Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΑ «ΚΟΡΟΙΔΑ», ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ)!

megaro_1

Την ίδια ώρα που το ψευδοκράτος των Σαμαρομπενιζέλων – εκτελώντας πιστά τις εντολές των διεθνών τοκογλύφων- ρίχνει στη φτώχεια και την εξαθλίωση όλο και μεγαλύτερες μάζες του ελληνικού λαού, χαρίζει αβέρτα χρήμα στους «νταβατζήδες»!

Έτσι, με την υπογραφή του υπουργού Πολιτισμού Τασούλα (κατόπιν σχετικής «εντολής Σαμαρά»…), ενεκρίθη –όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο- το χρηματικό ποσόν των 300.000 ευρώ, ως κρατική επιχορήγηση στο Μέγαρο Μουσικής, τα χρέη του οποίου ξεπερνούν τα 245 εκατ. Ευρώ!!!

Και δεν είναι αυτά τα μόνα χρήματα που καταλήγουν στο Μέγαρο Μουσικής. Μας στοιχίζει (γιατί εμείς τα «κορόιδα» -όπως μας θεωρούν οι σάπιοι- τα πληρώνουμε από το υστέρημά μας) περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο! Εμείς που δεν έτυχε να περάσουμε ούτε απ’ όξω από αυτή την κλειστή λέσχη των κουλτουριάρηδων Βορείων Προαστίων.

Αλλά, το μεγαλύτερο δυστύχημα στην όλη υπόθεση, είναι ότι κάποιοι από μας, από το λαό που υφίσταται τα βάσανα και τις στερήσεις, πάνε και ψηφίζουνε τους υπευθύνους της δυστυχίας τους! Κι αν αυτοί είναι άξιοι της τύχης τους, εμείς οι υπόλοιποι τι φταίμε;

πηγή

Exit mobile version