Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Ήταν πάντοτε εκεί. Ακοίμητοι φρουροί των εθνικών ιδανικών μας, συμπαραστάτες  στις δύσκολες στιγμές που όλοι περνούσαμε, ενωμένοι μαζί μας στις πορείες, τις επετείους που ως ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τιμούσαμε με την παρουσία μας. Ήταν δίπλα μας στην διαμαρτυρία μας ενάντια στις πολιτικές διώξεις του ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ και των άλλων βουλευτών και συναγωνιστών μας πέρυσι τον Οκτώβριο στον Στ.Λαρίσης.  Ήταν πάντοτε εκεί, στα γραφεία μας, να μας καλησπερίσουν, να μας υποδεχθούν, να μας βοηθήσουν στις σκάλες, να μας προστατεύσουν.  Ήταν συναγωνιστές μου, ήταν παιδιά μου.

Κάποια άρρωστα μυαλά όμως αποφάσισαν να κόψουν το νήμα της ζωής τους και τους δολοφόνησαν. Διαστροφή, παράνοια, μίσος για δύο νέα παιδιά που ήταν απλά Έλληνες Εθνικιστές.

Σε μια χώρα όμως που η ατιμωρησία είναι απαράμιλλη, το κράτος αντί να προστατεύει τους πολίτες, φυλάει τους κηφήνες της βουλής που μας χρεωκόπησαν και αφήνει ελεύθερους και ατιμώρητους κλέφτες και ποινικούς, φονιάδες και μαστροπούς, όλα συμβαίνουν. Το χρώμα της μπλούζας και η ιδεολογία γίνεται στόχος και φονιάδες χωρίς Θεό μέσα τους, εκτέλεσαν πριν ένα χρόνο τους συναγωνιστές μας.

Ας μην ξεχάσουμε ποτέ αυτά τα νέα παιδιά που είναι ΑΘΑΝΑΤΟΙ και μας οδηγούν από εκεί ψηλά, ας προσευχηθούμε για τις ψυχές τους και ας ευχηθούμε να μην χυθεί ξανά αίμα ελληνικό.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ

Α.Γ.Α.

Χιλιάδες Εθνικιστές τίμησαν την Μνήμη των δύο Ηρώων – Φωτογραφίες

Η ζωή σε κάθε έκφανση της είναι αγώνας Ο άνθρωπος είναι προορισμένος να μάχεται. Είτε οι μάχες είναι πνευματικές, είτε οικονομικές, επαγγελματικές, συναισθηματικές , είτε πολεμικές. Ο νέος Έλληνας και συναγωνιστής πέρα από τον σκληρό αγώνα της οικονομικοκοινωνικής επιβίωσης , εθελοντικά αναλαμβάνει  να δώσει τον αγώνα τον καλό με το εθνικολαϊκό κίνημα της Χρυσής Αυγής.

Αγώνας και δράση για δικαιοσύνη , αξιοπρέπεια , τιμή , ελευθερία, δικαιώματα, ισότητα. Για αξίες και ιδανικά. Για την αιώνια Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, τον λαμπρότερο όλων των Φυλών.

Οι προαιώνιες ελληνικές αξίες, η ιδεολογία της Αρχαίας Σπάρτης που προήγαγε μία Αριστοκρατική θεώρηση της ζωής μας γαλβανίζουν σαν κίνημα ιδεολογικό. Επιδιώκουμε την δύναμη για να υπερασπιστούμε ότι το καλό, το φωτεινό , το αγιασμένο. Ξεριζώνουμε από μέσα μας την αδυναμία, αυτοβελτιωνόμαστε. Προσπαθούμε να γίνουμε ο Νιτσεϊκός Υπεράνθρωπος που θα αναλάβει να οδηγήσει τον λαό και έπειτα ολόκληρη την ανθρωπότητα σε μία πνευματική αναγέννηση.

Οι δυνάμεις της αντίδρασης όμως πολλές. Τα συμφέροντα που παίζονται τεράστια. Οι εξουσιαστές του κόσμου τούτου, οι πλουτοκράτες, το διεθνές κεφάλαιο έχει συμφέρον να ισοπεδώσει όλες τις εθνικές συνειδήσεις για να μετατρέψει την ανθρωπότητα σε ένα γιγάντιο κοπάδι σκλάβων. Είναι προφανές, η Χρυσή Αυγή χαλάει τα σχέδια τους και για αυτό την χτυπάνε με ότι έχουν και δεν έχουν.

