεταξάς. Τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες! Ζήτω η Νίκη!

Τ.Ο. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: Ετήσια Επιμνημόσυνη Δέηση. Την Τετάρτη 29-10-2014  στα γραφεία της Τ.Ο. Κομοτηνής τελέσθηκε ετήσιο μνημόσυνο προς τιμήν των ΑΘΑΝΑΤΩΝ συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Μετά την σεπτή τελετή, ακολούθησε ομιλία αναφερόμενη στο τραγικό ιστορικό της αποφράδας ημέρας της 1-Νοε-2013 από τον γραμματέα της τοπικής συναγωνιστή Τσουμαρέλη Νικόλαο.

Στην ομιλία του ο συναγωνιστής ανέλυσε το τραγικό συμβάν της Εν Ψυχρώ δολοφονίας των δύο συναγωνιστών, αναφέροντας και τις συνθήκες αλλά και τους ηθικούς αυτουργούς. Ηθικοί αυτουργοί οι οποίοι με την ακατάσχετη λασπολογία και την συντεταγμένη δαιμονοποίηση του Λαϊκού Συνδέσμου που ακολούθησε μετά από το τραγικό συμβάν του Κερατσινίου, όπλισαν το χέρι των “γνωστών αγνώστων” από γνωστό όμως χώρο για να επιτελέσουν την στυγνή και άνανδρη αυτή πράξη.

«Εμείς στα Εθνικιστικά λάβαρα του αγώνα για την Πατρίδα μας έχουμε προσθέσει μαζί με τον Μίκη Μάντακα και τους δύο αδικοχαμένους αδελφούς μας. Ζουν και μας Οδηγούν! Βρίσκονται εν πνεύματι μαζί μας! Σε κάθε συγκέντρωση! Σε κάθε πορεία! Σε κάθε στιγμή της ύπαρξής μας… Γιατί οι ήρωες ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ!» κατέληξε στην ομιλία του ο συναγωνιστής Στο τέλος από όλους τους παρευρισκόμενους ακούστηκε η ιαχή: ΜΑΝΟΣ και ΓΙΩΡΓΟΣ…ΑΘΑΝΑΤΟΙ. Με το πέρας της εκδήλωσης ως είθισται, όλοι σε στάση προσοχής έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Τ.Ο Ηρακλείου: Γιώργος Φουντούλης – Μανώλης Καπελώνης: ΠΑΡΟΝΤΕΣ! Το χρονικό της δολοφονίας των συναγωνιστών μας στο Νέο Ηράκλειο, αλλά και των γεγονότων που ακολούθησαν από την αποφράδα εκείνη μέρα μέχρι σήμερα, σχετικά με την τραγική αυτή υπόθεση, ξετυλίχθηκε μέσα από μια οπτικοακουστική παρουσίαση της οποίας την επιμέλεια είχε η συναγωνίστρια Μαρία Φλεβαράκη, χθες Τετάρτη 29/10, στα, κατάμεστα από συναγωνιστές και φίλους του Κινήματος, γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου Κρήτης στη Νέα Αλικαρνασσό. Την συγκινησιακή φόρτιση του κλίματος που επισφραγίστηκε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ηρώων μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, ακολούθησε η διατράνωση της απόφασης να μην πάει χαμένη η θυσία τους, με την ιαχή “ΑΘΑΝΑΤΟΙ !” που ομόθυμα βροντοφώναξαν οι παρευρισκόμενοι.

Τ.Ο. Φυλής: Οι τοπικές οργανώσεις Φυλής και Αχαρνών τίμησαν την επέτειο του ΟΧΙ σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Τ.Ο. Φυλής στα Άνω Λιόσια. Ο συναγωνιστής Θοδωρής Τσέλας, σε μια εμπεριστατωμένη από κάθε άποψη ομιλία, και προς αποκατάσταση της πραγματικής Ιστορίας αυτού του τόπου , που τόσο έχει κακοποιηθεί και διαστρεβλωθεί από τους μαρξιστές και τους συνοδοιπόρους τους (τους σαμαρόφρονες ψοφοδεξιούς της πεντάρας)… αναφέρθηκε στους μύθους και τις αλήθειες για την 28η Οκτωβρίου και το Έπος που έγραψαν ο Ι. Μεταξάς και όλοι οι Έλληνες με πρώτους τους 7.984 νεκρούς που έγραψαν το Έπος, τονίζοντας αρχικά ότι δεν υπάρχει πιο μεγάλη ιστορική ειρωνεία στους αιώνες, από το να πανηγυρίζεις το “ΟΧΙ” στους κατακτητές ενώ οι απόγονοι των κατακτητών σε έχουν υπό κατοχή.

Η μόνη αλήθεια είναι ότι χωρίς το καθεστώς της 4ης Αυγούστου και τον Εθνικό Κυβερνήτη Ι. Μεταξά, δεν θα υφίστατο 28η Οκτωβρίου και το Έπος του ’40 δεν θα γραφόταν ποτέ! Μπορεί να μας λένε πως η Ελλάς ήταν απροετοίμαστη για πόλεμο, παραβλέπουν όμως να πουν πως η Ελλάδα, είναι η μοναδική χώρα που αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει 4 αντιπάλους ταυτόχρονα! Την Αλβανία, την Βουλγαρία, την Ιταλία και την Γερμανία. Κι όμως άντεξε, και όμως ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ 294 ολόκληρες ημέρες απέναντι σε όλους!