Η χρυσή Αυγή όμως αντέχει. Το Σπαρτιάτικο μέταλλο των συναγωνιστών αντέχει και πόνους και θυσίες και απώλειες. Πιστοί στην ιδέα συνεχίζουμε και νικάμε.

Καθώς το μέλλον της ανθρωπότητας και της χώρας φαντάζει ζοφερό, η χρυσή Αυγή μόνο ένα μπορεί να διατάξει στους ιδεολογικούς της στρατιώτες. Αντίσταση και αγώνας Συναγωνιστές.

Και αν ο τελευταίος Έλληνας εθνικιστής βρεθεί μπροστά σε ένα εκτελεστικό απόσπασμα η απάντηση θα είναι παλικαρίσια περιφρόνηση στον θάνατο, φτύσιμο στους εχθρούς.

Και λίγοι μείνουμε ανάμεσα σε άπειρες λεγεώνες και μεραρχίες του εχθρού, προδομένοι από τους πάντες, καμία παράδοση και πάλι. Συνέχιση του αγώνα.

Και όταν η τελευταία ελπίδα η ανθρώπινη σβήσει και η αλήθεια χαθεί για πάντα πάνω τη γη καθώς η κυριαρχία των εχθρών της ελευθερίας καλύψει τα πάντα, κα πάλι η θέση του Χρυσαυγίτη είναι στην αντίσταση. Στο μέτωπο ψηλά να μάχεται μέσα στην κόλαση και ας μην υπάρχει ελπίδας νίκης.

Ας μας πάρουν όπως και ο Πατροκοσμάς ακόμα και την στάχτη από την φωτιά μας. Το καθήκον του κάθε Έλληνα είναι να αντισταθεί στους παγκόσμιους τύραννους.

Ο Θεός και η Ελλάδι αξίες μας. Αυτά μέσα στην  καρδιά και καμία παγκόσμια υπεροπλία δεν θα νικήσει την Χρυσή Αυγή. Αγώνας για Ελλάδα και ελευθερία. Για ον λαό και τον εθνικισμό. Παντού. Πάντα. Με κάθε τρόπο.

Αντίσταση στους δαιμονόπληκτους ανθέλληνες. Νέες Θερμοπύλες απαιτούν νέους Σπαρτιάτες. Εμάς.

Και αν μία μέρα οι ορδές της κόλασης ,οι άπειρες στρατιές του εχθρού κυκλώσουν την πρωτεύουσα της καρδιάς μας, το ιερό μας κίνημα, κάτω από ένα φλεγόμενο ουρανό και σε σωρούς συντρίμμια πνευμάτων και σωμάτων, η αντίσταση θα συνεχιστεί. Υπεράσπιση της Ελληνικής ιδέας.

Και οι εχθροί παρ’ όλες τις τεράστιας απώλειες που θα τους έχουμε προξενήσει συνεχίσουν , ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι το ύστατο κέντρο και το απώτατο τέλος. .Μέχρι το τελευταίο κτίριο που εκεί ψηλά θα ανεμίζει ο Μαίανδρος. Θα πολεμήσουμε  μέχρι ενός και θα πέσουμε μαχόμενοι.

Τα τείχη όλου του κόσμου μπορεί να πέσουν, οι ψυχές μας όχι!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ- ΕΛΛΑΣ – ΝΙΚΗ

Α.Ε.

Ολόκληρη η εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους Συναγωνιστές Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη – ΒΙΝΤΕΟ

Είναι άξιο θαυμασμού και δείχνει την δύναμη του κόμματος, το ποσό κόσμο μαζεύει η χα, παρά τον διωγμό που υφίσταται το κόμμα και την τρομοκρατία και απειλές που δέχονται οι οπαδοί του..πως ελπίζετε εσείς του τάχα μου συνταγματικού τόξου να χτυπήσετε ένα τέτοιο κόμμα; Δεν βλέπετε ότι το dna του Έλληνα έχει ξυπνήσει; Μέχρι ποτέ νομίζετε θα κρατάτε με νυχιά και με δόντια τα ποσοστά της χα στο 9-10%;

Λ.