Ο Μεταξάς, ως γνήσιος ηγέτης, διορατικός άνθρωπος και βαθύς γνώστης των νέων πολεμικών τακτικών, είδε την βουλγαρική απειλή και ξεκίνησε την κατασκευή μεγάλων οχυρωματικών έργων, της περίφημης «Γραμμής Μεταξά», που κάλυπτε όλη την μεθόριο με την Βουλγαρία. Ο κατά τους ΚΚΕδες «λαομίσητος» Μεταξάς, κατάφερε επιτεύγματα για τη Χώρα, πολλά από τα οποία απολαμβάνουμε ακόμη και σήμερα. Εάν δεν ερχόταν ο πόλεμος και συνεχίζαμε με το καθεστώς της 4ης Αυγούστου, η Ελλάδα θα ήταν από την δεκαετία του ’40 μια πάμπλουτη πετρελαιοπαραγωγός χώρα και δεν θα φθάναμε ποτέ στα σημερινά χάλια!

Όλοι εμείς σήμερα, πρέπει να κρατήσουμε το μήνυμα του «ΟΧΙ», απαλλαγμένο από την μαρξιστική προπαγανδιστική χιονοστιβάδα και τους μύθους των εμμίσθων προπαγανδιστών- παραχαρακτών της ενδόξου Ιστορίας μας. Ένα «ΟΧΙ» που είναι ιδιαιτέρως επίκαιρο σήμερα, που οι προδότες ξεπουλάνε την Πατρίδα και την Τιμή μας. Ένα «ΟΧΙ» που χρειάζεται τώρα να ξαναπούμε. Οι βουλευτές της τιμημένης Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού, οι άξιοι συνεχιστές του Εθνικού Κυβερνήτου Ι. Μεταξά και της 4ης Αυγούστου, που οδήγησε στο Έπος της 28ης Οκτωβρίου είναι σήμερα εδώ! Γεμίζουν τον χώρο και ας είναι οι μισοί παράνομα στην φυλακή και οι άλλοι μισοί σε άλλες παράνομες καταδίκες.

Βούλιαξαν από κόσμο το απόγευμα της Τετάρτης τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Αθανασίου Κωνσταντίνου. Ο συναγωνιστής Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στα δραματικά γεγονότα που διαδραματίζονται στην Συρία με τους Τζιχαντιστές και στις πολεμικές επιχειρήσεις που διεξάγονται ανάμεσα στου  φανατικούς Ισλαμιστές και  τους Κούρδους μαχητές, καθώς και στον βρώμικο ρόλο που παίζει η Τουρκία στην περιοχή.

Ο συναγωνιστής Κωνσταντίνου έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στην προκλητικότητα της Τουρκίας απέναντι στην Κύπρο τον τελευταίο καιρό, και καυτηρίασε την δειλή στάση της Κυβέρνησης Σαμαρά απέναντι στην Τουρκική προκλητικότητα.

Η Χρυσή Αυγή τίμησε το ΟΧΙ μακριά από το πολιτικό κατεστημένο που λέει ΝΑΙ σε όλα

Έχουμε πει επανειλημμένως ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί τη μοναδική υπεύθυνη πολιτική δύναμη που σέβεται την ιστορία της Ελλάδος αλλά και τον ιερό χαρακτήρα των επετειακών εθνικών εκδηλώσεων, όπως αυτή του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου. Σέβεται και τιμά με λιτό τρόπο, μακριά από επικοινωνιακές επιδείξεις, τη θυσία του ελληνικού λαού, που έχυσε το αίμα του για να ανακόψει την ιταλική εισβολή.

Η Τοπική Οργάνωση Μηχανιώνας της Χρυσής Αυγής, η οποία γιόρτασε πριν λίγες ημέρες τη συμπλήρωση δύο ετών από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της, συνόδευσε τον βουλευτή Β´ Θεσσαλονίκης, Ζησιμόπουλο Πολύβιο, κατά την κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο της Μηχανιώνας, μακριά από τον πολιτικό κόσμο των συγκυβερνώντων και των λοιπών αποκομμάτων, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να δείξει την εναντίωση της στις στείρες από εθνικό χαρακτήρα εκδηλώσεις, που πολλές φορές διεξάγονται υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, απαγορεύοντας την συμμετοχή των πολιτών και μετατρέποντας τις σε προσωπικές φιέστες για εσωτερική κατανάλωση.

Η Χρυσή Αυγή δηλώνει πως τιμά τη θυσία των Ελλήνων, αυτών δηλαδή που είπαν μαζί με τον Εθνικό κυβερνήτη Μεταξά ένα περήφανο ΟΧΙ στους Ιταλούς εισβολείς, μακριά από τους Νενέκους που λένε ένα ντροπιαστικό ΝΑΙ σε όλα και σε όλους, ντροπιάζοντας έτσι τους νεκρούς που υποτίθεται ότι τιμούν την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου.

Ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος, επέλεξε για πολλοστή φορά να βρίσκεται στην παραλιακή Λεωφόρο της πόλης όπου διεξάγεται η στρατιωτική παρέλαση, εμφανώς και επιδεικτικά εκτός “επισήμων”, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και τα παιδιά του.  Η Χρυσή Αυγή, ενάντια στους δειλούς και στους προσκυνημένους συνεχίζει και θα συνεχίζει να διακηρύσσει περήφανα: Τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες! Αγώνας μέχρι την πλήρη απελευθέρωση της Πατρίδας μας!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn31#ixzz3Hnu2wLLx

Exit mobile version