Ήταν πρώτη του Νοέμβρη – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Τον χρησιμοποίησαν για να δώσουν έμφαση στην εορτή και να τονώσουν το φρόνημα του καταρρέοντος, ψυχικά , Ελληνικού λαού. Το πολιτικό κατεστημένο εκμεταλλεύτηκε την ζωντάνια και το φρόνημα των αετών των αιθέρων. Με τι ψυχή να πολεμήσει όταν του καταρρακώνουν το συνείδηση, του μειώνουν τις αποδοχές οι οποίες είναι στο 50% του υπαλλήλου της Βουλής που αλλάζει τα ποτήρια με το νερό στους κράχτες του Κ(υ)νοβουλιου; Ο Ίκαρος διακινδυνεύει την ζωή του ο νερουλάςαπό τι κινδυνεύει;

Ωραίο θέατρο έπαιξαν!!!!

Γ.Τ.

Οι Ήρωες Δεν Πεθαίνουν Ποτέ!

Με μια πρώτη ματιά νομίσαμε πως το “ΠΟΤΑΜΙ” θα έβλαπτε τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι όμως έτσι; Το ποταμάκι είναι ό,τι πιο γελοίο έχει υπάρξει σε κόμμα(μετά τους οικολόγους χρωματιστούς) και ο αρχηγός του είναι ένα σακίδιο που έχει από δίπλα του έναν Θεοδωράκη.Το ποτάμι κατάφερε   να κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ να φαίνεται ένα σοβαρό κόμμα.Διότι όταν συγκρίνεις ένα κόμμα χωρίς θέσεις και ένα κόμμα με έστω ηλίθιες θέσεις,τότε το 2ο σού φαίνεται ότι είναι κομματάκι πιο ψαγμένο.Το “ΠΟΤΑΜΙ” είναι ουσιαστικά η καρικατούρα του ΣΥΡΙΖΑ(δηλαδή η καρικατούρα της καρικατούρας),είναι δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ με όλα τα ελαττώματά του σε μεγέθυνση.Αυτά τα ελαττώματα ξεκινάνε από τις απόψεις και τις θέσεις μέχρι τα επικοινωνιακά τρικ,όπως για παράδειγμα η επιλογή του Αλεξάκου να μην φοράει γραβάτα μεταφράστηκε στο “ΠΟΤΑΜΙ” ως σακίδιο πάντοτε και παντού.

Α.Μ.

Γιώργος και Μάνος, ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Aφού “δικαιωθήκαμε” και εν συνεχεία “αναπτυχθήκαμε” άκρως επιτυχώς ήλθε η ώρα προφανώς ώς Έθνος να “αμυνθούμε” με δόξα και τιμή.  Εννοώντας φυσικά την τοποθέτηση του κ.Δένδια σε τόσο καίριο Υπουργείο αλλά και σε τόσο επικίνδυνους καιρούς. Πάντως το μόνο που μπορούμε να αποδεχτούμε προς το παρόν ως “επιτυχίες” του, εκτός του πόσο του “πάει” το Εβραϊκό κιπά είναι και η εμμονή που είχε με το εκλεγμένο κόμμα της Χρυσής Αυγής και για τις διώξεις που κατάφερε εναντίον του, οπότε προφανώς ήλθε και η ώρα της “ανταμοιβής” του.  Άλλωστε είναι ένας από τους 5 πολιτικάνθρωπους του συστήματος που δεν τους κουνάει κανείς από το Κυβερνείο και προορίζονται (πάντα με “ειδικές” επισημάνσεις) για τα υψηλότερα αξιώματα μιας χώρας όπως της ονειρεύονται “άλλοι” και την προορίζουν για εμάς, τους υποτελείς ιθαγενείς. Δηλαδή γενικώς, βαδίζουμε προς πλήρη εξόντωση. Και  δυστυχώς ενώ οι δικές τους “μαγειρικές” έχουν ολοκληρωθεί έως μπαγιατέψει, οι δικές μας, εμάς των ολίγων εναπομεινάντων Πατριωτών αυτής της αλλοτινά τόσο ισχυρής και ένδοξης χώρας, είναι ολοφάνερο ότι δεν έχουν καν αρχίσει. Όσο για τους υπόλοιπους συμπατριώτες μας αν δεν είναι από τους “Πρωταγωνιστές”, απλά παίζουν τον ρόλο του θεατή-θύματος στο ίδιο έργο χωρίς τέλος, που έχει ανεβάσει κοντά πέντε χρόνια τώρα, ο γνωστός Θίασος Προδοτών..

Α.Κ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-2-noembriou-2014#ixzz3Hra2b1V6

Exit mobile version